Sneijder, Fesih Hakkını Kullanmadı!

Bu kadar hem bana hem kendi aranizda tartismissiniz , sadece aleyhte konusanlar degil lehtekilere de halen ve israrla soruyorum , ister demagojiyle ister mantikli cevap verin raziyim

19 mac 0 gol .. Bu sneijder in sahip olmasi gereken bir istatistik mi ? Bu surede 40 kusur sut cekmis , demek ki oyle kaleden uzak oynayip gole irak bir havasi yok

Adam oynayamiyor , sut atamiyor , ne milli takimda ne bizde , ne gecen sezon ne bu sezon

Yavas yavas kabul edeceksiniz .. Gecen sezonun ortasinda karsimda 90% lik bir cephe vardi , simdi yorumlari okudukca dengeye geldi .. Halen 19 macta gol atamamis olmasini "onemsiz" adledenler olacaktir .

Bu kotu istatistigi ya o bozacak , ya siz degiseceksiniz.

Ortada kötü istatistik yok cünkü gol beklemiyor futbolu bilen kisiler.

Ama istatistikleri kendisi bozarsa sende cekip gidersin buralardan, merak etme.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ben cekip gitmem ,cunku inadimda israr huyum yoktur ,iyi oynuyor toparladi ,beklenen bu derim olur biter

Siz bunu diyemediginiz , ne yapsa dogrudur , nasil oynasa iyidir dediginiz icin is bu hale geliyor

Adam 40 kusur gol atmis , 19 macta bir tane atamamis , buna normal gozle bakilirsa bizim de soyleyecek sozumuz olur

oyuncuyu 1,5 sezondur defansa mi cektik ? yoo o da yok , zira bu 19 macta 40 kusur sut cekmis , fener macinda 2 sutta 2 dakikada 2 gol atan adam 40 kusur sutta bir tane bile atamamissa ben bu degisikligi konusurum

siz kutsamaya devam edebilirsiniz , herkesin yorumu kendine

Cekip gidersin cünkü sen artik oynayamiyor, parasini haketmiyor diyen kisisin.

Ne o gol atmaya baslayinca birden yine aaaaa bak oynayabiliyormus mu diyeceksin? Bu kadar basit mi bu olaylar.

Salla babam salla, adami karala, oynayinca hakkini teslim ediyorum de. Yok daha neler, insan utanir be.

Sabit fikirli olmaktan iyidir . Dunya alem gormus adamin verimliliginin eskisi gibi olmadigini , artik onu gecmisler geride birakmislar , kimisi sakatliktan diyor , oteki yastan diyor

Bizim buradaki bazi beyfendiler daha hala kafayi kuma gommus ortadaki gercegi gormuyor

Isin uzucu yani , ayni insanlar baska basliklarda gayet katildigim seyler yazanlar .. Buradan anlasilan , kendileri de goruyorlar ama buraya yazmayi bir haksiz ciktigini kabullenme psikoloji ile zul goruyorlar

Bazilari bunu asmis , eskiden iyiydi simdi degil diyebiliyorlar , koru korune bagli olanlar da azalarak bitecek .

Ben 4,5 milyon euro odedigim adamdan 19 mac 0 gol , 40 kusur sut 0 golu kabul etmiyorum , eden varsa edebilir

Senin etmen önemli degil. Galatasaray'in teknik direktorü kabul ediyor cünkü adama gol at diye rol vermemis.

Atarsa bir ekstra olur, ama görevi farkli.

Adam hala ısrarla "İstatistik" diyor sanki bir bok anlıyormuş gibi :)

Yine Sneijdere kin kusmaya başlamış.

Mehmet Han cezalı yoksa sana katılırdı kardeş kardeş anlaşırdınız bu konuda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kutsamaya calisanlar oldukca benim gibi luzumundan fazla karsi cikanlar da artacaktir

Artik gercekleri gorme konusunda bir hamle gormek istiyorum sizlerden , o zaman azalarak bitecegiz zaten .. Artik iyice sacmalamaya basladi sohbet cunku , teknik adamin sneijder e "amacin gol degil , kaleden uzak oyna" demesine filan vardi konusmalar , bu dogruysa bir kere riekering e destek vermemiz bile hata

sneijder gibi bir adama sen kaleden , golden uzak oyna denir mi allah askina

su muhabbeti okuyan ortalama bir futbol seyircisi bana da size de acikcasi geri zekali muamelesi yapar ,bunlar ne tartisiyor diye

Sen anliyorsan anlat bize , bir umut belki anlariz

Yoksa cok sey mi bekliyorum ? Hadi bir dene belki olur

İstatistiklere baktığımda gördüklerimi analiz etmek için 8 yılımı verdim ben, sana 2 dakika da anlatmam mümkün değil hele anlamamak için ısrar eden, ya da kapasitesi yetmeyen biri için hiç kendimi yoramam.

