⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

Osimhen,torreira falan aynı anda olmasa bile çıkıp yenecek bu maçı , telafisi yok bu maçın.Aklıma enaji tjkye bıraktığımız puan gelince sinir atakları geçirip duruyorum , şu maçın izahı yok cidden valla o gün hissetiğim sinir 1 gram azalmadı hala
Önümüzdeki 5 maçın hepsini almak zorundayız , anca öyle unuturum o maçı

az oynattığına katılıyorum ama oynayacağı maç bu değil

ozan çok daha öndeydi arda'ya göre o bile her maç penaltı yaptırıyordu nerdeyse

ayrıca ardayı doğru düzgün izlemedik bile profesyonel 100-150 dksı var yok sakin kalmakta faide var
Iste az oynadi. Hoca fark attigimiz maclarda bile sure vermedi. Oysa sezon basi cok iyiydi. Hoca bu konuda hatali

Kaan oynayip hata yapacagina arda oynayip hata yapsin. Kizilmaz bence ardaya hata yapti diye. Amipleri ayri tutuyorum

Uğur
Sallai Lemina Abdul Eren
Torreira Sara
Yunus Ilkay BAY
Icardi

Sara, başak maçıyla düşüşe geçmişti yine bir başak maçıyla yeni sayfa açsın.
Zaten eninde sonunda lazım olacak. En kötü Şubat ayına kadar ara ara şans vermek lazım.

Mesajları şimdi okudum. Lemina da yokmuş.
O zaman Sane'nin maçı olması için dua edelim.
Yine de hala Sara oynamalı.
Hiç olmazsa duran top şansımız olur

Eğer lemina yoksa ve Berkan oynamazsa artık hoca ipin ucunu kaçırmıştır , başka açıklaması yok.Sen emekli topçular gibi sahada takılan adamı oynatırsan ne ağırlığın varki ? Koy Berkan oynasın oyun için katkısı olur en azından , Sara bir duran top keser belki diye içinden geçiyorlar orta sahanın

Üçlü Serinin en zor maçı bence
Bu maçta kayıp bekliyorum
Hem singo hem Davinson yokken
Smudrov Yusuf Sari gibi adamlar bela olur

Akıllı bir oyun planı lazım fazla basma dan savunmayı öne taşımadan bir tane atıp kontraya gitmek lazim

Yunus barış Osimhen üçlüsü formda olursa kazaniriz biri veya ikisi teklerse beraberlik gelebilir

Osi perşembe gunu extradan dinlendirildi, yarin oynamazsa hata yaparız

Lemina niye yok?
Osimhen niye dinleniyor?
Stoperde neden Arda oynamıyor?
Ben böyle 1 pastayı yapmayı nerden öğrendim ulan :D
𝐀𝐥𝐞'𝐬 𝐂𝐚𝐤𝐞𝐬 | 𝐀𝐥𝐞 𝐆𝐚𝐥𝐥𝐚𝐫𝐝𝐨 | Peter Griffin theme cake  🍰💕 To place your order dm @_alescakes_ ~Delicious,soft & velvety  strawberry cake, filling and topped with... | Instagram

Geri
Üst Alt