- 6 Eylül 2014
- 93.099
- 64.096
- 4.488
Biterdi ceza sahasına girmediler rakibin golü iptal edildiİşin kötüsü şu beşiktaşı yensek lig bitmişti yaw
ya da yensek bu maç 0-0 biter miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biterdi ceza sahasına girmediler rakibin golü iptal edildiİşin kötüsü şu beşiktaşı yensek lig bitmişti yaw
ya da yensek bu maç 0-0 biter miydi
4lü oyuncusu değil , Milan da o yüzden zaten Theo yerine istedi ki gidip yine 3lü kenarı Estupinan aldılar , Milan'ın elinden aldık diyorlar da Milan plansız adam almıyor.Üstüne bir de önüne Aktürk koyuyorsun bu adamın tamamen facia.Ben burada fbnin yaptığı transferlere bok gibi diyince bile laf eden oldu meselaBrown kötü bir herif değil de Mourinho sonrası tamamen salmış durumda devre arası benficaya falan kaçarsa şaşırmasın kimse.
Baktı ligde kimse cezalandırmıyor sağındaki buna akıl veren dallamanın yolundan gidiyor aptal herif.
en büyük eksiğimiz bu.Tek tek bahsedildiğinde yerin dibine gömdüğünüz Samsunspor futbolcularının, en sıkışık durumlarda bile bilinçli paslarla oyunu açabilmesine; 300 küsur milyonluk GS kadrosunun ise bunu yapamayıp ''Kaleden kaleye şahin uçurma'' girişimlerine mecbur kalmasına ne buyuruyorsunuz peki?..
Yapı yok mu yani? Bunlar niye futbol konuşuyor beyler hayırdırDomenico Tedesco: "İlk yarıda 15 top kaybı yaptık. Hiçbir ikili mücadeleyi, ikinci topları kazanamadık. Bu almış olduğumuz puandan dolayı çok mutlu olmalıyız!"
İşin kötü yanı bu mallar 3lü de oynayamaz öyle bir herif yok ellerinde müdür falan eklemlendirme yapımaya çalışıyorlar da orta sahada amrabat gibi dan dun dalan sert bit herif yok. Meksikalı yumuşak bir herif.4lü oyuncusu değil , Milan da o yüzden zaten Theo yerine istedi ki gidip yine 3lü kenarı Estupinan aldılar , Milan'ın elinden aldık diyorlar da Milan plansız adam almıyor.Üstüne bir de önüne Aktürk koyuyorsun bu adamın tamamen facia.Ben burada fbnin yaptığı transferlere bok gibi diyince bile laf eden oldu mesela
İçerde dışarda 3 attık keşke geri gelseHer sene dünyanın parasını harcayıp nasıl daha kötü olabiliyorlar jesusun takımı en iyisiydi
Benim için ''Büyük takım futbolu'' nun tanımı budur. Ligin en zavallı takımı Karagümrük bile bizim sözüm ona baskıyı kırıp, yaptığı baskıyla da uzun oynamaya zorlayabiliyorsa durup düşünmek lazım. İlle son pas/gol vuruşunda hünerli/şanslı rakip hücumculara denk gelip hüsrana uğramak mı gerekiyor, gerçekleri görmek için?2. Yarı 10 kisi gol atana kadar yaptık bunu. Ama devamlılık yok. Durmadan uzun top. Hayır kendiside uzun top istemiyorum diyor.
sezon başında da demiştim fbye 7-8 tane üst düzey oyuncu lazım diye , doğru düzgün kimseyi alamadılar bu kadronun oynayabileceği hiçbir denklem yok gibi zaten.Tadici falan bile tutsalar daha iyi durumda olurlarmışİşin kötü yanı bu mallar 3lü de oynayamaz öyle bir herif yok ellerinde müdür falan eklemlendirme yapımaya çalışıyorlar da orta sahada amrabat gibi dan dun dalan sert bit herif yok. Meksikalı yumuşak bir herif.
tolga ciğercinin biraz hareketlisi eleman
Karagümrük puan almazSonraki maç biraz şansla KG bile FB ye çelme takabilir. Kambur Skriniar da olmayacak; defanslarındaki tek toparlayıcı adam.