Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.836
- 16.099
- 1.548
batıkan kartal ?Hakem katliamı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
batıkan kartal ?Hakem katliamı var
neler oluyor ben tayvandayımHakem katliamı var
Neden beklenmesin ki? Diğer tüm büyük takımlar kadar para harcadılar. Şampiyon beklenmeyecek bir kadroları yok. Bu ligde ne kadrolarla ne şampiyonluklar oldu. Favori değiller ama son ana kadar yarışta olup rakiplerinin hatalarını bekleyecekler işte. Orkun, Torssard, Vlahovic, Nubel'i olan takım neden şampiyonluk şansı olmasın ki? Geçen senelere oranla şansları çok daha yüksek aksine. CL'de de genel karamsarlık biraz kura ile de alakalı ben CL'de hala ilk 24 bekliyorum mesela. ilk 24 olmazsa da bu sene başarısız olduk CL'de derim.ŞLde bu seneden bahsediyorum, kadro kötü ve başarılı olamayacağız, herkesin aylardır yazıp çizdiği bu.
Ligde rekabet etmek de tam olarak böyle birşey, hiçbir mevkide senden üstün olmayan bir takım seni geçerse çok büyük başarısızlıktır.
Kadroları değişelim kimse şampiyonluk beklemez burada.
kartalımı katlediyor tfbnin hakemleribatıkan kartal ?
Orkun Trossard Vlahovic NübelNeden beklenmesin ki? Diğer tüm büyük takımlar kadar para harcadılar. Şampiyon beklenmeyecek bir kadroları yok. Bu ligde ne kadrolarla ne şampiyonluklar oldu. Favori değiller ama son ana kadar yarışta olup rakiplerinin hatalarını bekleyecekler işte. Orkun, Torssard, Vlahovic, Nubel'i olan takım neden şampiyonluk şansı olmasın ki? Geçen senelere oranla şansları çok daha yüksek aksine. CL'de de genel karamsarlık biraz kura ile de alakalı ben CL'de hala ilk 24 bekliyorum mesela. ilk 24 olmazsa da bu sene başarısız olduk CL'de derim.
El olabilir kuralda ama yakın mesafeden böyle dirsek ile el arası haricine top gelip avantaj sağlamıyosa el verilmemesi taraftarıyımÜstat sen full troll musun yoksa ciddi misin. Herif topu önüne indiriyor eliyle daha ne avantajı olacak
+ olarak top zaten omuzla dirsek arasına çarpıyor oranın üst tarafta kalan yarısı el değil zaten alt tarafı el sayılıyor zatenEl olabilir kuralda ama yakın mesafeden böyle dirsek ile el arası haricine top gelip avantaj sağlamıyosa el verilmemesi taraftarıyım
Uzaktan şut çekse mesela topu engellemek isterken oraya çarpsa el tabii ki
E avantaj sağlıyor ki burada. Top başka yere gidecekken koluna çarpıp önüne düşüyorEl olabilir kuralda ama yakın mesafeden böyle dirsek ile el arası haricine top gelip avantaj sağlamıyosa el verilmemesi taraftarıyım
Uzaktan şut çekse mesela topu engellemek isterken oraya çarpsa el tabii ki
Bizdeki karşılığından iyi demiyorum zaten. Lakin şampiyonluğa oynamayacak bir kadro da değil. Gayet şampiyonluğu kovalayacak kalitede bir kadro. Zaten harcadığı para ve bütçede yakın bir bütçe. Favori değiller evet ama eskisi gibi Kasım- Aralık'ta havlu atacak bir kadro da değil.Orkun Trossard Vlahovic Nübel
Hangisi bizdeki karşılığından daha iyi?
İşte tam omuzla dirsek arasına çarpıyor yani el de diyebilirsin değil de diyebilirsinE avantaj sağlıyor ki burada. Top başka yere gidecekken koluna çarpıp önüne düşüyor
Harcadığı para ne yav, ben maliyetle ilgili birşey mi yazdım, bu 4 adamın mevkisine en az x2 harcadın sen hem, tek tek alt alta yaz topla.Bizdeki karşılığından iyi demiyorum zaten. Lakin şampiyonluğa oynamayacak bir kadro da değil. Gayet şampiyonluğu kovalayacak kalitede bir kadro. Zaten harcadığı para ve bütçede yakın bir bütçe. Favori değiller evet ama eskisi gibi Kasım- Aralık'ta havlu atacak bir kadro da değil.