Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 29.037
- 24.452
- 2.738
Bu ne lan penaltidan sonra kapattiydim, e yuhhh artik:
Doğru karar değil mi yav ne var burada? Nesyri'den çekilmesi de doğru.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan penaltidan sonra kapattiydim, e yuhhh artik:
Golü atan adam ofsayt mi?Doğru karar değil mi yav ne var burada? Nesyri'den çekilmesi de doğru.
Evet, kim bozuyor ki önde işte?Golü atan adam ofsayt mi?
Asagida adam var ofsayti bozuyor. Atakanin arkasindaki adam yaniltiyor. Atakan daha geride.Evet, kim bozuyor ki önde işte?
Arkada Gümrük topçusu var eğer Fb topçusu var sanıyorsan yok, Semedo, Nesyri'den de geride zaten.
Nesyri işte o. Saha çizgisini baz alırsak golü atanın üst vücut daha yakın gibi duruyor çizgiye zaten. Bu kararda art niyet aramam da penaltı çok zorlamaydı. Hani diyorlar ya VAR buna karışamaz. O penaltıya karışıyorsa her şeye karışır VAR.Asagida adam var ofsayti bozuyor.
Onlar yenmedi hakem yendiDusmus takimi zar zor yendiler
Bitik bunlar
Bence ofsayt degil, dedigim gibi atakanin arkasindaki adam aldatiyor. Tekrar bak atakan takim arkadasinin daha gerisinde duruyor.Nesyri işte o. Saha çizgisini baz alırsak golü atanın üst vücut daha yakın gibi duruyor çizgiye zaten. Bu kararda art niyet aramam da penaltı çok zorlamaydı. Hani diyorlar ya VAR buna karışamaz. O penaltıya karışıyorsa her şeye karışır VAR.
Golü atan adam ofsayt mi?
Iyi bak asagada adam var bozuyor:
daha zorlu mac oynamadılar ts ve alanya harici,zayıf takımları bile jokerle yenıyorlar ama kötü oyun her mac var tek mac degil misal son samsun macında hakemde kurtaramadı cunku samsun ezdi resmen bunları ama atamadızorlu maçları top oynamadan 3 puanla atlatmaları can sıkıyor
antalya 1 bu 2 oldu
cizgi veya yarı otomatikte gösterdilermi ?net ofsayt yaw işte
cizgi veya yarı otomatikte gösterdilermi ?
hiçbiryerde yok bunlar
dalga geçiyorum zaten heisdaha zorlu mac oynamadılar ts ve alanya harici,zayıf takımları bile jokerle yenıyorlar ama kötü oyun her mac var tek mac degil misal son samsun macında hakemde kurtaramadı cunku samsun ezdi resmen bunları ama atamadı
şimdi ise zorlu fikstüre giriyorlar