Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.615
- 14.887
- 1.498
Sabah akşam tokatlamalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah akşam tokatlamalık
Ben o maçtan ümitliyim yeneceğimizi düşünüyorum büyük maçlarda farklı oynuyoruz biz Okan hocada galibiyetle sezonu açmak ister Avrupa’da bence bu kez
O macinda bahanesi şimdiden hazır maalesef; Osimhen'in yokluğu.Ahmedim Fener vasat, vasatı kıstas almamak gerek. Bizim kıstasımız Sporting orayı görmemiz gerek.
Kerem’in ağlama videosunu görelim pls
bizim rakibimiz sporting, benfica, porto, leipzig, atleticoBiz bazen diyorum takıma fazla mı yükleniyoruz bunları izleyince bizim takımla kıyaslıyorum bizim eleştirdiğimiz halimiz bile bunlardan iyi durumda yav
Osimhenin ben bişeyi olduğunu düşünmüyorum bana nedense orada kasıtlı bir taktik yaptılar gibi geldi sporting sakat diye önlem almasın tarzındaEğer Barış ı forvet oynatırsa maçı izlememek ruh sağlımız için daha doğru olacak gibi.
Sanırsın öne geçip kadıköyde hiç kazanamadık. Biz bu feneri yakalasaydı 3-4 tane atardık.Biz böyle öne geçseydik takım dururdu, sonra defans panik yapmaya başlardı, sonra önde olduğumuz halde defans arkasına adam kaçırır yetişemez golü de yerdik
Bjk farklı anlarda nasıl oynaması gerektiğini hocaları oynatıyor, maç boyu da hem diri hem sakin kaldılar
Bazı oyuncuları vasat da olsa takım oyunu oynadıklarından iyi atak, iyi defans yapıyorlar, ortada hep kalabalıklar, tempoyu ayarlıyorlar, hurra saldır yapmıyorlar
Ahmedim inşallah öyledir fakat bu taktik bize maçı kaybettiriyordu mantıklı gelmiyor ama ..Osimhenin ben bişeyi olduğunu düşünmüyorum bana nedense orada kasıtlı bir taktik yaptılar gibi geldi sporting sakat diye önlem almasın tarzında
Öngörüşünü tebrik ederim renktaşTinerciler 1-2 alacaktır..