Sneijder, Fesih Hakkını Kullanmadı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
erenderdiyok_sneijder_sev.jpg

Yabancı futbolcular, bu sezon ödemelerde gecikme olsa da kulübe ihtar çekmedi. Sneijder, kontratındaki fesih hakkını da kullanmayı hiç düşünmedi. Dursun Özbek döneminde bu güvenin oluşmasında verilen sözlerin tutulmasının etkisi büyük oldu.

Galatasaraylı yabancı futbolcular, ‘kapı gibi’ sözleşmeleri olsa da ödemelerdeki gecikmelerde yönetime toleranslı davranıyorlar. Mali sıkıntı nedeniyle yerlilerden anlayış isteyip kasımda ödeme yapacağını açıklayan yönetim, yabancılardan yana da sorun yaşamıyor. Başta Sneijder, yabancılar da geçen yıl ve bu sezonki gecikmelere ses çıkarmadı. Sneijder’ın sözleşmesinde, bir aylık gecik olursa ihtar sonrası 30 günde paranın ödenmesi aksi halde serbest kalma maddesi var. Diğer yabancıların süresi ise 60 gün.

BAĞLILIK DUYGUSU ARTTI

Başkan Dursun Özbek döneminde paralarını büyük oranda düzenli alan yabancılar, bir iki aylık gecikmelere de göz yumdu. Böylece Özbek döneminde kulübe ihtarname çeken futbolcu olmadı.

Yabancı futbolculara gösterilen tek hassasiyet, yerlilere zaman zaman senet verilirken, onların parasının gecikmeli de olsa hesaplarına yatırılması oldu. Yönetim futbolcuların gösterdiği anlayıştan memnun.

Futbolcuların güven duymasında sözlerin tutulmasının payı büyük. Sneijder’ın kulübe karşı aidiyet duygusunun artmış olması da yeni dönemdeki ilişkilerde belirleyici oldu.

Hürriyet

bir fatih terim degil

Bu ödemelerin gecikmesinden dolayi ikinci bir ribery vakaasi yasanmasin??? Sneijderden yana degil ama Brumanin menajeri bir acik görürse satar yönetimi, zaten büyük takimlarin gözü üzerinde...

Şu haline yılda 5 milyon euro verecek bir kulüp bulamayacağı için normal.

Yine amaci belli olan bir haber.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

terim olsa coktan cekip giderdi para göz

Dün yerliler feda dedi bugün Sneijder fesih hakkını kullanmadı. Ayın 22'sine kadar "Galatasaray batıyor" haberleri devam eder.

Bu haberler maksatli ama arkadas son golunu 10 subatta atmis , biraz zorlarsa 1 seneyi golsuz tamamlayacak

Sneijder Adamdır. Oyunu 2 senedir kötü ama Muslera dışında herkes dalgalı oynuyor zaten. Hadi bide Bruma ile Tolga olsun sağlam. Gerisi daha yeni yeni alisiyor.

Podolski döndü. Sneijderde kafasını bir verse. Peeeehhhhh.

Bir Alex değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Alex Hagi Elano veya fenerin zamaninda aldigi bodur boylu simao veya maldonado

o pozisyonda olup da 19 mac gol kaydedemeyen her oyuncu elestirilir , en azindan bizim forumumuzdaki gibi kotu bile denmeye korkulmaz

19 haftadir gol atamazsin da 5 inde sakat 3 unde kirmizi karttan cezalisindir anlarim , yahu bilal kisa yarim yarim girdigi maclarda 7-8 gol atti gecen sene , CL de atti , tr kupasinda atti , ligde atti

hakan balta super kupada atti . Hala hala hala koruyorsunuz bu arkadasi

kardesim kotu deyin kimse size sozunuzden dondunuz diye baska gozle bakmaz , goruneni inkar ederek git gide daha cok kisiye kendinizi gulduruyorsunuz farkinda degilsiniz

simdi bana saldirinca sessizce konulari okuyan uyeler daha da anlayacak tek yaptiginizin sozunuzu yememek icin dogrulari inkar ettiginizi

vaybe uA forumun en bos konusani Sinan Bilgin buraya gelmis
vay canina :D

Neden benim yazdiklarima katilanlar olunca sevinip tersleyenler olunca uzuleyim ? Mantigi var mi bunun ?

ben hayatimi bu tip olgularla yasamam , yazarim okuyan okur kaale alan olur olmayan olur

neden acaba surekli baskasina satasma huyunuz var da bende bu yok ?

Kendi yorumuna guvenmeyen insanlar baskalariyla ugrasip "ben de buradayim haa" demeye calisirlar . Goruyorum cokca burada onlardan , tetikte bekliyorlar

Geri
Üst Alt