SL 25/26 H:8 | Samsunspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 5 Ekim

Samsunspor un 3 puanı gasp edilmiştir

Brown kötü bir herif değil de Mourinho sonrası tamamen salmış durumda devre arası benficaya falan kaçarsa şaşırmasın kimse.
Baktı ligde kimse cezalandırmıyor sağındaki buna akıl veren dallamanın yolundan gidiyor aptal herif.
4lü oyuncusu değil , Milan da o yüzden zaten Theo yerine istedi ki gidip yine 3lü kenarı Estupinan aldılar , Milan'ın elinden aldık diyorlar da Milan plansız adam almıyor.Üstüne bir de önüne Aktürk koyuyorsun bu adamın tamamen facia.Ben burada fbnin yaptığı transferlere bok gibi diyince bile laf eden oldu mesela

Proud Of You Yes GIF
sinan-engin.gif

Tek tek bahsedildiğinde yerin dibine gömdüğünüz Samsunspor futbolcularının, en sıkışık durumlarda bile bilinçli paslarla oyunu açabilmesine; 300 küsur milyonluk GS kadrosunun ise bunu yapamayıp ''Kaleden kaleye şahin uçurma'' girişimlerine mecbur kalmasına ne buyuruyorsunuz peki?..
en büyük eksiğimiz bu.
dan dun futbolu oynuyoruz.

Fenerbahçe son 3 sezonda en azından ligin en iyi 2. takımıydı ama bu sezon şu ana kadar ligin en iyi 2. takımı bile değiller. Oyun olarak Göztepe, Samsun, Beşiktaş ve Trabzon hiçbirisinden daha iyi değiller bana göre. Bu maçta Samsunspor çok net bir galibiyet almalıydı keza ilk maçta Göztepe de çok net bir galibiyet almalıydı ama ikisinden de 1 puanı kurtardılar.

4lü oyuncusu değil , Milan da o yüzden zaten Theo yerine istedi ki gidip yine 3lü kenarı Estupinan aldılar , Milan'ın elinden aldık diyorlar da Milan plansız adam almıyor.Üstüne bir de önüne Aktürk koyuyorsun bu adamın tamamen facia.Ben burada fbnin yaptığı transferlere bok gibi diyince bile laf eden oldu mesela
İşin kötü yanı bu mallar 3lü de oynayamaz öyle bir herif yok ellerinde müdür falan eklemlendirme yapımaya çalışıyorlar da orta sahada amrabat gibi dan dun dalan sert bit herif yok. Meksikalı yumuşak bir herif.

tolga ciğercinin biraz hareketlisi eleman

2. Yarı 10 kisi gol atana kadar yaptık bunu. Ama devamlılık yok. Durmadan uzun top. Hayır kendiside uzun top istemiyorum diyor.
Benim için ''Büyük takım futbolu'' nun tanımı budur. Ligin en zavallı takımı Karagümrük bile bizim sözüm ona baskıyı kırıp, yaptığı baskıyla da uzun oynamaya zorlayabiliyorsa durup düşünmek lazım. İlle son pas/gol vuruşunda hünerli/şanslı rakip hücumculara denk gelip hüsrana uğramak mı gerekiyor, gerçekleri görmek için?

İşin kötü yanı bu mallar 3lü de oynayamaz öyle bir herif yok ellerinde müdür falan eklemlendirme yapımaya çalışıyorlar da orta sahada amrabat gibi dan dun dalan sert bit herif yok. Meksikalı yumuşak bir herif.

tolga ciğercinin biraz hareketlisi eleman
sezon başında da demiştim fbye 7-8 tane üst düzey oyuncu lazım diye , doğru düzgün kimseyi alamadılar bu kadronun oynayabileceği hiçbir denklem yok gibi zaten.Tadici falan bile tutsalar daha iyi durumda olurlarmış

Erman Toroğlu: "Skrinar, topla elle oynuyor. Net penaltıydı. Penaltının iptal edilmesi yanlış. Halil Umut Meler göz muayenesi olması lazım."

Fenerbahçe'nin her maçı 3 ihtimalli. Günlerinde olup güzel oyun ile kazanabilirler ama aynı şekilde bugünki gibi oyun anlamında darmadağın olabilirler bir defa geri 4'lü komple facia en az Beşiktaş kadar kötüler o noktada. Merkezde ayağına yavaş adamlar olduğu için topu hızla 3. bölgeye doğru şekilde çıkaramıyorlar. Kanatlarda pivot adam olmadığı için takımın öne yerleşmesini sağlama işinden mahrumlar zaten forvetsiz oynadıkları kesin. Tüm bunların dışında yeni başkan ve toy yabancı hoca ile çoğu yeni 14 yabancının olduğu ortamda birlik ve beraberlik şeklinde tek hedefe yürümek mucize.

Samsun'un bu sezon özelinde oynadığı en iyi futboldu çünkü buna Fenerbahçe davetiye çıkardı buna rağmen Samsun fazla üretemedi belki forvette Cherif olsa atardı zira Mouandilmadji epey kötü oyuncu.

Fenerbahçe için 26 maç kaldı ve bunların en az 6'sında daha puan kaybı kesin. Her şey çok iyi gitse bile tavanlarının 78 puan olduğunu düşünüyorum ki böyle bir şey olmayacaktır ben tahminsel olarak 70-75 arasında bitireceklerini düşünüyorum. Biz de puan kaybedeceğiz hem de en umulmadık yerlerde hele CL'de ilk 24'e kalırsak ama bizim dip puanımızın 80 olacağına neredeyse eminim.

Sonraki maç biraz şansla KG bile FB ye çelme takabilir. Kambur Skriniar da olmayacak; defanslarındaki tek toparlayıcı adam.

Geri
Üst Alt