Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.254
- 73.775
- 5.188
İso fena kovulur beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pozisyon faul değil olsa bile dışarda iyi alıştınız tabii uydurma penaltılaraNeyse beyler kalan maçları kazanıp 96 pts yaparİso fena kovulur beyler
Dedik kardeşim dedikkkkkkkAkşam evde yokum. Evde olmadığımda olanları biliyorsunuz. Selametle![]()
Gençlerbirliği bile daha dirençli oynadı fenere karşı, bahane olamaz bence, adamlar kaleye gidip şut çekemediSamsun'daki o kaliteli adamlarin hicbiri yoktu. Gayet normal.
Çünkü her maçları şaibeli. Yenildikleri zaman adalet yerini bulmuş hissi geliyor, huzur buluyorum.Şu köpeklerin kaybetmesi niye böyle güzel hisler veriyor
Sanırsın öne geçip kadıköyde hiç kazanamadık. Biz bu feneri yakalasaydı 3-4 tane atardık.
Atletico yenmeyecek mi bunları sanki Hakan abiyalniz fbnin sl kurasindaki balina bir kez daha sinirlendim
ulan psg, bayern, barca bunlara gelseydi ne güzel olurdu
gittiler ilk torbadan atletico deplasmani cektiler
Ya Samsun baskaninin aciklamalarina bakarsan bayagi salmis zaten. Dusseler sasirmam.Gençlerbirliği bile daha dirençli oynadı fenere karşı, bahane olamaz bence, adamlar kaleye gidip şut çekemedi