SL 25/26 H:9 | Fenerbahçe 2-1 Karagümrük | MS | 19 Ekim | beIN Sports 1

Ben bunlara inamiyorum. Hatay maci barisin pozisyonun görseli vardi.

Penaltı verilmiş adam ayagini yere koyuyor nene takılıyor bu hakem penaltı verse itiraz etmeyeceğim bir pozisyon temas var kim kime dokundu filan çözemez verilir der gecerim

Ama hakem görmüş vermemiş varın karışması Erkan engin vakası işte karışmayacak yere giriyor

Kırmızıyi dördüncü mu söyledi kulağına fısıltı mi geldi günahı boynuna

Ama ofsayt çıplak gözle de ofsayt değil ne cizersen çiz ofsayt değil en Nesry arkada ofsaytı bozuyor
El Nesry önündeki gümrüklü olaya müdahale etmiyor Atakan geriden çıkıp golü atiyor

Ama sen öndeki fenerliden cizersen tabi çıkmaz
Bu ofsayt acaip birsey ben izledikten sonra kesin golü vericek dedim vermedi tuhaf

Penaltı verilmiş adam ayagini yere koyuyor nene takılıyor bu hakem penaltı verse itiraz etmeyeceğim bir pozisyon temas var kim kime dokundu filan çözemez verilir der gecerim

Ama hakem görmüş vermemiş varın karışması Erkan engin vakası işte karışmayacak yere giriyor

Kırmızıyi dördüncü mu söyledi kulağına fısıltı mi geldi günahı boynuna

Ama ofsayt çıplak gözle de ofsayt değil ne cizersen çiz ofsayt değil en Nesry arkada ofsaytı bozuyor
El Nesry önündeki gümrüklü olaya müdahale etmiyor Atakan geriden çıkıp golü atiyor

Ama sen öndeki fenerliden cizersen tabi çıkmaz
Bu ofsayt acaip birsey ben izledikten sonra kesin golü vericek dedim vermedi tuhaf
oyunlarına ne diyorsun evren ? 2.yarı ara ara baktım fark olur diye ama ezilmişler bildigin

ofsaytta yarı otomatikte ofsayt ckarmış ona birşey diyemiyorum ama penaltı tam ucuz ezikce iş kume takımına karşı jokere basvurmaları cok komik : )

oyunlarına ne diyorsun evren ? 2.yarı ara ara baktım fark olur diye ama ezilmişler bildigin

ofsaytta yarı otomatikte ofsayt ckarmış ona birşey diyemiyorum ama penaltı tam ucuz ezikce iş kume takımına karşı jokere basvurmaları cok komik : )
Oyun mu ? Hangi Oyun ?
Sahada oyun filan yoktu 10 kisi kalana kadar fener vakit geçirdi maç bitsin diye yere yatmalar kramp Girmeler
2. Yarı full ezdi Karagümrük 2-2 olsa yenilirlerdi o panikle
Normal şartlarda Stuttgart bunları elek eder
Antep ve Besiktasida yenemezler
Ama hakemler karismazsa
Şu anda TFF de kaos var lig kopmasın diye uğraşıyorlar ama bunları nereye kadar itelerler bilmiyorum itelemeyle bile gidecek güçleri yok kondisyon problemi var 60 dan sonra kontak kapaniyor

Erkan Engin maaşını FB'den alıyor herhalde.

Birader adam zaten ayağına çarpmadan önce düşmeye başlıyor. Düşerken defans oyuncusunun ayağına temas var. Böyle penaltı olmaz. Nene sarı yemesi gerekiyordu. Futbol bilmiyorsun sadece izle yorumda yapma bence
Allame-i cihan biri gibisin. Bendeki futbol bilgisi eksikliğini giderebiliriz de senin bu tavır, üslup ile işin zor.
Sen bana futbol öğret, bende sana saygı öğreteyim.

Geri
Üst Alt