Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.696
- 12.041
- 1.783
İlkay en büyük mü bilmem ama çok büyük, modriç gibi 40 yaşına kadar şov yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle üst üste birkaç maç oynamadığı sürece ciddiye alınacak bir performans değil. Ben de beğendim bugün ama herif 1 var 5 yok.Bravo gabi sana ihtiyacımız var arslanım böyle devam
Katılmıyorum
Bayadır o 1 de yoktu işteŞöyle üst üste birkaç maç oynamadığı sürece ciddiye alınacak bir performans değil. Ben de beğendim bugün ama herif 1 var 5 yok.
Buna da katılmıyorum. SaygılarŞöyle ifade edeyim, milli ara öncesi bana göre %20-30 arasında bir İcardi vardı. Şu an bunu %40-50'ye çekmiş vaziyette. Tabii katılıp katılmamak sana kalmış Seskom.
101 oynuyordur oÖnünde tablet durup ekranında ne olduğu belli olmayan bir Tolunay Kafkas'ın olduğu lig kanalımız var ya
Icardi'nin güçlendiğini düşünüyorum bende ama eğri oturup doğru konuşalım hala 5kg fazlası var. Bu da hızlanmasını bozuyor yani beygir var tork yok. ilk yarıda Sane'nin bir ara pası var 1 adım önünde kaldı 5kg fazlası olmasa bir ihtimal daha iyi bir depar başlangıcı yapabilirdi, şu formu ile ancak boğucu oynadığımızda çok iş yapar, böyle maçlarda da iş yapar ama çok şey beklememek lazım. Boğucu maçlarda da işte sürekli top taşıyayacağız pozisyona sokacağız, biraz düzgün iş yaparsak "vaaay beeee" dedirtir ama şöyle maçlarda gol atınca "vay aslanım kral" deriz, atamazsa "ya öff" deriz. Bu arada kötü oynamıyor bence ama iyi de değil tabi, ortalama oynuyor biraz daha topla buluşturmak lazım fayda almak istiyorsak.İlkay zaten masterpiece.
Sara'yı ilk 45 dk beğendim. Milli arada çok çalışmış belli. İncelmiş.
İcardi 2-3 hafta önce topu süremiyordu, gelişme var. Pozisyonlara giriyor ediyor, maçın başında daha golü atıyordu neredeyse. Kondisyonu da toparlamış, fiziken gelişme var.
Sane çok uğraşıyor.
Günün kötüleri ise şimdilik Barış ve Eren.