⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

Skor yüzünden eleştirenler olacak normaldir. Lakin iyi oynadığımız düşünüyorum. Oynanan oyunun hakkı kesinlikle bu değildi ama yönetimin yaptığı işlerin hakkı buydu. Gol lazım ve hücumcu sokamıyoruz çünkü yedekte yok.
HPtatgoXsAEXSeL

Bu da maçın istatistikleri.

Barış ve Sane futbolu unutmuş mu yoksa kafada mı bitirmiş ama bunlar ile yolları ayırmak gerekiyordu

Bir tane oyuncu alıyoruz onu da oyuna sokmuyoruz, girsin yeni yüz sonuçta takıma tribüne bi heyecan gelir belki

barış da sane de sıçıyo maçta ama bilin bakalım ne yok, yerine girecek kanat. Bir lafım da hocaya berat luş ve ada yüzgeç neden kadroda yok bu kadar eksik varken herifler 10 kişi içeri forvet atamıyoruz

Rekor gelire rağmen klubu para yoka getiren yönetim acil istifa etmeli
Rakibin 150 milyon Euro harcadi

Buradaki yorumlara bakılırsa bu sene en rahat şampiyonluğumuz olacak.
Her sene aynı muhabbet.
Sonuçta şampiyon yine Galatasaray.
Valla bu sene o vibe bana hiç gelmedi. Bugünün konusu değil bu. Takım bitik taze kan lazım dedik ve en az 6 oyuncu gitmeli dedik ne gelen var ne giden.

Dün de yazdım bu sene umudum yok bugün yensek de aynısını söylerdim. Fener bu sene hasrete son verir üzgünüm

Bi cacik olmaz bu takim gecen sezonda oynamiyordu aynisi devam ediyor. Oyun anlayisi yok bikere. Artik rakiplerde güclendi. En büyük sorun yoklari oynayan kanatlar. Baris bu takimin kanadi olamaz. Adamda kanatta oynayacak kapasite yok bikere yok zorla degil. Sane zaten ölmüs aglayani yok. 10 no yok ona ragmen en fazla yirtinan adam yunus orda. Orta saha torreira iki sezondur bos yere kontenjan götürüyor. Sara hicbir zaman ise yariyorum sinyali vermedi. Normalde bir 8 bir 10 bir kanat hatta iki kanat alinmali ama daha bitanesini alamadik. Birde büyük doymusluk var bunun önüne gecmek icin kesinlikle 2 3 üst düzey oyuncu alinmasi gerekiyordu. Tek isik osimhen.

Şimdi bi dk....
Sahaya çıkan takım geçen senenin çoğu maçına çıkan aynı 11
Hoca aynı
Stad aynı
Hakem aynı
Rakip tarihinde ilk kez böyle bi stadda oynayan mütevazı anadolu takımı
Osimhen dışında çabalayan var mı? Yok..
Osimhen dışında hocanın oyun planı var mı? Yok.
10 numaraya koyduğun adam bu özellikleri taşıyor mu? Yok.
Orta sahan dirençli mi? Yok.
Beklerin kaliteli mi? Yok
Kanatların ....? Neyse küfür yok.
Demem o ki
Takımın var mı? Yok
Hocan var mı? Yok
Transfer zaten yok
Başkanın var mı? Yok

Osimhen... Evladım... Yol yakınken kurtar kendini. Tüm mayışı psikiyatra gömersin.

Geri
Üst Alt