Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.311
- 6.249
- 1.048
kerem büyük ihanet etti tamam pas hatası yapıyordu ama bu gece cidden nazım sangare gibiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonu açıklamasını sabırsızlıkla bekliyorum.
sen beğendin mi emirim ben çok zayıf buldum ilk defa bu denli düşük IQ bir benfica gördüm. Adam ilk iptal golde kalenin içine girmiş kaleye sırtı dönük şekilde arkadaşının attığı gole hamle yapıp iptal ettirdi ömrümde bu kadar akılsız bir hamle görmedim. İki maçta ifb ye 1 gol atmak acayip yetersiz bir iş biz bile her maç üçlüyoruz bunları.
Ben benficayi tutuyorum. Geçmiş olsun diyecek bir şey yok..benficanin oynadığı top ortada..valla insallah bize denk gelirler.elenmeyecek takım değildi.@Okan Gok geçmiş olsun
Herif Fred'e top göstermedi maç boyu. Nasıl maç izliyorsunuz siz.Rios bok gibi topçuymuş bu arada elinde patlar Benficanın
5lik maçtı yaw daha ne oynayacaklarBen benficayi tutuyorum. Geçmiş olsun diyecek bir şey yok..benficanin oynadığı top ortada..valla insallah bize denk gelirler.elenmeyecek takım değildi.
fener atağa kalkmıyor ki zaten mounun bu takıma el fren çektirme taktiği yüzünden bunlar şamp olamayacak veya başarılı olamayacak bir türlü.çükü-taşağa salmış waziyette oyuna ful hakim bi görüntü werdiler gibi geldi bana
ifb o kadar kepaze bi konfigürasyondaydı ki kasmağa gerek duymadılar IMHO. bence ii oyuncuları var, pavlidis fln çok efektif herifler