SL 26/27 H:4 | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş | MS | 5 Eylül | beIN Sports 1

Aziz Yıldırım manyak adamdır bugün bile İsmail'i ne zaman kovsam diye düşünüyordur. Roma'dan önce mi sonra mı.

İlk andan itibaren diyorum bunların taliscayı yollaması kendi bacaklarına sıkması oldu. Lukaku için talisca mı yollanır lan

Her sene double double yapan Tadic ve Dzeko gönderiyorlar

30 tane atan Nesyri gönderiyorlar neymiş çok gol kaçırıyormuş, ulan hepsini atsa sizde işi ne

20 tane atan talisca gönderiyorlar, neymiş fazla maaş alıyormuş

Bizim yönetimden daha malı çıkmaz dedikçe çıkıyor ya la 🤣

Kerem az kaldı gerçekten hüngür hüngür ağlayacaktı : ))) zor tuttu kendini

ağlak herif var dışarda demiş incelemiş halen içerdeydi falanda filanda salya sümük açıklama yapıyorsun pozisyonda da hiç birşey yoktu. Asıl beşiktaşın iptal edilen gölü tertemizdi

İsmail Kartal: 4. haftada Lig'de havluyu atan binim.

1788635721927.webp

yalniz fbnin sl kurasindaki balina bir kez daha sinirlendim

ulan psg, bayern, barca bunlara gelseydi ne güzel olurdu

gittiler ilk torbadan atletico deplasmani cektiler

Biz böyle öne geçseydik takım dururdu, sonra defans panik yapmaya başlardı, sonra önde olduğumuz halde defans arkasına adam kaçırır yetişemez golü de yerdik

Bjk farklı anlarda nasıl oynaması gerektiğini hocaları oynatıyor, maç boyu da hem diri hem sakin kaldılar
Bazı oyuncuları vasat da olsa takım oyunu oynadıklarından iyi atak, iyi defans yapıyorlar, ortada hep kalabalıklar, tempoyu ayarlıyorlar, hurra saldır yapmıyorlar
Sanırsın öne geçip kadıköyde hiç kazanamadık. Biz bu feneri yakalasaydı 3-4 tane atardık.

Osimhenin ben bişeyi olduğunu düşünmüyorum bana nedense orada kasıtlı bir taktik yaptılar gibi geldi sporting sakat diye önlem almasın tarzında
Ahmedim inşallah öyledir fakat bu taktik bize maçı kaybettiriyordu mantıklı gelmiyor ama ..

Geri
Üst Alt