Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.463
- 13.412
- 2.538
Lukaku Ailton'u hatırlattı. Herif 200 kilo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun için Taliscayi gonderdiler , Allah razı olsun Aziz başkanımdanLukaku Ailton'u hatırlattı. Herif 200 kilo
şampiyonluk gelir mi caferin başkanfb handikap yapar fln diyordun
Paraları yokmuşBu şikeciler harıl harıl forvet ararken Vlahovic'i neden almadılar hala anlam veremiyorum
Vlahovic'in varlığından bile haberleri yoktur. Vedat harici forvet bilmiyor herifler, Lukaku'yu da 10 sene öncesinden hatırlıyorlardırBu şikeciler harıl harıl forvet ararken Vlahovic'i neden almadılar hala anlam veremiyorum
Fb'yi yönet deseler bundan iyi hamle yapamazdım Gs için. Şapkadan tavşan çıkardı efsane başkanımız.Bunun için Taliscayi gonderdiler , Allah razı olsun Aziz başkanımdan
Gideydim de azcik Kvp muzikli range rover editleri izliyeyimFb'yi yönet deseler bundan iyi hamle yapamazdım Gs için. Şapkadan tavşan çıkardı efsane başkanımız.

Acil bir yerde puan kaybetmeleri lazim, yoksa o ana kadar aralıksız kafamizi şeyetceklerBeşiktaşlılar konvoya çıkmış güler misin ağlar mısın
Lukaku alıp Talisca göndermek tam Fenerlik hareket bu arada inanılmaz bir tercih yaw.