ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 1-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 27 Temmuz | Euro F

yahu adama sorarlar steaubukrese nasıl elenirsin diye.ayrıca o avatarındaki adamlar ve ayarı adamlar varken bi zahmet başka bi takım gitsin.bu yazdıgım takıma bi eleştri seninle alakası yok kardeş yanlış anlama.ama yanlış yerden bakmışsın konuya.

O Steaua'ya elenen takım o turdan baska CL'de ne zaman hangi takıma elenmis acaba hic dusundun mu? Ki Steaua aynen 89'da oldugu gibi yine hakemlerle eledi bizi. Lincoln'un iceride verilmeyen penaltisi, deplasmanda yedigimiz ofsay golu. Simdi saydırma bana.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 27 Temmuz

yahu adama sorarlar steaubukrese nasıl elenirsin diye.ayrıca o avatarındaki adamlar ve ayarı adamlar varken bi zahmet başka bi takım gitsin.bu yazdıgım takıma bi eleştri seninle alakası yok kardeş yanlış anlama.ama yanlış yerden bakmışsın konuya.

O Steaua'ya elenen takım o turdan baska CL'de ne zaman hangi takıma elenmis acaba hic dusundun mu? Ki Steaua aynen 89'da oldugu gibi yine hakemlerle eledi bizi. Lincoln'un iceride verilmeyen penaltisi, deplasmanda yedigimiz ofsay golu. Simdi saydırma bana.

beklediğim bir sonuç çıktı inş trabzonda istedikleri skoru elde ederler dicem zor çook zor

Ayrıca ilk yarıda buz gibi golünü yedi Trabzon'un hakem. Şenol hoca şanssız hakkaten.

Trabzon'un yeni oyuncuları iyi ama geçen sene daha takımdılar.Bu takıma zaman lazım.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 27 Temmuz | Euro F

Ben Trabzonspor'u beğendim.

nesini beğendin valla merak ettim bu trabzonun,bu kadar kötü bir benfica karşısındaki oyun buysa nesi beğenilirki,bi kere yabancılar tam fiyasko,adrian zokora ve celutska trabzonda oynayacak adamlar değiller,bi tek henrique iyi ,orta sahada top yapacak adam yok en başta,colman ne zaman top alsa selçuğu arıyor sanki,zokora ortalarda yok,ileride ve ileri çıkarken ki jaja eksikliği çok belli ediyor kendini,keza umut bulutunda yokluğu belli,5 pas üst üste yapamayan bi trabzon ve bu kadar kötü bi benficadan nerdeyse 4 de yiyebilirdi 2 de atabilirdi,kusura bakmayın ama bu trabzonu beğenmişseniz neyi konuşalım ki zaten

Kewell'ın direği dövdüğü top girseydi yine yetiyordu.

Yok. benficayi eleseydiler, sonraki cikacak takima elenseler katilabiliyorlardi. Fakat su anda yok.

Hayır. Elenirse Uefa Avrupa Ligine katılmak için bir rakiple daha oynayacak ama, yine seri başı değil.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Maç Sonucu

bu trabzonun hicbir numarasani görmedim, adamlar 90 dakika defans yaptilar, rakip sahayi bile zor gectiler .. top sürekli rakip taraftaydi adamlar resmen dalga gectiler ama su yeni transfer mirzewski mi nedir.. iyi oyuncuya benziyor, bu zokora nin da hicbir numarasini göremedim hele hele 2 yari resmen hayaletti bazi arkadaslar cok abartmislar

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 27 Temmuz | Euro F

nesini beğendin valla merak ettim bu trabzonun,bu kadar kötü bir benfica karşısındaki oyun buysa nesi beğenilirki,bi kere yabancılar tam fiyasko,adrian zokora ve celutska trabzonda oynayacak adamlar değiller,bi tek henrique iyi ,orta sahada top yapacak adam yok en başta,colman ne zaman top alsa selçuğu arıyor sanki,zokora ortalarda yok,ileride ve ileri çıkarken ki jaja eksikliği çok belli ediyor kendini,keza umut bulutunda yokluğu belli,5 pas üst üste yapamayan bi trabzon ve bu kadar kötü bi benficadan nerdeyse 4 de yiyebilirdi 2 de atabilirdi,kusura bakmayın ama bu trabzonu beğenmişseniz neyi konuşalım ki zaten

Herhangi bir ortak paydada buluşup konuşmamıza imkan yok.

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.

Cevap: ŞL 3.Ö.E.T. 1.Maç | Benfica 2-0 Trabzonspor | 27 Temmuz | Maç Sonucu

Trabzon elenirse Benficaya, Uefa Avrupa Liginde Playoff oynayacak.

O bu değil de Necip - Fernandes / E5 - Sezer / Selçuk - Melo / Zokora - Colman şeklinde bakarsak en kötüsü Trabzon gibi duruyor.

Geri
Üst Alt