SL 26/27 H:6 | Amedspor 3-2 Beşiktaş | MS | 20 Eylül | beIN Sports 1

beyler bu kadar fanatik olmaya gerek yok

oyuncular luks villalarina donerken siz dusunmeyin

güzelim ülkenin geldiği hale bak

bjk'ye saplıyorlar diye sevinince terörist oluyoruz
küfür kıyamet gidip bazı suçları öfkeyle amed’e yüklemek çok kolay. Ama bu ayrışmada asıl suçluların ya da asıl suçlunun kim olduğunu herkes çok iyi biliyor. Delikanlı olan aynı öfkeyi doğru adrese gösterir açık seçik yazarak. Amed’e yoldan geçen 10 yaşındaki velet de sayıp söver, en basiti o çünkü. O yüzden bunun bir spor müsabakası olduğunu bilerekten stratejik düşünüyor ve rakibimiz blowtaşa koymalarından baya keyif alıyoruz.

Konudaki kargaşa seviyesi :

19203 (2).webp

Beşiktaş tek kulvarda olsa ligde tehlike olabilirdi ama 3 günde 1 maç bunları bozacak zaten

Bu arada vlahovic hicbirsey oynamiyor geldiğinden beri

Beinde ali denen şempaze penaltı diyor..
Beş tane faul olmayan faul verildi ondan bahsetmiyor karaktersiz..
Tvlerde Galatasraau öksüz.Galatasaraylı yorumcu yok denecek kadar az.
Bunlara Galatasarayı yorumlatmayacaksın.
Ama kim yapacak bunu.

Senin soylemine gore Fenerbahceye ya da Kasimapasaya Galatasaray dememiz gerekiyor 🥶

Senin mantigina gore Galatasaray denmeli onlara da. Sonucta ayni sehrin takimlari 😂

Amed ayri bir takim
Diyarbekir ayri bir takim
Diyarbakir Yol Spor ayri bir takim
Ayri baskanlari, taraftarlari ve formalari var
2 senedir projelendirdikleri takimin adı çokta umurumda degil, adına ne deselerdi destekçisini sempatizanı olarak görmeye devam ederdim.

Adına amed demişler, destekçisi sempatizandir benim icin nokta.

Kusura bakmayın ama birisinin emeğini yok sayan mesajlar bana komik geliyor. Sanki diğer takımlar da yıldız oyuncular yoktu. Şampiyonluk, iyi skor hepsi oyunculara ama kötü bir skor hocaya. Nasıl dünkü yenilgiden sorumluysa yaşanan başarılardan da sorumlu hoca.
En basitinden sen gecen sezonun son 5-6 macini bir tekrar dusun. O sampiyonluk gelirken herhalde burada herkes ter kan icindeydi. Oysaki rahat bir sampiyonluk olmasi gerekirken cunku Fener zaten havlu atmisti.. Orada bazi seylerin koptugu ortadaydi su an hala o gunden bu yana iyi durumda degiliz.

Bu arada Fenere ne Icardi ne de Osimhen seviyesinde bir oyuncu geldi. Kimse aksini iddia edemez.

Beşiktaş tek kulvarda olsa ligde tehlike olabilirdi ama 3 günde 1 maç bunları bozacak zaten

Bu arada vlahovic hicbirsey oynamiyor geldiğinden beri
Geçmişe dönük yaşanmaz ama prime İcardi gibisini izlemeyeceğiz çok uzun yıllar.

Osimhen'i saymıyorum o bambaşka bir profil, bambaşka bir oyuncu.

Beinde ali denen şempaze penaltı diyor..
Beş tane faul olmayan faul verildi ondan bahsetmiyor karaktersiz..
Tvlerde Galatasraau öksüz.Galatasaraylı yorumcu yok denecek kadar az.
Bunlara Galatasarayı yorumlatmayacaksın.
Ama kim yapacak bunu.
Hastırsın gitsin. Ben artık bu rezilleri izlemiyorum dinlemiyorum şahsen. Sabaha kadar algı kassınlar

Geri
Üst Alt