SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 5 Eylül | beIN Sports 1

Yaw Iso'yu kocacaklar simdi kotu oldu. Bari berabere kalsalardi.

Göz göre göre bu kadar hatayı nasıl yapabiliyorlar talisca olsa en kötü 1 gol atıp kötü maçı berabere bitirtirdi.

Şaka maka mantıklı bakarsak bjk'nin kalitesi az çok belli, fener kendi sahasında diş geçiremedi Rıdvan'lı, Fakılı'lı, Agbadu'lu şu takıma. Asensio'yu koyarsın, takımı ekstra ne kadar ileri taşır tartışılır.

Bjk ise td takımı olmuş, onlar da aman aman bir kalite yok, değişiklikleri felan 10 numaraydı keltoşun, gel gelelim nereye kadar, elindeki mal da belli az çok.

Saçmalamazsak nal toplarlar yine arkamızda, hadi çok küçümsemeyelim ama normal şartlarda 5. şampiyonluğun gelmemesi için hiçbir neden yok şimdiki bu görüntüde.

bu lukaka'ya bir de yillik 10 milyon veriyorlar degil mi? bu eziklere gercekten hersey müstahak. o paralara yazik günah lan

Çorumdan başaktan geçen sezonun son 8-10 maçı diğerlerinden saçma sapan goller yedik
Öne geçince kaç kez oyunu tutamadık
Panik yaptık, hala yapıyoruz
Başak çorum süper takımdı ya
Tutturdunuz bir fener de fener
Ben bjkyi söylüyorum
Hocaları vasat takımı oynatıyor, nerde ne yapacaklarını biliyorlar, biz ferrariyi traktör gibi kullanıyoruz
Onu diyorum
Daha da yazmıycam artık
Bunlara hiçbirşey anlatamazsın reis.Adamların algıları kapalı.Odanlandıkları tek bir nokta var.
bizde dahil özellikle transfer dönemlerinde bütün takımlar rezil yönetiliyor.
Mesela Ts uefada elendi konferansa gidiyor.Başakşehir rezil bşr şekilde elendi.
Gene bjk bu sene çapına göre biraz daha iyi kadro kurdu iyi işler yaptı.Ama bunuda abartmamak lazım.

Abi bu akşam bir maç oynandı.Bu maçın sonucuna görede bizde olumlu olumsuz bir değişikiik olmuyor.

Başımızdaki hainlerin gene yatacak yeri yok.Orta sahada gene ciddi eksiğimiz var.
Burada değişim şarttı.Bu hiçbir zaman değişmeyecek.Göztepe ve başak maçlarında oynanan oyundan kim çok memnunsa bunun düşünenlerden hiçbirşey olmaz.Bu kadar basit.
Sokmuşum fbye bjkye..

bjk'de en çok salih'i beğendim. ben milli takımdan izlediğim baya kazma, telaşe bi adam zannediyordum. gendouzi'den daha iyi top tekniği varmış herifin. rıdvan da iyi oynadı. ligde en iyi yerli kadrosu beşiktaş'ta zannedersem. hücum tırışkaydı, olaitan 1-2 iyi top taşıdı sadece. ismail vedat'ı almasa beşiktaş çok daha iyi oynadığı maçtan bile en iyi ihtimal 1 puan alırdı ama isot'un italiano hocaya hoşgeldin hediyesi oldu o da. uzun vadede iki taraf da rakiip değil bize

Bu arada normalde Kadıköy maçında ortaları dayarlardı, Lukaku zaten o oyunda iş yapar, adamı mobil kullanmaya çalıştılar, Dzeko sandı herhalde Lukaku’yu, bu şekilde verim alamazlar.

Hatta Vedat bile zor bu şekilde.

Geri
Üst Alt