SL 26/27 H:2 | Fenerbahçe 4-2 Konyaspor | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 1

Şut tehtidi fazla üst düzey. Bu sene çata çat geçecek Talisca yoksa greenwood var asensio var. Sf siz kalma gibi bi aptallık da yapmadılar.

Biz şl deyiz onlar olmayacak muhtemelen bu bir adım bizi geriye atıyor. Biz atletikolarla lpool larla oynarken adamlar dinamo zagrep le falan oynıcaklar.

Hata yapma lüksümüz yok. Açıkçası bu sene bizi önde görmüyorum bu yönetimi ve hakemler tff yi de göz önünde bulunurduğumda.
Türkiye ligindeki en önemli etken bu. Şut atan oyuncumuz yok, hala daha 6 numara 8 numara falan yazılıyor. Tempolu oyuncu isteye isteye takımda şut çekebilen kalmadı resmen.

Sane hareketli ama eski şutörlüğü kesinlikle yok. Bu haysiyetsizlerde ise herkes her yerden gol atmayı bilen oyuncu oldu.

Oyun gücümüzle geçersek geçeceğiz, ama bu yabancı sınırında ne olacağı hiç belli olmaz. Belki de Taliscayı satmak zorunda kalacaklar.

Türkiye ligindeki en önemli etken bu. Şut atan oyuncumuz yok, hala daha 6 numara 8 numara falan yazılıyor. Tempolu oyuncu isteye isteye takımda şut çekebilen kalmadı resmen.

Sane hareketli ama eski şutörlüğü kesinlikle yok. Bu haysiyetsizlerde ise herkes her yerden gol atmayı bilen oyuncu oldu.

Oyun gücümüzle geçersek geçeceğiz, ama bu yabancı sınırında ne olacağı hiç belli olmaz. Belki de Taliscayı satmak zorunda kalacaklar.
Avrupa da Talisca eksik oynatır zaten. Şl de kadroya bile almam. Ama adam ligin bugu.

Sane hiçbir zaman iyiyi geçtim şutla öne çıkan bir oyuncu olmadı

fenerin oynadığı topu felan geçin de şu greenwoodu 40-50 milyona alabiliyorsak biz neden almadık

bu herif tr liginde sol sağ st 10 her yerde oynar belli yani

bizim 40 milyona baktığımız heriflerin bu kadar oynayacağını sanmıyorum

fenerin en büyük artısı muric ve lukakı olur

bu adamların süper ligde iş yapmama ihtimali yok

fenerin oynadığı topu felan geçin de şu greenwoodu 40-50 milyona alabiliyorsak biz neden almadık

bu herif tr liginde sol sağ st 10 her yerde oynar belli yani

bizim 40 milyona baktığımız heriflerin bu kadar oynayacağını sanmıyorum
Greenwood problem demiştik maalesef bunu öngörmek de hiç zor değil. Asensio da var daha Lukaku da gelcek

Asensio da Greenwood da şutör adamlar. Ceza sahası golcüleri de var kafacı da var bu sene.

Ben Kartal dan ümitliyim. Lig için iyi bir takım kurdular bunu kabul etmek lazım.

Bu çocuk iyiydi ilk çıktığında sonra bir maçta ağlamış mıydı ne oldu ondan sonra yokuş aşağı gitti.
bizim maçta fark yediklerinde üzülmüştü bizim takım maç sonu teselli falan etmişti hatta.
1 - 2 maçı iyi denk geldi galiba ama vasatı aşamadı genel olarak yanlış hatırlamıyorsam.

Bu sene Allah’ın izniyle İsmail Kartal 99 puan geyikleri de bitecek. Şu izlediğim takım farklı kaleci olsa Konyayı yenemeyebilirdi.

bizim maçta fark yediklerinde üzülmüştü bizim takım maç sonu teselli falan etmişti hatta.
1 - 2 maçı iyi denk geldi galiba ama vasatı aşamadı genel olarak yanlış hatırlamıyorsam.
Bir ara iyi gidiyordu diye hatırlıyorum hatta TS bunu istemişti Uğurcan yerine Konya 8-10 milyon istemişti. Biz yedek olarak düşünmüştük diye haberler aklıma geliyor.

Şikeciler baya kötü bu arada. İlerdeki Greenwood-Asensio gibi bitirici adamlar sakatlanır ya da formdan düşerse tepe taklak giderler.

Geri
Üst Alt