SL 26/27 H:5 | Beşiktaş 3-0 Erzurumspor | MS | 11 Eylül | beIN Sports 1

ŞLde bu seneden bahsediyorum, kadro kötü ve başarılı olamayacağız, herkesin aylardır yazıp çizdiği bu.

Ligde rekabet etmek de tam olarak böyle birşey, hiçbir mevkide senden üstün olmayan bir takım seni geçerse çok büyük başarısızlıktır.

Kadroları değişelim kimse şampiyonluk beklemez burada.
Neden beklenmesin ki? Diğer tüm büyük takımlar kadar para harcadılar. Şampiyon beklenmeyecek bir kadroları yok. Bu ligde ne kadrolarla ne şampiyonluklar oldu. Favori değiller ama son ana kadar yarışta olup rakiplerinin hatalarını bekleyecekler işte. Orkun, Torssard, Vlahovic, Nubel'i olan takım neden şampiyonluk şansı olmasın ki? Geçen senelere oranla şansları çok daha yüksek aksine. CL'de de genel karamsarlık biraz kura ile de alakalı ben CL'de hala ilk 24 bekliyorum mesela. ilk 24 olmazsa da bu sene başarısız olduk CL'de derim.

Mac sonunda hakemden aglayacaklar ve haklılar. Mac bitmis zaten sunlara malzeme veriyorlar. Hakemler rezalet.

Neden beklenmesin ki? Diğer tüm büyük takımlar kadar para harcadılar. Şampiyon beklenmeyecek bir kadroları yok. Bu ligde ne kadrolarla ne şampiyonluklar oldu. Favori değiller ama son ana kadar yarışta olup rakiplerinin hatalarını bekleyecekler işte. Orkun, Torssard, Vlahovic, Nubel'i olan takım neden şampiyonluk şansı olmasın ki? Geçen senelere oranla şansları çok daha yüksek aksine. CL'de de genel karamsarlık biraz kura ile de alakalı ben CL'de hala ilk 24 bekliyorum mesela. ilk 24 olmazsa da bu sene başarısız olduk CL'de derim.
Orkun Trossard Vlahovic Nübel

Hangisi bizdeki karşılığından daha iyi?

Kalan 7deki fark ne seviyede keza?

mujakic top oynamaya mı geldin çamur banyosuna mı

Üstat sen full troll musun yoksa ciddi misin. Herif topu önüne indiriyor eliyle daha ne avantajı olacak
El olabilir kuralda ama yakın mesafeden böyle dirsek ile el arası haricine top gelip avantaj sağlamıyosa el verilmemesi taraftarıyım

Uzaktan şut çekse mesela topu engellemek isterken oraya çarpsa el tabii ki

El olabilir kuralda ama yakın mesafeden böyle dirsek ile el arası haricine top gelip avantaj sağlamıyosa el verilmemesi taraftarıyım

+ olarak top zaten omuzla dirsek arasına çarpıyor oranın üst tarafta kalan yarısı el değil zaten alt tarafı el sayılıyor zaten

E avantaj sağlıyor ki burada. Top başka yere gidecekken koluna çarpıp önüne düşüyor

Orkun Trossard Vlahovic Nübel

Hangisi bizdeki karşılığından daha iyi?
Bizdeki karşılığından iyi demiyorum zaten. Lakin şampiyonluğa oynamayacak bir kadro da değil. Gayet şampiyonluğu kovalayacak kalitede bir kadro. Zaten harcadığı para ve bütçede yakın bir bütçe. Favori değiller evet ama eskisi gibi Kasım- Aralık'ta havlu atacak bir kadro da değil.

bjk'nin ligin geri kalanına göre üstün olduğu tek konu ''teknik'' direktör. zaten ona da en yakın rakibinin maaşının 2 katını veriyolar o kadar olacak. ama futbol ne olursa olsun nihayetinde futbolcularla oynanıyor. seneye bizden 70-75 daha fazla sıkarlarsa o zaman kaydadeğer 1 rakip olurlar, şu an iğne ipliğe bağlı gidiyorlar 5. viteste.

Maçı açtım karga seslilerin oleylerine 5 dakka dayanamadım kapattım

Girin oğlum girin iyice havaya girin

Bizdeki karşılığından iyi demiyorum zaten. Lakin şampiyonluğa oynamayacak bir kadro da değil. Gayet şampiyonluğu kovalayacak kalitede bir kadro. Zaten harcadığı para ve bütçede yakın bir bütçe. Favori değiller evet ama eskisi gibi Kasım- Aralık'ta havlu atacak bir kadro da değil.
Harcadığı para ne yav, ben maliyetle ilgili birşey mi yazdım, bu 4 adamın mevkisine en az x2 harcadın sen hem, tek tek alt alta yaz topla.

Söylediğim şey çok basit, her mevkide senden daha kötü olan bir takımdan normal şartlarda korkmaman gerekir, korkuyorsan bir yerlerde problem vardır.

Salih orkun falan çıktı dk 70 dinlendirmiş oldukçkar hafta içi AL maçları vardı

Geri
Üst Alt