⚽ SL 26/27 H:2 | Erzurumspor 0-4 Galatasaray | MS | 21 Ağustos

Değişik bir maç böyle her an gol yicez diye diken üstünde izliyorum ilginç

Skor sakin kandirmasin. Leṣ gibiyiz
20260821_212759.webp

Osimhen olmasa halimiz nice olurdu düşünmek dahi istemiyorum. Tamamen Osimhen odaklı bir takım haline geldik. Başka da bir oyun planımız yok. 2 senedir Osimhen'in atletizm ve fizik kalitesinin hatırına bir şekilde yolumuza devam edebiliyoruz.

Bir de bu takıma tekte oynayacak adam lazım işte Mertens gibi. Öyle topu 3 kere teptikten sonra pas verecek adam lazım değil bana Sara gibi Barış gibi. Öyle oldu mu Osimhen'de 2 metre bacak var aga 10 metre ofsaytta kalıyor. Topu 3-5 kere teperek Osimhen'e pas verilmez. Umarım Batrakov bu açığımızı kapatabilir.

Sara ve Barış leş atıyor sahada tabi. Yani ancak bu kadar kötü oynanabilir. Canınız oynamak istemiyorsa hocanıza söyleyin oynamayın aga! Yeter yahu yeter.
Lemina gidip sarr gelmeli. Sarada satılıp 6 no gelmeli bilmem nedersin müdürüm.

takımda oyunluk bir şey yok , en hazır takım biziz lig için ancak uzun vade için sıkıntı hatta oslerin vs defosu yüzünden yine zorlanıyoruz poz işlerinde o yüzden muhakkak minimum 6 adam gelmeli bu takıma cl-lig bu takım clde bu osler ile rezillik yaşatınca lige de yansır

Torera, Sara, Leminadan en beğenilmeyen Lemina nın benzeri yok, tüm rakip atakları o kesti yani gitmesindense kalması daha iyi sanki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt