SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

marsilyaya 4 attıklarında da demiştim marsilyaya 4 atmak hiçbir şey değil abi.Öyle her italyan hocayı da övmeye gerek yok şampiyonluk işi öyle kolay iş değil kaybetmen bile lazım öğrenmek için.O bir tecrübe işi farioli bile mesela ajaxtayken öpüldü sonra gitti portoda oldu filan , apo hunter başakta öpüldü tsde oldu.Sırf şampiyonluk kaybetmek bile sonrası için bir donedir yani ona göre ileride düzeltirsin bazı şeyleri farklı yönetirsin öyle gidip italiano bologna,fiorentina falan rahat rahat takılıp hiç lig maratonu götürmeden bir bok yapamaz.Her italyanı övmenin anlamı da yok bazı şeyleri bizim hocadan iyi yapıyor ama conte,allegri,spaletti,ancelotti,inzaghi olmadığı sürece bize hiçbir italyan hoca istemem mesela.Palladino beğeniyorum misal ama bize hoca olsun istemem

Bu Diyarbakırspor'un ligin başında iyi gitmesi geçen sezon Konya'nın ilk birkaç hafta lider olmasına benziyor.
Ancak sezon sonunda götü zor kurtarmışlardı.

biliyorum bu mesajı kimler için yazdığını admirim, ama OB'den kaynaklı oyuncu beğenmeme hakkımız elimizden alınmamalı

misali Batrakov en başından beri gelsin istemiyordum, geldi destekleyeceğiz mecbur. Aynısı Nhaga için de geçerli.
O gorus ve istek farki herkeste olmali sonucta sen bir oyuncuyu cok istersin ben baskasini isterim bu gayet normal..

Benim mesajim farkli yani, ust uste 5. sezona ayni hocayla girmemize ragmen hala hatayi farkli yerlerde arayanlar var. Sanki dun geldi OB bu takima.

Amed kırmızı yemezse Bjk'nin işi yaş. Avrupa maçı dönüşü bu kadar tempoya dayanamaz çoğu takım.

Dia saba 1.60 boyunda bi 80kg var

Nasıl top oynuyo bu herif

bursalı furkan soyalp'in amd'de oynaması hakkında görüşlerin
images.webp

Gift orban Iyi Oyuncu
Ballet Adam olsa 3-0 Di mac
Hakem full Besiktas caliyor ona ragmen
Mac 2-0

Geri
Üst Alt