ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: ŞL Y.F. İlk Maç | Real Madrid 0-2 Barcelona | 27 Nisan | Maç Sonucu

.

Dedigim gibi bunlar iyiye kotu, kotuye iyi der.

Hocam ben onceki sayfada hakem zaten maca etki edecek yalnis bir karar verdi demedim,macin hakemine gelince bende en kotusu diye bir haber duydum dedim,adama kotu de demedim.Sallamsyon olmasin diye nerde gordugumu yazdim.Olay bu.

Mou nerde olursa olsun memnun olmam o takimdan .

Kicker dergisde belli bir sayginligi olan bir yayin organi.Oy verenlerde muhattab oldugu kisiler .Futbolcular.

Federeasyon da gecen yil icin o notu vermis adam belki bu yil dusus yasadi.

Evcet Madrid medyasi 10 uzerinden 3 verdi.Ama kirmiziya da dogru dedi.

Serafettin hocam on yargili yaklasma olaya.

Ortaya messi diye bi velet çıktı diye 3 günlük barçalı olanlar Raul,Cambiasso,Morientes,Helguera,Hierro,Zidane barçayı deli ederken neredeydiniz?

Haklısın o yıllarda Bu forum vardı da biz mi konuşmadık.. Biraz bir şey söylerken tartarak bilerek konuşalım..

.

Ortaya messi diye bi velet çıktı diye 3 günlük barçalı olanlar Raul,Cambiasso,Morientes,Helguera,Hierro,Zidane barçayı deli ederken neredeydiniz?

Pc ler cok kasiyodu,yazamioduk.

Bu ne hocam adamları yok ettin adeta ...

Okadarda abartma bence , yaptıkları hiç doğru değil haklısın , bukadar ağır sözleri hak etmiyorlar bence...

Pepe'nin sag ayagi bunlardan daha cirkef. Pedro'ya futboldan yoksun diyenle futbol filan tartismam ben. Pedro sakatlanmadan once Barcelona'nin en etkili oyuncularindandi. Adam ust uste neredeyse 15 mac ya gol atti yada asist.

Galatasaray-Leed united maçını izliyodur millet. oyüzden foruma gelmemiştir. böyle saçma yorummu olur arkadaş ya barçayı çokmu deli etmiş real madrid. son 5 senedir farklı farklı yenilip duruyorlar başka yaptıkları birşey yok. hala neyi tartışıyosunuz

her sene ayni seyi izliyoruz,bu kadarda olmaz ki.

gecen yil inter macinda busquets kendini yere atti motto kirmizi yedi,bu yil yine ayni sey.

her pozisyonda kendilerini yere birakiyorlar,hic kimse bana barca total futbol oynuyor demesin,adamlar resmen butun dunyayi aldatiyorlar.

Maçın istatistiklerine baktım da; Madrid 21 Barça 25 faul yapmış, ilginç. Ayrıca futbol erkek oyunudur, Busqest'in ve Pedro'nun karı gibi kendilerini yere atıp, zırlamalarını izlemektense; Pepe'nin tekmesini izlemeyi tercih ederim.

Maçın istatistiklerine baktım da; Madrid 21 Barça 25 faul yapmış, ilginç. Ayrıca futbol erkek oyunudur, Busqest'in ve Pedro'nun karı gibi kendilerini yere atıp, zırlamalarını izlemektense; Pepe'nin tekmesini izlemeyi tercih ederim.

Ozaman Süper Ligi izle.

Futbolda sertligi bende seviyorum. Ama Pepe gibi rakibi sakatlamaya girmek sertlikle alakasi yok. Deli danalik denir ona.

Pepe'nin sag ayagi bunlardan daha cirkef. Pedro'ya futboldan yoksun diyenle futbol filan tartismam ben. Pedro sakatlanmadan once Barcelona'nin en etkili oyuncularindandi. Adam ust uste neredeyse 15 mac ya gol atti yada asist.

Ee benle konuşma o zaman işte. :) Pedro gitsin kumda oynasın. Sadece Barcelona sistem odaklı oyunculardan bir tanesi. Barcelona dışında hiç bir takımda oynayamaz.

O zaman sana Lugano yu izlemeni öneririm tam senlik bi oyuncu öküzlemesine dalıyo o da.

O zaman sana Lugano yu izlemeni öneririm tam senlik bi oyuncu öküzlemesine dalıyo o da.

Lugano'yu beğenirim de neyse konu bu değil. Konu şu ki; ben rakibine sinirlenip tekma atan adama sinirlerim, küfür ederim fakat rakibi oyundan atılsın diye hiç bişey yokken kendini karı gibi yere atan adamın gelmişine geçmişine girerim. Konu bu.

Komik olan zaten Pepe'nin Alves'e dokunmamasi ve Alves'in bacagina 3 kursun yemis gibi yere yatmasiydi maçta.

slow-mo:

[video=youtube;1-OMZyuFEOw]https://www.youtube.com/watch?v=1-OMZyuFEOw[/video]

Komik olan zaten Pepe'nin Alves'e dokunmamasi ve Alves'in bacagina 3 kursun yemis gibi yere yatmasiydi maçta.

slow-mo:

[video=youtube;1-OMZyuFEOw]https://www.youtube.com/watch?v=1-OMZyuFEOw[/video]

Aynen haklisin, pozisyon %100 temiz. Ayagi kirilmadigi icin kirmizi yanlisti orda.

Bu Barcelona'lı futbolcular aynı kız gibi. Gerçekten yakıştıramadım. Güya altyapıda adam olmayı öğretiyorlarmış. Bu mu adam olmak ? Yalandan yerlerde yatmak mı ?

Geri
Üst Alt