⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

Genç oyuncuları bu tarz maçlarda fırsat varken oynatmalı parlatmalıyız defans bölgesinde Arda Ünyay oynamalı zaten Sanchez varken şans gelmiyor ayda yılda gelen şansında o değerlendirsin. Emekli olma yaşına gelen para kazanamayacağımız Kaan Ayhan Oynamamalı. Olurda Arda Ünyay şansı değerlendiremez çok fazla hata yaparsa hamle oyuncusu olarak girmeli Kaan Ayhan.

arda'nın oynayacağı maç bu değil bence rakipte şamurodov nuno da costa fln var

kolay maç olacağını düşünmüyorum lemina olmalı stoperde

İcardi ile Sane ilk 11'de olacak deniyor. Lemina ile Osimhen ise dinlenecekmiş. Singo ile Davinson yok.
2 yıl aranında ardından ilk defa bir anadolu takım maçından çekiniyorum.
Başakşehir ise Nuri ile çıkış arıyor ve fiziksel kapasitesi yüksek bir takım. İşimiz çok zor.

Salaiye bişey olur ve sağ beksiz kalırız.... Netttt
18130.webp

İcardi ile Sane ilk 11'de olacak deniyor. Lemina ile Osimhen ise dinlenecekmiş. Singo ile Davinson yok.
Başakşehir ise Nuri ile çıkış arıyor ve fiziksel kapasitesi yüksek bir takım. İşimiz çok zor.
osimhen form tutmuşken kesmez bence hoca
akbil kadrosu iyi ama oyunu vasat bir takım ,nuri hala arayışta misal göztepe karşısında beratın stoper oldugu 3 5 2 denediler eyvah eyvah felaketti resmen
bize karşıda benzer 3lü cıkar umarım
hocanın alanya macından ders aldıgını umuyorum yani sahada yürüyen 2 adamı aynı anda oynatmaz bence

Allah yardımcımız olsun o zaman

2 ölü adamla işimiz zor

arda'nın oynayacağı maç bu değil bence rakipte şamurodov nuno da costa fln var

kolay maç olacağını düşünmüyorum lemina olmalı stoperde
Hocamiz fark attigimiz macta bile oynatmiyor hangi macta oynayip tecrubelenecek bu cocuk?

Tabiki süt kupasinda erzincana falan oynar artik

Hocamiz fark attigimiz macta bile oynatmiyor hangi macta oynayip tecrubelenecek bu cocuk?

Tabiki süt kupasinda erzincana falan oynar artik
az oynattığına katılıyorum ama oynayacağı maç bu değil

ozan çok daha öndeydi arda'ya göre o bile her maç penaltı yaptırıyordu nerdeyse

ayrıca ardayı doğru düzgün izlemedik bile profesyonel 100-150 dksı var yok sakin kalmakta faide var

Son düzenleme:
Ugurcan
Sallai Kaan Abdulkerim Eren
Torreira Sara
Sane Ilkay Baris
Osimhen

Milli ara sonrası zor olur 1-0 olsun bizim olsun

Genç oyuncuları bu tarz maçlarda fırsat varken oynatmalı parlatmalıyız defans bölgesinde Arda Ünyay oynamalı zaten Sanchez varken şans gelmiyor ayda yılda gelen şansında o değerlendirsin. Emekli olma yaşına gelen para kazanamayacağımız Kaan Ayhan Oynamamalı. Olurda Arda Ünyay şansı değerlendiremez çok fazla hata yaparsa hamle oyuncusu olarak girmeli Kaan Ayhan.
ne nesin böyle ? nerden çıktın

opoku osimheni sinir edecek seviyede iyi oynayacaktır maalesef

Fbjk’nin rakipleri dandik bu hafta. Bizim bu maci mutlaka almamiz lazim. Okan hoca basaksehir’i sever o yüzden endiseli degilim.

harit şomuradov u fln ne zmn almis bunlar yav

makati deldirmeden hayirlisiylan 3 puani cebimize koyalim bodo oncesi

Geri
Üst Alt