SL 25/26 H:9 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 19 Ekim | beIN Sports 1

Yav herseyi geçtim Dunya üzerine var kararları bu kadar lehine çıkan başka takım var mıdır merak ediyorum.. Hakem kulaklıktan dinliyorum diyorsa karar yüzde 80 bunlar lehine çıkıyor..Önde olmadıkları anda ise yüzde 90 falandır herhalde..

Haftaya da maçlarını mehmet türkmen yönetir ve VAR’da da emre malok olur.

Adamları sürekli göstere göstere ligde tutuyorlar.Hiçbir zaman yarışdan koparmıyorlar.Senelerdir aynı halt.Biz biraz kötü olalım ligde 13. Sıraya kadar düşebiliyoruz.
Kimsenin sesi çıkmıyor.
Kendilerini atıp faul aldıkları o kadar çok faul pozisyonu oluyor ki kimseden ses seda çıkmıyor.Ne kadar soysuz ahlaksız yalama varsa yorumcu olmuş.Bir tane delikanlı çıkıp konuşamıyor.

Asagida adam var ofsayti bozuyor.
Nesyri işte o. Saha çizgisini baz alırsak golü atanın üst vücut daha yakın gibi duruyor çizgiye zaten. Bu kararda art niyet aramam da penaltı çok zorlamaydı. Hani diyorlar ya VAR buna karışamaz. O penaltıya karışıyorsa her şeye karışır VAR.

Nesyri işte o. Saha çizgisini baz alırsak golü atanın üst vücut daha yakın gibi duruyor çizgiye zaten. Bu kararda art niyet aramam da penaltı çok zorlamaydı. Hani diyorlar ya VAR buna karışamaz. O penaltıya karışıyorsa her şeye karışır VAR.
Bence ofsayt degil, dedigim gibi atakanin arkasindaki adam aldatiyor. Tekrar bak atakan takim arkadasinin daha gerisinde duruyor.

zorlu maçları top oynamadan 3 puanla atlatmaları can sıkıyor

antalya 1 bu 2 oldu
daha zorlu mac oynamadılar ts ve alanya harici,zayıf takımları bile jokerle yenıyorlar ama kötü oyun her mac var tek mac degil misal son samsun macında hakemde kurtaramadı cunku samsun ezdi resmen bunları ama atamadı
şimdi ise zorlu fikstüre giriyorlar

cizgi veya yarı otomatikte gösterdilermi ?
hiçbiryerde yok bunlar

daha zorlu mac oynamadılar ts ve alanya harici,zayıf takımları bile jokerle yenıyorlar ama kötü oyun her mac var tek mac degil misal son samsun macında hakemde kurtaramadı cunku samsun ezdi resmen bunları ama atamadı
şimdi ise zorlu fikstüre giriyorlar
dalga geçiyorum zaten heis

antin kuntin ekiplere can çekişiyorlar

bu futbolla zirve için devam etmeleri mümkün değil

herifler penaltı rekoru kıracaklar bu sene galiba 5 yada 6 penaltıları oldu

Geri
Üst Alt