Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina gidip sarr gelmeli. Sarada satılıp 6 no gelmeli bilmem nedersin müdürüm.Osimhen olmasa halimiz nice olurdu düşünmek dahi istemiyorum. Tamamen Osimhen odaklı bir takım haline geldik. Başka da bir oyun planımız yok. 2 senedir Osimhen'in atletizm ve fizik kalitesinin hatırına bir şekilde yolumuza devam edebiliyoruz.
Bir de bu takıma tekte oynayacak adam lazım işte Mertens gibi. Öyle topu 3 kere teptikten sonra pas verecek adam lazım değil bana Sara gibi Barış gibi. Öyle oldu mu Osimhen'de 2 metre bacak var aga 10 metre ofsaytta kalıyor. Topu 3-5 kere teperek Osimhen'e pas verilmez. Umarım Batrakov bu açığımızı kapatabilir.
Sara ve Barış leş atıyor sahada tabi. Yani ancak bu kadar kötü oynanabilir. Canınız oynamak istemiyorsa hocanıza söyleyin oynamayın aga! Yeter yahu yeter.
ülke solundan ümidim kalmadığı gibiSaneyi mesela baris yerine SOL kanatta görelim bi hazir firsat gelmisken
hey gidi.. skor da 7-0 olur inşJardel'in 5 gol attığı Erzurum maçına benzemeye başladı...
Pape Matar SARRSerdar Kelleci maçtan sonra 8 numara açıklanacak Dursundan özür dileyecek herkes diyor
Analiz kasma duyum ver hocaSarayı beğenen biriyim normalde ama artık bir standartı yakalamalı cidden. Önemli maçlarda çok iyi ama konsantrasyon sorunu yaşıyor maça hazırlanamıyor çok net belli
Serdar Kelleci maçtan sonra 8 numara açıklanacak Dursundan özür dileyecek herkes diyor
Bencede kötü oyuncu değil de Okan Buruk sisteminde olmaz gibiYaa ben umutluyum o çocuktan desem
çok mu alenen küfür etmiş olurum
Ban filan yer miyim acaba
Hatırlamıyorum, maçtan sonra gece kahve eşliğinde şunu izlemek lazım var mıdır acep yutuptaJardel'in 5 gol attığı Erzurum maçına benzemeye başladı...
Erzurum bizden daha çok girmiş ceza sahasina sasirdim. İstatistik mini etek gibi Ferguson abime saygilarSkor sakin kandirmasin. Leṣ gibiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 332344
Sana ne Recep bey buraya gelip Gool demek mecburiyetindemiyim? Maç izliyorum maç bitince de yazıyorum. Sana ne?