- 31 Ağustos 2021
- 73.142
- 52.391
- 3.883
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cafer abi bu insanlar asla mutlu olmazdaha birkaç ay önce evire çevire basmamışız gibi saçma sapan varsayımlarla kendi takımını gömüyor insanlar komedi yav
İzle tayyaren şahlansınzorno mu attın Ehmedim yaş kısıtlaması var diyor
Bu kaliteyle Lig 1 adım ileri gidemez, bu kadar maaş yatırım ortasahasız futbol, rakiplerin kadar değerlisin ama biz yaratmadığımız sürece rakibimiz yok, futbol kalitesi hakemler rezalet, bizde gelisemiyoruz bu yüzden
Ahmedim kendimi durduramıyorum, geliyorummmİzle tayyaren şahlansın
Nerde koptuk FB maçlarında. Hakem önümüzü kesmese 5 arıyorduk 1.5 sene önce.Yahu ben onu mu diyorum, fenere yeniliriz mi diyorum, hocası bjkyi güzel oynatıyor, bizden daha sakin ve takım oyunu oynuyorlar
Biz daha güçlüyüz ama anlarda kopuyoruz ve sahaya yansıtamıyoruz diyorum
Azizim erken gelenim biraz dayanAhmedim kendimi durduramıyorum, geliyorummm![]()
Utanmaz arlanmaz adam.Bunun insan içine çıkmaması lazım normalde ama işte yüz kösele olunca normal oluyor.Kerem denen onun bunun çocuğu hakem konuşuyor.
Hakem kadar taş düşsün kafana it herif
Nerde koptuk FB maçlarında. Hakem önümüzü kesmese 5 arıyorduk 1.5 sene önce.
Şuan 2. Çinkodayım Ahmedim, 5 dakikaya geliyorum Servet diyen Gökhan gibiyimAzizim erken gelenim biraz dayan![]()
Yazma ustam. Felaket senaryoları kuruyorsun çünkü. Bu kadar biliyorsan milyoner ol gidipÇorumdan başaktan geçen sezonun son 8-10 maçı diğerlerinden saçma sapan goller yedik
Öne geçince kaç kez oyunu tutamadık
Panik yaptık, hala yapıyoruz
Başak çorum süper takımdı ya
Tutturdunuz bir fener de fener
Ben bjkyi söylüyorum
Hocaları vasat takımı oynatıyor, nerde ne yapacaklarını biliyorlar, biz ferrariyi traktör gibi kullanıyoruz
Onu diyorum
Daha da yazmıycam artık
fb handikap yapar fln diyordunFener’in bu sekilde kaybetmesi olumlu
Bjk’nin böyle üstün bir sekilde kazanmasi olumsuz
Hava’ya girdiler ve büyük ihtimal bizimle yarisacak duruma gelecekler gibi