⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

Nitelik_Nicelik karmasası

Okan hocanın en büyük celiskisi de şudur

Bir bölgede elinde 5 oyuncu var diyor ki mesela elimde yeterli sayıda orada oyuncu var yahu hocamm pekii hangisi o bölgenin hakkını verecek kalite de hicbiriiii

Son dakika Sane Kaan değişikliği ile anlatılmak istenen nedir?

Tamam hücumcu yok da bu Lesley Kaandan bile kötü bir oyuncu mu? O koca fiziği ile ceza sahası içinde son dakikada oraları daha iyi karıştırmaz miydi?

Hocanın yönetime bir tepkisi midir nedir?

Bunu daha kaç kez yaşayacağız acaba? Ben baydım valla maç izleyesim gelmiyor.

1- rakip çekilir bizimkilerin götü kalkar
2- osimhen yada barış bireysel çabayla öne geçeriz
3- takım kafada maçı bitirir, gol attıktan sonra üst üste pozisyon verir
5- bireysel hatalardan gol veya goller yenir
6- kalan dakikalarda bütün şutları rakip kalecinin üzerine vurulur
8- yeneriz yenmeyiz, hocamız yine ders aldık der

Burada her sene Fener'i şampiyon ilan ediyorlar.
Ben de her sene şampiyon Galatasaray diyorum.
Sonuçta her sene şampiyon oluyoruz.
Bu sene çok daha rahat şampiyon oluruz.
Feneri şampiyon ilan eden yok, zaten bizim şampiyon alma sebebimiz ligde takım olmaması. Fb olmazdı, olamazdı çünkü başkanları en büyük engeldi. Ali de Saran da sittin sene yapamazlardı. Bu yıl çok şey değişir mi, İsmail Kartal ile tekke ile şampiyonluk gelmez ancak, biz vereceğiz gibi. Çünkü kaliteli topçularımız doydu ve artık yaş etkiliyor.
Bu takımı şampiyon yapan o kaliteli kadroydu. Bakalım bir tek osimhen yetecek mi bu yıl, görecez.

Transfer yapmayın. AldığınızNhaga ve Lesley'i bile oynatmıyoruz. Yapmayın transfer.

İlk gol %100 Osi yeteneği, 2 golde duran top zaten maç içinde planlı herhangi bir organizasyon yok. Bu oyuncular kaç yıldır birlikte yeni oluşturulan bir takım olsa anlarım. Ya hoca 10 yıl üst üste şampiyon da yapsa yok abi oyun yok, plan yok

Yemin ediyorum bugün Lang ve Boey olsa bu maçı alırdık. Korkuyorum ki CL'de bizi elek edecekler.

4 sampiyonlukta katkısı olan,motivasyonu kaybolmuş çoğu oyuncu gönderilmeliydi zaten o işi de yapamadik

Bu takımın sorunu skorer adam kardeşim 2 kere 2 4.

Skorer 10 skorer kanat skorer 8 neyse gidin alın ama takımda osi hariç skorer 1 tane adam yok.

Bir takımda double yapabilir diyeceğin adam olur. Bizde öyle biri yok

Takımın zeka seviyesi yükseltilmediği sürece bize rahat maç izlemek haram.
Zeka seviyesi? Bence zeka seviyesi yeterlinin de ötesinde, hocasız şampiyon olacak kadar iyi, ancak vücut artık el vermiyor, zeka ayaklara hükmetmiyor. Kondisyon düşüşü ve yaş ortalaması dibe çekiyor.

Baştan sona plansız ve hazırlıksız şekilde sezona girmenin ceremesini çektiğimiz bir maçtı ve hak edilmiş bir puan kaybı oldu. Normalde bu maçı 10 kere oynasak 9 kere kazanırdık ama öyle bir sezon başı karmaşasına girdi ki takım bu maça da sirayet etti. 1-0'dan sonra olmayacak yerden şut gol oldu üstüne 1 aydır tatil yapan stoperimizin hatasıyla maçı saçma sapan bir noktaya getirdik. 2-1 gerideyken ve rakip 10 kişiyken sanki 4 sezon üst üste şampiyon olan bir takım gibi değilde 10 yıldır şampiyon olamayan bir takım gibi panik ve özgüvensizdik. Bu puan kaybında takıma gerekli hamleleri zamanında yapmayan ve hem teknik heyeti hem takımı hemde taraftarı geren yönetim başrolde, Ama takımı oldukça ciddiyetsiz ve rahat şekilde sezona hazırlayan Okan Buruk ve teknik heyette diğer başrolde diyebiliriz. Osimhen ve Yunus'un emeğine sağlık diğer kalan oyunculara da iyi tatiller diyorum çünkü tatilden çıkamamışlar henüz.

Son dakika Sane Kaan değişikliği ile anlatılmak istenen nedir?

Tamam hücumcu yok da bu Lesley Kaandan bile kötü bir oyuncu mu? O koca fiziği ile ceza sahası içinde son dakikada oraları daha iyi karıştırmaz miydi?

Hocanın yönetime bir tepkisi midir nedir?
😂😂 Okan velinimeti olan Dursun’a tepki veremez.

Zeka seviyesi? Bence zeka seviyesi yeterlinin de ötesinde, hocasız şampiyon olacak kadar iyi, ancak vücut artık el vermiyor, zeka ayaklara hükmetmiyor. Kondisyon düşüşü ve yaş ortalaması dibe çekiyor.
Kesinlikle sahada oyun zekasından yoksun bir oyuncu grubu var. Sahada aklıyla, mentalitesiyle ağırlık koyacak 1 futbolcu bile yok. Maçın son 20 dakikası bunun özeti.

Geri
Üst Alt