SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 5 Eylül | beIN Sports 1

1000063230.webp

Beşiktaş'ın çok iyi transferler yaptığını söylemiştim bence kadrolarını çok iyi toparladılar ve hocaları da fena gözükmüyor. İlk başta İtaliano çok defansif gözüküyordu ama ofansif futbolu da geliştirmeye başladı. Bugün maçı çok net hak ederek Beşiktaş kazandı, Fener çok hantal ve yaşlı bir takım kurmuş yani bu takımın uzun vadede ayakta kalması çok zor. Roma maçında da puan çıkartmaları büyük sürpriz olur açıkçası.

Yahu ben onu mu diyorum, fenere yeniliriz mi diyorum, hocası bjkyi güzel oynatıyor, bizden daha sakin ve takım oyunu oynuyorlar
Biz daha güçlüyüz ama anlarda kopuyoruz ve sahaya yansıtamıyoruz diyorum
Nerde koptuk FB maçlarında. Hakem önümüzü kesmese 5 arıyorduk 1.5 sene önce.

Lukaku'nun her aksiyon kahkaha attırıyor, gözümden yaş geldi izlerken. Sırf bu herif için Fb'nin o amatör futboluna katlanırım.

Kerem denen onun bunun çocuğu hakem konuşuyor.

Hakem kadar taş düşsün kafana it herif
Utanmaz arlanmaz adam.Bunun insan içine çıkmaması lazım normalde ama işte yüz kösele olunca normal oluyor.

Ah ulan şu transfer dönemini biraz iyi geçirsek şu orta sahayı biraz güçlendirsek döve döve gideriz ligde ama yok arkadaş yok işte başımızsakiler elinden geleni yapıyor şampiyonluğu her sene riske atıyorlar..
Her zaman söylerim her anlamda heleki şu senede bunlara transfer yapmakla bize transfer yapmak arasında ciddi fark var.Yabancı futbolcu için Galatasaray şu ülkede her zaman öncellikli tercihtir.Ayrıca İnanılmaz geniş rezil bir kadro vardı bunlarda.Bu limitlerde bu yabancı sınırında kolay değil bu oyunculardan çıkıp oyuncu almak.Adamlar deli gibi ceplerinden para harcadı.Ama taliscadan çıkıp lukakı falan almak tam bşr rezillikdir.

Bu arada bunların sorunu genduzi,kante falan değil..Kanat ve forvet rotasyonunda inanılmaz kalite farkı var aramızda..
Bence bizimde bunlar kadar olmasada oyunumuz iyi değil.Ama işte ilerdeki oyuncuların kalite farkıyla öne geçiyoruz.

Nerde koptuk FB maçlarında. Hakem önümüzü kesmese 5 arıyorduk 1.5 sene önce.

Çorumdan başaktan geçen sezonun son 8-10 maçı diğerlerinden saçma sapan goller yedik
Öne geçince kaç kez oyunu tutamadık
Panik yaptık, hala yapıyoruz
Başak çorum süper takımdı ya
Tutturdunuz bir fener de fener
Ben bjkyi söylüyorum
Hocaları vasat takımı oynatıyor, nerde ne yapacaklarını biliyorlar, biz ferrariyi traktör gibi kullanıyoruz
Onu diyorum
Daha da yazmıycam artık

Daha avrupa maclari baslayacak

Ki tras koy takimlari degil .

Gercek avrupa takimlari..

Cozulmeler gelecektir..

Biz sadece kendi isimize bakalim

Ust uste 5. sampiyonluk yolculugunda super seyler olacak..

Fener’in bu sekilde kaybetmesi olumlu

Bjk’nin böyle üstün bir sekilde kazanmasi olumsuz

Hava’ya girdiler ve büyük ihtimal bizimle yarisacak duruma gelecekler gibi

Çorumdan başaktan geçen sezonun son 8-10 maçı diğerlerinden saçma sapan goller yedik
Öne geçince kaç kez oyunu tutamadık
Panik yaptık, hala yapıyoruz
Başak çorum süper takımdı ya
Tutturdunuz bir fener de fener
Ben bjkyi söylüyorum
Hocaları vasat takımı oynatıyor, nerde ne yapacaklarını biliyorlar, biz ferrariyi traktör gibi kullanıyoruz
Onu diyorum
Daha da yazmıycam artık
Yazma ustam. Felaket senaryoları kuruyorsun çünkü. Bu kadar biliyorsan milyoner ol gidip

Geri
Üst Alt