⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

Geçen yıldan belli değilmiydi. Şampiyonluk maçlarındaki rezaletleri bin kere hatırlattık, olmaz dedik, bu takım kötü yönetiliyor, bitik, hoca yok dedik, tüy bitti dilimizde. Sürpriz mi şimdi bu sonuç.

Valla bu sene o vibe bana hiç gelmedi. Bugünün konusu değil bu. Takım bitik taze kan lazım dedik ve en az 6 oyuncu gitmeli dedik ne gelen var ne giden.

Dün de yazdım bu sene umudum yok bugün yensek de aynısını söylerdim. Fener bu sene hasrete son verir üzgünüm
Burada her sene Fener'i şampiyon ilan ediyorlar.
Ben de her sene şampiyon Galatasaray diyorum.
Sonuçta her sene şampiyon oluyoruz.
Bu sene çok daha rahat şampiyon oluruz.

Gelecek açıklamayı tahmin etmek zor değil. "40 şut çektik, oyunu domine ettik ama şanssızdık. Futbolda böyle şeyler oluyor, dersimizi aldık."

Kontenjan diye zırlayacaklar yine. Vallahi eğitilmez bunlar. 3 kütük bek, 2 emekli orta saha, Sane denen umursamaz, leyla stoper. Şunlara kontenjan harcıyorsun, 60 milyon euro maaş ödüyorsun. Sonra kontenjan ve para yok diye zırlıyorsun.

Osimhen allahtan biliyor neyin ne oldugunu.

Adam gitti taraftardan ozur mu diledi, teselli mi etti orada.

Top 5 9 numaralardan biri he avrupada sunu yapan.

YErli kuralı ve sınırlı imkanlarla 2012 kurulan kadro bunlardan daha iyi top oynuyordu canavar gibiydiler.

Osi hariç. Baş tacı o. Dursundan daha büyük gsli

Burada her sene Fener'i şampiyon ilan ediyorlar.
Ben de her sene şampiyon Galatasaray diyorum.
Sonuçta her sene şampiyon oluyoruz.
Bu sene çok daha rahat şampiyon oluruz.
Yok ben o ağlaksaraylılarla çok savaştım 3 yıldır.

Her sene gelen hissiyat bu sene gelmedi abi. Umutlu değilim bu seneden.

Talisca penaltıyı atsa 8 puandan şamp veriyoduk, uyanın böyle olmaz aldanmayın dedik ama okanı yağlamaya devam eden çok oldu, kudur falan diyorlardı arsızca.

Sallai ve Sane sağ kanat hiç çalışmadı.

Barış ve Jakobs sol kanat hiç çalışmadı.

Bu şekilde olmaz zaten.

Eren tek başına sol kanadı canlandırdı, ironi değil gerçek !

Serdar gürlerin oğlunun adı aslanmış

O zmn niye maçı almamıza vesile olmadın diye sorarım

Yedek klübende olmayi bile haketmeyen oyuncuların ilk 11 de as oyuncu olarak yer aliyorsa iste problem budur

Bu takım geçen sene kaybetmeliydi şampiyonluğu zaten kuş taşa çaptı bir şekilde olduk bu sene olmayacak

Kusura bakmasın kimse ama Çorum’u yenememenin sebebi transfer olmaması değil, kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye’de şampiyon olabilecek bir kadro bu, o yüzden benim gözümde birinci sorumlu Okan Hoca’dır. Ne oynadığımızı anlayan varsa buyursun anlatsın.

Şampiyonlar Ligi’nde bağırarak gelen olası rezalet ise transfersizlikten olacak. O da rezil ötesi yönetime yazar.

Her şey berbat bir halde başladık, umarım toparlarız.
Ne forvetine ne kanadina ikinci adamin yok.
Baglanti adamin yok.haliyle ileri 3lun olmasi gerekenden cok daha az verim veriyor. Osimhen istisna osimhenlik.yapiyor iste.

En buyuk eksigini devsirerek ekstra yorarak kapatmaya calisiyorsun.

Tabii ki yonetimin hatasi var.

Hocanin da var ,degisiklikler sasirtici... Davinson iyi mac oynadi ama 1 hata iste anlami kalmadi ilk yarinin. 5 hafta tatili 1 hafta kesip en azindan takima cagirsana...hadi o olur ama degisikliklerde bazilarina hayret ettim.

Gol attik gene salter kapandi aninda 2 top yapamayan takim 2 gol buldu. Hocaya elestirim bu kisimlar.

Takimin son 20 dakika savunma hatti.Sallai-Lemina-Jakobs-Kazimcan
Gol lazimken Kaan Ayhan alinan bi takim. Daha nolsun be Allah belanizi versin.
Ukucukhvu’yu alsana lan oyuna Nhaga’yi alsana oyuna korkak herif. Niye aldiniz bu adamlari is bilmez ahrazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim: vizyon sıfır
Hoca: Sistem-taktik sıfır
Uğurcan: Böyle bir iki gol daha yerse krediyi bir anda bitirir.
Sanchez: İki sezondur İtalyanlar istiyor daha vermek için neyi bekliyorsunuz? Adam salmış.
Abdulkerim: Bitti, bu kadar.
Jakobs: Maçlara çıktığı meçhul.
Sallai: Savunmacı mıyım hücumcu mu o da bilmiyor. Sağbek olmaz.
Toreira: Adam bağırıyor gitmek için. Kafada bitirmiş.
Sara: Bomboş bir Brezilyalı.
Barış: 30 a satmak varken şimdi 5 e bile satamazsın.
Yunus: Sen Yunus'sun Messi değil.
Sane: Hayal kırıklığı.
Osimhen: Adam kaçacak bak görün zarar bile edeceğiz.

Batrakov Matrakov gelmesin! Transfer sezonum başında ben Şampiyonlar Ligi takımıyım, Mancheiester City benim rakibim, rakibimin gönderdiği adamı niye alayım diye haber yaptırıyordun paralı gazetecilerine Bernardo için! Geldiğimiz nokta Batrakov mu! Elinde Sneijder vardır alırsın yedeği olarak!

Eşşşşşek gibi Şampiyonlar Ligi transferi yapaxaksın. Kontenjan yoksa göndereceksin Sara'sını, Singo'sunu, öyle alacaksın. Satın almaya talibi yoksa kiraya vereceksin. Elalem de 23 tane yabancı var hala transfer yapıyor.

Alacaksın! Camavingayı da alacaksın, Martinelli'yi de alacaksın, Baumgartner'i de alacaksın, Can Uzun'u da alacaksın! Beraldo'yu da alacaksın, Davinson böyle devam ederse Van Dijk'ı da alacaksın.

Kaç yıldır şampiyon oluyorsun, en pahalı bileti satıyorsun, GSStote'larda en pahalı ürünleri satıyprsun, yok GSPlus, yok GSPara, yok bilmemne taraftarını sömürüp duruyorsun. 14 Ağustosta Ugochukwu mu hakediyor bu taraftar!

Ya alacaksın, ya defolup gideceksin, alan gelecek!

Geri
Üst Alt