ŞL 25/26 Play-off M:2 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Turu kim atlar?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
kerem büyük ihanet etti tamam pas hatası yapıyordu ama bu gece cidden nazım sangare gibiydi

Maçtan önce susan yavşak medya şimdi mounun açıklamalarını eleştiriyorlar.

Maç sonu açıklamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Kadro kalitemize ve yönetimin transfer yapmamasına rağmen Benfica gibi güçlü bir takımla kafaya kafaya bir tur oynadık, şans yanımızda olsa turu geçerdik, bence doğal sonuç falan diyecek ama tabi kendi agresif üslubuyla soslar bunu çok...

sen beğendin mi emirim ben çok zayıf buldum ilk defa bu denli düşük IQ bir benfica gördüm. Adam ilk iptal golde kalenin içine girmiş kaleye sırtı dönük şekilde arkadaşının attığı gole hamle yapıp iptal ettirdi ömrümde bu kadar akılsız bir hamle görmedim. İki maçta ifb ye 1 gol atmak acayip yetersiz bir iş biz bile her maç üçlüyoruz bunları.

çükü-taşağa salmış waziyette oyuna ful hakim bi görüntü werdiler gibi geldi bana

ifb o kadar kepaze bi konfigürasyondaydı ki kasmağa gerek duymadılar IMHO. bence ii oyuncuları var, pavlidis fln çok efektif herifler

25 milyon verip anlaştıkları, sonra trip atmak uğruna masadan kalktıkları adamın golüyle elendiler ve CL parasından oldular.

Tam bir beceriksizlik

Onu bunu gectimde bu Benfica ne kadar kötu bir takim olmus. Tek sanslari kendilerinden kötü bir takimla oynamalari oldu insallah bizim rakibimiz olur

Karşılaşmayı zenci saldırısına uğramış gibi bağıra bağıra anlatan spiker de kurtaramadı fenerimi.

Talisca bas bas bagiriyor bittim diye kirmizi yicem diye hala sahada tuttu aslanim Mou😬

çükü-taşağa salmış waziyette oyuna ful hakim bi görüntü werdiler gibi geldi bana

ifb o kadar kepaze bi konfigürasyondaydı ki kasmağa gerek duymadılar IMHO. bence ii oyuncuları var, pavlidis fln çok efektif herifler
fener atağa kalkmıyor ki zaten mounun bu takıma el fren çektirme taktiği yüzünden bunlar şamp olamayacak veya başarılı olamayacak bir türlü.

emirim ben o yunanı da çok tutmadım hani bize düşünüyorum İcardi ve Osimhenin çok gerisinde Morata'dan belki iyidir.

ovvvvvvv dağılmış bunlar, yunus-osimheni gündem yapan şerefsizler bunu da konuşun şimdi

Geri
Üst Alt