Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.677
- 8.971
- 1.698
tamam haklısın devamneyi ispatlamaya çalışıyon renktaş anlamadım mağlup olduğumuz maçta mı oluyor hoca olup olmadığı 4 sezondur bu maç mı ölçü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam haklısın devamneyi ispatlamaya çalışıyon renktaş anlamadım mağlup olduğumuz maçta mı oluyor hoca olup olmadığı 4 sezondur bu maç mı ölçü.
Niye Lesley yok mu Lemina yok mu Batrakov 8 de oynamıyor mu 3 tane adam saydımKadro dışı mi yani top oynanmayinca? Adam kalmaz takımda o zaman çocuk olma
1-0 da kapattım yorumları okuyorumKapattım ben 60ı geçti bitti benim için
Nedim gidip olayi saptirma, kaleci yuzunden yenilmiyoruz bugun senin takimin bir oyun oynamadigi icin bu hallerde. Gidip kaleci yuzunden yeniliyoruz dersen bos bosuna konusmayalim.Sene başından beri Uğurcan rezilleri oynuyor. Kalemizde Onana olsaydı hadi dediğin oldu ilk golü yedik ama diğer goller olmazdı acı gerçek.
Olamaz abi, topu vereceği adam aval aval bakınıyor etrafına. Yunus sahada hayalet gibi, Sara top ayağına gelince ne yaptığı belli değil. Sorumluluk alıp bir şeyler yapayım diye çabalıyor işteahbah zoru başarmaya çalışıyor basit oynasa daha etkili olacak.