Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nesirinin kontra pozisyonu dışında pozisyonları yokIlk yari Samsun dan korkup kontra oyniyan bir fener gördüm, hic bir sey de oyniyamadilar, samsun golü bulsu fener feci bosluklar verir defansinda
göremedim pozisyonu ,ofsaytsa zaten yarı otomatıkte cıkmıstır herhaldeSence?
zaten emekli olduğunu açıklamıştı diye biliyorum ne oldu da döndü anlamadımHalil umut meler bu maçtan sonra emekli olacağı için çok rahat davraniyor
iptal edilen golü göremedim ofsayt dogrumu ?
Bu sene Alanyayla Rizede biraz katıldı bence bunlara ama gerisi aşırı tırtSamsunspor ve Göztepe gibi takımlar sayesinde lig izlenebilir hale geliyor. Bu takımlardan 3 tane daha olursa süperlig daha keyifli olur 5 tane daha olursa Avrupa da daha iyi konuma geliriz tüm Türk takımları olarak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalecinin bundan haberi var mı acaba, ulan tam komedi. Tarığa arkanda adam vardı seni engelledi diyeceksin diye şimdi ders veriyorlardırKalecinin arkasinda olan samsunlu oyuncuya verdiler, kalecinin topa hamle yapmasini engelledigi icin. Dedigim gibi, golu atan fener olsaydi golu vermislerdi.