⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

İlkay en büyük mü bilmem ama çok büyük, modriç gibi 40 yaşına kadar şov yapar

Önünde tablet durup ekranında ne olduğu belli olmayan bir Tolunay Kafkas'ın olduğu lig kanalımız var ya

Sara ile Sane fizik olarak biraz toparlamış. İcardi çok istekli.

Deniz folloşu atışmazsa ya da sakatlanmazsa içim soğumaz…

İkinci yarı minimum 1 kalbimden geçen 3 golümüz daha var.

İlk yarıyı izlerken ben

20251018_205632.webp

İcardi ile sara toparlanmış özellikle İcardi devre arasından sonra fizik olarak %100 hazır olur 2 sene boyunca ligi donunda salladı daha 32 yaşında yok İcardi gerçeğini yok saymak haksızlık olur

son 20 dkyi izledim de liverpoola çakmış takım özgüvenini hissettim

İlkay zaten masterpiece.

Sara'yı ilk 45 dk beğendim. Milli arada çok çalışmış belli. İncelmiş.

İcardi 2-3 hafta önce topu süremiyordu, gelişme var. Pozisyonlara giriyor ediyor, maçın başında daha golü atıyordu neredeyse. Kondisyonu da toparlamış, fiziken gelişme var.

Sane çok uğraşıyor.

Günün kötüleri ise şimdilik Barış ve Eren.
Icardi'nin güçlendiğini düşünüyorum bende ama eğri oturup doğru konuşalım hala 5kg fazlası var. Bu da hızlanmasını bozuyor yani beygir var tork yok. ilk yarıda Sane'nin bir ara pası var 1 adım önünde kaldı 5kg fazlası olmasa bir ihtimal daha iyi bir depar başlangıcı yapabilirdi, şu formu ile ancak boğucu oynadığımızda çok iş yapar, böyle maçlarda da iş yapar ama çok şey beklememek lazım. Boğucu maçlarda da işte sürekli top taşıyayacağız pozisyona sokacağız, biraz düzgün iş yaparsak "vaaay beeee" dedirtir ama şöyle maçlarda gol atınca "vay aslanım kral" deriz, atamazsa "ya öff" deriz. Bu arada kötü oynamıyor bence ama iyi de değil tabi, ortalama oynuyor biraz daha topla buluşturmak lazım fayda almak istiyorsak.

Geri
Üst Alt