⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

bize pres imkanı verilmediğinde anında sıradanlaşıyoruz

çünkü topla bir planımız yok ve son 4 sezonda da hiç olmadı

o yüzden geriden çıkmaya çalışan büyük maçlarda yükselen ortalama ve alt düzey maçlarda sadece oyuncu kalitesine bakan bir oyunumuz var

hocanın da topa sahip olma set oyunu gibi dertleri olmadığı çok belli

takımın bu anlamda çalışmadığı da çok belli

okan buruk fiziksel olarak hep iyi takımlar yapıyor ama taktiksel olarak çok tek düze bir hoca

ya böyle kabul edip devam ya da çözüm

Yıllardır söylüyorum bunu
Fizikle bas, rakip hata yapsın, olmadı yorulmasını bekle
Başka bir planı yok

Maç bitsin maçtan sonra yapsınlar abi yönetime hallediyor yönetim ama oyuncular olumsuz bir hareket yaptığında direkt homurtular ıslıklar olmuyor bence
Valla taraftar haklı bir şey diyemeceğim 1 hafta maç günü gelsin de stada koşalım siye bekleyip üstüne çuvalla para ödeyip bu futbolu izlememeliler
Bu bi gösteriyse ilk 45 para iadesi yapılası bir yarıydı

Goztepede de bir nane yok he. Bizim biraktigimiz bos alana giriyorlar o kadar bu arada.En ufak organizasyinlari yok gibi. Bi arda miydi sag bekleri, o arada bir daliyor ediyor o kadar

2 yıldır 3 yıldır orta açma kalitemiz çok kötü oldugu halde uzun takıma orta açmak kötü teknik ekibin tanımıdır.Tüm istatistikleri açın bakın orta kalitemiz çok kötü oldugu halde hala paso dik topu orta aç futbolu oynuyoruz.
orta açılan yerler çok absürt ve ceza sahası içinde de zaten yeteri kadar adam olmuyor çoğunda

53631.webp

Büyük ihtimalle girecek.

Toreira-Lemina ikilisi artık olmuyor. Adamlar al-verden başka bir şey yapmıyorlar. Bu orta saha ile işimiz zor.

Bekleyen takımlara karşı Sara o bölgede verimli olamıyor. Biz bu adamı neden regista gibi kullanmıyoruz anlamıyorum hiç. Torreira'yı 10'a atsak çevikliğiyle, çabukluğuyla ve futbol aklıyla daha verimli olur orada eminim.

Batrakov-Sane gibi kilit açıcı isimlerin çoğalması lazım

Şuan bir Sara var takımda, biraz da Sara ama ona da verilen görev farklı şuan.

Üstelik Lemina'nın enerjisi de düşük, bana kalırsa; sara-lucas yapıp Batrakov'u öne atardım

abi topu 70 metreden ceza alanına doldurma oyunu oynarsan batrakov değil orta sahanda rodri gavi olsa ne değişir ki

Geri
Üst Alt