Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.823
- 146
- 1.333
Niye Nhaga ve Ucekhukvu olmalıydı rakip topu ayağına aldımıydı akışlarını bozamıyoruz bizimkiler ayağına alınca oyun tıkanıyor çok ağır ve beklenen hamleler yapıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte o zeka değil, yetersiz kondisyon nedeni ile artık beynin ayaklara hükmedememesidir..Kesinlikle sahada oyun zekasından yoksun bir oyuncu grubu var. Sahada aklıyla, mentalitesiyle ağırlık koyacak 1 futbolcu bile yok. Maçın son 20 dakikası bunun özeti.
Onun ne dediğini bildiğini sanmıyorum heishoca bu maçta açık açık dedi ki
nhaga'yı da ben aldırmadım, lesley'i de
kaan'ı oynatırım ama bunları yine de oynatmam
2-2 disina cikmaz![]()
2-2 biter

Zeka sevgili Abdullah. Bu takım maçın 1. dakikasında da maçın 90+10. dakikasında da oyun zekasından yoksun hücumda ne yapacağını bilmeden oynuyor. Tercih hatalarıyla 2 sezondur onlarca atağın içine ediyoruz. Savunma aynı şekilde absürt bireysel hatalarla basiti oynamamak için diretip hatalar yapıyoruz. Bahsettiğin durum belki İlkay vb. futbolcular için geçerli olabilir, geçmişte sahaya nasıl akıl koyduğunu biliyoruz çünkü. Bahsettiğim oyuncular da böyle bir durum söz konusu değil zaten.İşte o zeka değil, yetersiz kondisyon nedeni ile artık beynin ayaklara hükmedememesidir..