Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şutların hızı 2.7 km/h falan38 şut 13 tanesi isabetli ama bitirici değiliz yeterince. Sneijder olsa o şutlardan birini atardı bence mesela
Burada her sene Fener'i şampiyon ilan ediyorlar.Valla bu sene o vibe bana hiç gelmedi. Bugünün konusu değil bu. Takım bitik taze kan lazım dedik ve en az 6 oyuncu gitmeli dedik ne gelen var ne giden.
Dün de yazdım bu sene umudum yok bugün yensek de aynısını söylerdim. Fener bu sene hasrete son verir üzgünüm
Yok ben o ağlaksaraylılarla çok savaştım 3 yıldır.Burada her sene Fener'i şampiyon ilan ediyorlar.
Ben de her sene şampiyon Galatasaray diyorum.
Sonuçta her sene şampiyon oluyoruz.
Bu sene çok daha rahat şampiyon oluruz.
hep derim rize'nin 96'da allah cc'nin attığı golle şampiyon olabildik.6 aydır falan bitiğiz abi.
Geçen sene 3 hafta daha olsaydı lig gidiyordu ve biz aynen devam ediyoruz.
Ne forvetine ne kanadina ikinci adamin yok.Kusura bakmasın kimse ama Çorum’u yenememenin sebebi transfer olmaması değil, kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye’de şampiyon olabilecek bir kadro bu, o yüzden benim gözümde birinci sorumlu Okan Hoca’dır. Ne oynadığımızı anlayan varsa buyursun anlatsın.
Şampiyonlar Ligi’nde bağırarak gelen olası rezalet ise transfersizlikten olacak. O da rezil ötesi yönetime yazar.
Her şey berbat bir halde başladık, umarım toparlarız.