⚽ SL 25/26 H:9 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 18 Ekim | beIN Sports 1

Arkaya ne top kacirdik be. Yol gecen hani oldu ikinci yari. Bekler berbatti. Sallai'nin en kotu bek performansi olabilir. Okan'in 4 adamli degisikligi maci kurtardi. Bodo maci omcesi guzel bir senaryo oldu. 3 puanimizi yormadan, yorulmadan aldik. Mutluyuz.

Kaan hiç mevkisinde durmadı
Sürekli alanını boşalttı
Sallai orayı kapatmakla uğraştı tüm 2. yarı
Bu sefer de adamlar sağımızdan geldi durdu
Son dakikalarda yunus geldi bşraz kapattı anca
Yani sorun bence Sallai’de değil Kaan’daydı
Eren ama kötüydü, arkadına çok top kaçırdı

Kadro kalitesini göz önüne alırsak başak bizden puan alabilecek tehlikeli bir takımdı. Rotasyonlu çıkıp hem Sane'yi hem 3 puanı kazandığımız maç deriz, keyifle CL maçını bekleriz.
Zaten ligde göztepe samsun başak alanya ve antep eli yüzü düzgün takımlar. Fener bjk kazanamayınca lig kötü olmuyor biz kazanınca lig kötü

Ara dönüşlerindeki maçlar her zaman zor oluyor rotasyonlu kadroyla alınan 3 puan güzel ve kıymetli. Futbol olarakta ilk yarı gayet iyiydik ama 2. yarı biraz çekilince adamlar baskı kurdu neyseki yedikten hemen sonra attık ve maç zora girmedi. Özellikle Sane'den maç alan bir performans gelmesi çok önemli çünkü önümüzdeki maçlarda ve sezon genelinde iyi bir Sane'ye acayip ihtiyacımız olacak. Icardi yine etkisizdi bir dahaki Milli araya kadar Osimhen'in arkasında bekleyecektir bu maçtan sonra. 10 gün içinde oynayacağımız üst üste üç tane iç saha maçı sezonun geleceği için referans olacak. Bodo-Göztepe-Trabzon bu takımların hepsi dinamik ve agresif takımlar çok sağlam test olacak umarım en iyi şekilde geçeriz bu seriyi.

Haksızlık yapmıyorum bence en zor rakip
Basaksehirdi hepsi büyük takım görmüş mental olarak çokmuyorlar baskı kuramiyorsun
Sumudrov muazzam top oynadı
Göztepeye kapatırsın çıkamaz uzun vururlar
Trabzon'da öyle ama başak pasla çıkar uzun vurur hepsinde yaptılar
O konuda katılıyorum, iyi hocayla daha tehlikeli olurlar aslinda ama demek istediğim biz takim olarak Alanya gibi değildik gayet iyidik rotasyona rağmen hatta farki kaçırdık ucl maci gibi oynadık ,ozellikle bazı oyuncuların pes etmemesi ve kazanmak cok kiymetliydi

O konuda katılıyorum, iyi hocayla daha tehlikeli olurlar aslinda ama demek istediğim biz takim olarak Alanya gibi değildik gayet iyidik rotasyona rağmen hatta farki kaçırdık ucl maci gibi oynadık ,ozellikle bazı oyuncuların pes etmemesi ve kazanmak cok kiymetliydi
Alanya maçı bir daha gelmez ya o her sezon bir kere oluyor Kasımpaşa maçı vardı 3-0 dan dönen koca 45 topu çıkaramamıştik o maçı unut halim bitti 😀

O maç bittiğinde benim tansiyon uçmuştu zor dengeledim
Yunus ve Osimhen olmadan bu kadro maksimum üretti atamadık dogrudur
İlkay davası geçtiğinde yunus hariç yaratıcı oyuncu yok İlkay lazım demiştim haklida çıktık
Singo ve Davinson Acil Donmeli

İnsan şu maçtan sonra da daha hakem demeye utanır. bu kadar kalitesiz rakip takım taraftarını hak edecek ne yaptık biz? Hakem özellikle ilk yarı Galatasaray'ı doğramış. Galatasaray'ın kale direğine kadar sarı kart göstermiş. bu utanmaz, arlanmaz, yüzsüz rakip takım taraftarları, hala hakem de hakem diye carlıyorlar. Düzgün taraftarları elbette tenzih ediyorum. Benim sözüm her platformda rezilce algı yapmaya çalışan zeka ve karakter yoksunu tayfa için geçerli. Utanmaz yalancılar, kuduz köpekler sizi

20251018_225558.webp

Başakşehir bence toparlayacak Nuri Şahin’in gelmesi takımın fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu olması daha derli toplu bir oyun sergilemelerini sağladı

ikinci yarı defansta da çok saçma hatalar yaptılar ama bence çok can yakar bu takım form tutmadan erken maç yapmamız iyi oldu
Bence Nuri'den hiçbir şey olmaz. Sergen'in haklı olduğu nadir konulardan biri. Biz saçmalamasak ikinci yarıda, rakibin bir şey yapacağı da yoktu. Biz ortak ettik adamları oyuna.

3 yıl şampiyon olmuş bi takımı ligin ortasında 3-4 gün sonra CL maçı varken sıradan bi lig maçına bu kadar motive sahaya çıkarabilmek büyük başarı ya

başarının en büyük sırlarından biri bu

İkinci yarı motive filan değildi takım. Zorla sahaya çıkmış gibiydi. Kendimizi kandırmayalım. İlk yarı iyiydik, eyvallah. Ama ikinci yarı zorla rakibi oyuna soktuk. Oyuncuların ciddiyetsizliği ve hocanın yapmadığı değişiklikler maçı zora soktu. O yediğimiz golün hiçbir açıklaması yok, ikinci yarının özeti o iptal edilen ve (sayılan) yediğimiz goldür.

İkinci yarı motive filan değildi takım. Zorla sahaya çıkmış gibiydi. Kendimizi kandırmayalım. İlk yarı iyiydik, eyvallah. Ama ikinci yarı zorla rakibi oyuna soktuk. Oyuncuların ciddiyetsizliği ve hocanın yapmadığı değişiklikler maçı zora soktu. O yediğimiz golün hiçbir açıklaması yok, ikinci yarının özeti o iptal edilen ve (sayılan) yediğimiz goldür.
seni biraz pozitifiteye davet ediyorum

çok karamsarsın

Karamsar değilim ya, harbiden hiç beğenmedim ikinci yarıyı. Bireysel manada da sıçan oyuncu sayısı çok fazlaydı maçta. Eren, Kaan, BAY, Icardi... Ucuz yırttık.
2. yarıda bence de daha iyi kontraya çıkabilirdik fazla çekildik

ama defansif anlamda pek problem yaşamadık bnc 1-2 pozisyon dışında o kadar da olr

Ofsayt yok işte hakem yanlış durdurdu bin tane masal anlatırlar ama kendi sahamda kayyum atanmış hocasız takımdan iki dakikada iki gol yemedim mağlup olmadim

90+3 te kalecim topu içeri almadı
90+5 te forvetim penaltı kacirmadi

Aslanlar gibi beraberlikten tekrar öne geçip ciddi bir pozisyon vermeden de kazandik

Bunlar kafayi kuma gömdüğü sürece olan hocam daha çok ekmek yer

Geri
Üst Alt