Sadece ufak bir detay vereyim Sneijder'in bizde 10-12 gol attığı sezonlarda maç başına 4-4,5 şut ortalamasıyla oynuyordu. Ve yine bu şutlardan maç başına 2,75-3 ceza sahası içindeydi. Bu sezon ise maç başına 2,5 şut ile oynuyor ve bu şutların sadece 0,7'si ceza sahası içinde.

Tabi bunları anlamak için bazı gereksinimlere sahip olmak lazım.

İki taraf da hatalı bana göre.İyiye iyi,kötüye kötü diyebilmek lazım.Sneijder,iyi olunca takımın seviyesini 2-3 gömlek yukarıya çıkaran bir futbolcu.1.5 ay ara ile iki Beşiktaş maçı oynadık.Bana göre takımın oyununun bu kadar farklı olmasındaki en büyük sebep Sneijder.Birinde el freni vardı,diğerinde takımın neredeyse her hücum organizasyonunu yöneten,takımı oynatan bir adam vardı.2-2 biten Bjk maçındaki gibi oynayacaksa,takımı oynatacaksa,isterse bir 19 maç daha gol atmasın problem değil.

Ama bunun karşısında da adam kötü oynadığında bile laf etmeyin diyenler,bahane bulanlar da çok.Kötü oynadığında da kötüydü diyebilmek lazım.Sinan'a sadece bu açıdan katılıyorum.Kayseri maçında da Süper Kupa maçındaki gibi kötüydü mesela.

İstatistiklere baktığımda gördüklerimi analiz etmek için 8 yılımı verdim ben, sana 2 dakika da anlatmam mümkün değil hele anlamamak için ısrar eden, ya da kapasitesi yetmeyen biri için hiç kendimi yoramam.

Sadece ufak bir detay vereyim Sneijder'in bizde 10-12 gol attığı sezonlarda maç başına 4-4,5 şut ortalamasıyla oynuyordu. Ve yine bu şutlardan maç başına 2,75-3 ceza sahası içindeydi. Bu sezon ise maç başına 2,5 şut ile oynuyor ve bu şutların sadece 0,7'si ceza sahası içinde.

Tabi bunları anlamak için bazı gereksinimlere sahip olmak lazım.

Fenerbahce maci , bjk maci , gencler maci , eskiden aklimda kalan karabuk maci , gecen sezon konya maci , ts maci ..

Bir anda ozel arastirma yapmadan aklima gelenler ,hepsi ceza alani disinda .. Bu istatistiklerin isiginda sunu soruyorum , 19 mac 40 kusur sut , 0 gol

sneijderin baska bir doneminde (herhangi bir takimda) bu tip bir istatistigi var mi , varsa var ,surada dersin

İki taraf da hatalı bana göre.İyiye iyi,kötüye kötü diyebilmek lazım.Sneijder,iyi olunca takımın seviyesini 2-3 gömlek yukarıya çıkaran bir futbolcu.1.5 ay ara ile iki Beşiktaş maçı oynadık.Bana göre takımın oyununun bu kadar farklı olmasındaki en büyük sebep Sneijder.Birinde el freni vardı,diğerinde takımın neredeyse her hücum organizasyonunu yöneten,takımı oynatan bir adam vardı.2-2 biten Bjk maçındaki gibi oynayacaksa,takımı oynatacaksa,isterse bir 19 maç daha gol atmasın problem değil.

Ama bunun karşısında da adam kötü oynadığında bile laf etmeyin diyenler,bahane bulanlar da çok.Kötü oynadığında da kötüydü diyebilmek lazım.Sinan'a sadece bu açıdan katılıyorum.Kayseri maçında da Süper Kupa maçındaki gibi kötüydü mesela.

Evet yahu onu diyorum , hadi ben taktim , oyunda ayagina en cok top yakisan adama surekli laf ediyorum , konumuz sinan degil , sinani salla gitsin .. konu GS konu sneijder burada

Adamin kotu oldugunu kabul yok , teknik direktor baska gorev vermis , attigi paslari anlayamiyor digerleri ,takimin geneli kotu ... E boyle surekli bahane bulunur .. Zaten mukemmel sartlarda performans verecekse bu nasil yildiz oyuncu ?

benim yildiz oyuncudan anladigim , cok kazanir ,liderdir , ve baskalarinin yapamadigini yapar , macin kaderini degistirir , bireysel ekstralari vardir

kardesim bu sneijder degil miydi derbide 2 golle bizi sahaya indiren sevincten ,juventusa igne deliginden gol atip ust tura tasiyan , bjk ve genclere ust uste kilidi acip 4 uncu yildizi getiren , daha sayisiz golu var sayamayacagim , yari finalde bursaya , finalde eses e atip kupayi getiren

