- 20 Ağustos 2009
- 18.333
- 24.150
- 2.973
Son 100-150 yılın en iyi Galatasaray'ı her hafta keyifle izliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkaya ne top kacirdik be. Yol gecen hani oldu ikinci yari. Bekler berbatti. Sallai'nin en kotu bek performansi olabilir. Okan'in 4 adamli degisikligi maci kurtardi. Bodo maci omcesi guzel bir senaryo oldu. 3 puanimizi yormadan, yorulmadan aldik. Mutluyuz.
Zaten ligde göztepe samsun başak alanya ve antep eli yüzü düzgün takımlar. Fener bjk kazanamayınca lig kötü olmuyor biz kazanınca lig kötüKadro kalitesini göz önüne alırsak başak bizden puan alabilecek tehlikeli bir takımdı. Rotasyonlu çıkıp hem Sane'yi hem 3 puanı kazandığımız maç deriz, keyifle CL maçını bekleriz.
O konuda katılıyorum, iyi hocayla daha tehlikeli olurlar aslinda ama demek istediğim biz takim olarak Alanya gibi değildik gayet iyidik rotasyona rağmen hatta farki kaçırdık ucl maci gibi oynadık ,ozellikle bazı oyuncuların pes etmemesi ve kazanmak cok kiymetliydiHaksızlık yapmıyorum bence en zor rakip
Basaksehirdi hepsi büyük takım görmüş mental olarak çokmuyorlar baskı kuramiyorsun
Sumudrov muazzam top oynadı
Göztepeye kapatırsın çıkamaz uzun vururlar
Trabzon'da öyle ama başak pasla çıkar uzun vurur hepsinde yaptılar
Alanya maçı bir daha gelmez ya o her sezon bir kere oluyor Kasımpaşa maçı vardı 3-0 dan dönen koca 45 topu çıkaramamıştik o maçı unut halim bittiO konuda katılıyorum, iyi hocayla daha tehlikeli olurlar aslinda ama demek istediğim biz takim olarak Alanya gibi değildik gayet iyidik rotasyona rağmen hatta farki kaçırdık ucl maci gibi oynadık ,ozellikle bazı oyuncuların pes etmemesi ve kazanmak cok kiymetliydi
Bence Nuri'den hiçbir şey olmaz. Sergen'in haklı olduğu nadir konulardan biri. Biz saçmalamasak ikinci yarıda, rakibin bir şey yapacağı da yoktu. Biz ortak ettik adamları oyuna.Başakşehir bence toparlayacak Nuri Şahin’in gelmesi takımın fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu olması daha derli toplu bir oyun sergilemelerini sağladı
ikinci yarı defansta da çok saçma hatalar yaptılar ama bence çok can yakar bu takım form tutmadan erken maç yapmamız iyi oldu
3 yıl şampiyon olmuş bi takımı ligin ortasında 3-4 gün sonra CL maçı varken sıradan bi lig maçına bu kadar motive sahaya çıkarabilmek büyük başarı ya
başarının en büyük sırlarından biri bu
seni biraz pozitifiteye davet ediyorumİkinci yarı motive filan değildi takım. Zorla sahaya çıkmış gibiydi. Kendimizi kandırmayalım. İlk yarı iyiydik, eyvallah. Ama ikinci yarı zorla rakibi oyuna soktuk. Oyuncuların ciddiyetsizliği ve hocanın yapmadığı değişiklikler maçı zora soktu. O yediğimiz golün hiçbir açıklaması yok, ikinci yarının özeti o iptal edilen ve (sayılan) yediğimiz goldür.
düşmanım diyordunSon 100-150 yılın en iyi Galatasaray'ı her hafta keyifle izliyorum.
Diğer maça kadar süre verdiğimi de eklemiştim.düşmanım diyordun
okancı mısınDiğer maça kadar süre verdiğimi de eklemiştim.
Karamsar değilim ya, harbiden hiç beğenmedim ikinci yarıyı. Bireysel manada da sıçan oyuncu sayısı çok fazlaydı maçta. Eren, Kaan, BAY, Icardi... Ucuz yırttık.seni biraz pozitifiteye davet ediyorum
çok karamsarsın
Okancı diğeri sadece Terim için.okancı mısın
okanist misin
2. yarıda bence de daha iyi kontraya çıkabilirdik fazla çekildikKaramsar değilim ya, harbiden hiç beğenmedim ikinci yarıyı. Bireysel manada da sıçan oyuncu sayısı çok fazlaydı maçta. Eren, Kaan, BAY, Icardi... Ucuz yırttık.