⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

Yeni kuraldan dolayı son 10 dakika top durmadan hep bize geçti, adamlar gol yemek için herşeyi yaptı, şu çoruma 3.golü atamamak tamamen beceriksizlik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lig niye başladıki kafamız rahattı dünya kupasında messi falan izliyorduk

Osimhen disinda bitirmeyi bilen yok takimda. Ki Osimhen bile o kadar iyi bitirici degil aslinda. Var gel halimizi düsün.

Icardi ve Mertens gibi adamlar böyle maclarda lazim oluyor iste.

Transfer Falan diyoruz da bu takımın oyun planı sorunlu.beş sene oldu beeeeeeeeşşşşşşşşşş!! şu takımın bir tane ezber hücum seti yok Resmen Allah ne verdiyse Yıldız oyuncuların yapacağı 2 harekete bakıp gol atmaya çalışıyoruz 5 senedir.😡😡😡

Şu iki hafta bir şeyler olmazsa bu sene kahır senesi olacak belli ki

Evet ligin ilk maçı, koskoca 3 ay geçti neredeyse, gel gelelim şampiyon takımda skoru değiştirmek için oyuna sürülebilen adamlar;

Eren, Kazım Can, Kağan Ayhan, İlkay.

İçlerinde bir (1) tane hücum oyuncusu yok. Şaka değil yahu, gerçek.
Başka da söze gerek yok. Abv.

İSTİFA !

Yönetim ve teknik ekip komple iflas etmiştir. Bu hainlerden kulübü biran önce temizlemek şart oğlu şarttır.
Buda biz taraftarın görevidir.

Gittik 34 milyon verdik uğurcana Çorum bile gitmiş uygun maliyette çok iyi kaleci bulabilmiş.

Ligin bizim adimiza en kolay maciydi bu ve rakip 30dk 10 kisi oynadi

Bu sezondan birsey beklemeyelim
10 kisinin ilk 15 dksi salla osimhene. 1 tanesi tuttu gol oldu.

Orta dene orta dene oeta dene.

Oyuna girenler. Harbiden nhaganin sucu ne bilmiyorum, 1 dk girmemesi onunda inanilamz

Istenilen oyuncu diye veridler 3.5 m strelin mi ne havaya... Hocada istiyorum dedi, opsiyon ilerlemesin diye alamadi oyuna.

Hocaya elestirim.var tabi ama burda en buyuk yonetime yuklenirim

Adamlar doğru düzgün kapanamadı bile o rağmen maçı veriyorduk nerdeyse, valla yazık

Kusura bakmasın kimse ama Çorum’u yenememenin sebebi transfer olmaması değil, kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye’de şampiyon olabilecek bir kadro bu, o yüzden benim gözümde birinci sorumlu Okan Hoca’dır. Ne oynadığımızı anlayan varsa buyursun anlatsın.

Şampiyonlar Ligi’nde bağırarak gelen olası rezalet ise transfersizlikten olacak. O da rezil ötesi yönetime yazar.

Her şey berbat bir halde başladık, umarım toparlarız.

Okan’dan önce Dursun, Dursun’dan önce Okan’ın gitmesine gönlüm razı değil. Tencere kapak misali birlikte yuvarlanıp gitmeliler
Hep beraber def edilmeliler. Taraftarla dalga geçip, megaloman biçimde konuşuyordu hepsi. Futbol profesörleri. Şampiyon kadro diyip durdular aylarca.

Bu corum’u onune gelen dagitir. Bence sukretmeliyiz ilk hafta macimiz biraz daha kallavi bir takimla olsaydi buyuk fark yerdik

Osimhen gibi dünya yıldızı olmasa Çorum'a yenilecektik şaka maka. Yani Çorum'u küçümsediğimden değil de adamlar toplama takımla darmadağınık oynayıp kalelerinde 40 şut görmesine rağmen puan alıp gidiyorlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt