- 23 Aralık 2008
- 63.631
- 61.487
- 5.103
Ilkayin pozisyonu çok doğru orası zeka getiren bir yer beğendim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkayin pozisyonu çok doğru orası zeka getiren bir yer beğendim.
Salaiye bişey olur ve sağ beksiz kalırız.... Netttt
osimhen form tutmuşken kesmez bence hocaİcardi ile Sane ilk 11'de olacak deniyor. Lemina ile Osimhen ise dinlenecekmiş. Singo ile Davinson yok.
2 yıl aranında ardından ilk defa bir anadolu takım maçından çekiniyorum.
Başakşehir ise Nuri ile çıkış arıyor ve fiziksel kapasitesi yüksek bir takım. İşimiz çok zor.
Allah yardımcımız olsun o zamanİcardi ile Sane ilk 11'de olacak deniyor. Lemina ile Osimhen ise dinlenecekmiş. Singo ile Davinson yok.
2 yıl aranında ardından ilk defa bir anadolu takım maçından çekiniyorum.
Başakşehir ise Nuri ile çıkış arıyor ve fiziksel kapasitesi yüksek bir takım. İşimiz çok zor.
Hocamiz fark attigimiz macta bile oynatmiyor hangi macta oynayip tecrubelenecek bu cocuk?arda'nın oynayacağı maç bu değil bence rakipte şamurodov nuno da costa fln var
kolay maç olacağını düşünmüyorum lemina olmalı stoperde
az oynattığına katılıyorum ama oynayacağı maç bu değilHocamiz fark attigimiz macta bile oynatmiyor hangi macta oynayip tecrubelenecek bu cocuk?
Tabiki süt kupasinda erzincana falan oynar artik
ne nesin böyle ? nerden çıktınGenç oyuncuları bu tarz maçlarda fırsat varken oynatmalı parlatmalıyız defans bölgesinde Arda Ünyay oynamalı zaten Sanchez varken şans gelmiyor ayda yılda gelen şansında o değerlendirsin. Emekli olma yaşına gelen para kazanamayacağımız Kaan Ayhan Oynamamalı. Olurda Arda Ünyay şansı değerlendiremez çok fazla hata yaparsa hamle oyuncusu olarak girmeli Kaan Ayhan.