E bu adam 19 mactir suskunsa bunu surekli kendi disinda sebeplere mi baglamak gerekiyor

Adam o kadar kötü bir şekilde eleştiriyor ki ben eleştirdiğim Sneijder'i savunuyorum. Sneijder'in şuan oynadığında yaptığı ilk iş defans ile ileri uç arasında top alışverişini yapmak. Bunu yapan bir oyuncudan da sezon başına 10-15 gol atmasını bekleyemezsin o bölgenin taş çatlasa gol sayısı(Penaltı,Frikik kullanmıyorsa) 6-7'dir. Ha çok kötü oynadığı maçlar olmadı mı elbette oldu Karabük maçı gibi, Kayseri maçı gibi, Süper kupa maçının ikinci yarısı özellikle çok kötüydü. Ama kötü ve iyilik, gol atmak ve atmamakla ölçülmez. Topu ileriye taşımakta ne kadar başarılı oluyor ona bakarım ben.

Niye feshetsinki. Oynamadan paraları indiriyor cebe.

Evet yahu onu diyorum , hadi ben taktim , oyunda ayagina en cok top yakisan adama surekli laf ediyorum , konumuz sinan degil , sinani salla gitsin .. konu GS konu sneijder burada

Adamin kotu oldugunu kabul yok , teknik direktor baska gorev vermis , attigi paslari anlayamiyor digerleri ,takimin geneli kotu ... E boyle surekli bahane bulunur .. Zaten mukemmel sartlarda performans verecekse bu nasil yildiz oyuncu ?

benim yildiz oyuncudan anladigim , cok kazanir ,liderdir , ve baskalarinin yapamadigini yapar , macin kaderini degistirir , bireysel ekstralari vardir

kardesim bu sneijder degil miydi derbide 2 golle bizi sahaya indiren sevincten ,juventusa igne deliginden gol atip ust tura tasiyan , bjk ve genclere ust uste kilidi acip 4 uncu yildizi getiren , daha sayisiz golu var sayamayacagim , yari finalde bursaya , finalde eses e atip kupayi getiren

E bu adam 19 mactir suskunsa bunu surekli kendi disinda sebeplere mi baglamak gerekiyor

Bahane bulanlara ben de katılıyorum,yukarda da belirttim bunu.

Şutlarında bariz bir düşüş var,bu konuda haklısın.Bu durumu zamanla düzelteceğini ummaktan başka yapacak bir şeyimiz yok.Sneijder'in en büyük özelliklerinden biri şutu,bunun olmaması bir eksiklik onda da haklısın.Ama bu adamın bunun ötesinde bir misyonu var.Bjk maçındaki gibi,veya 2015'te izlediğimiz Sneijder-Yasin uyumu gibi,takımın hücum organizasyonlarını yönlendirmesi,takımı oynatması,pas alışverişleri falan.O misyonunu sürdürdüğü sürece,19 maçtır gol atamıyor gitsin demek olayları yanlış yorumlamak olur.Ama Kayseri maçındaki veya Süper Kupa maçındaki Sneijder'i göreceksek habire,o zaman kalmasının bir anlamı yok diyebiliriz.

Adam o kadar kötü bir şekilde eleştiriyor ki ben eleştirdiğim Sneijder'i savunuyorum. Sneijder'in şuan oynadığında yaptığı ilk iş defans ile ileri uç arasında top alışverişini yapmak. Bunu yapan bir oyuncudan da sezon başına 10-15 gol atmasını bekleyemezsin o bölgenin taş çatlasa gol sayısı(Penaltı,Frikik kullanmıyorsa) 6-7'dir. Ha çok kötü oynadığı maçlar olmadı mı elbette oldu Karabük maçı gibi, Kayseri maçı gibi, Süper kupa maçının ikinci yarısı özellikle çok kötüydü. Ama kötü ve iyilik, gol atmak ve atmamakla ölçülmez. Topu ileriye taşımakta ne kadar başarılı oluyor ona bakarım ben.

Mesajım sana hitaben değildi zaten.

Herhalde ki bir oyuncunun performasi gol degildir , hatta rakamlara yansiyan degildir , belki hagi nin finalde adams a attigi yumruk , bulentin cikik omuzla hirsi da istatistige yansimaz

Bunlari biz de biliyoruz .. Fakat kalkip da 19 macta hic gol atilmamasini sneijder gibi bir oyuncu icin normal bulmak da biraz ipe un sermek oluyor ... Neticede toshak in ertugrulu sag beke cekmesi gibi bir yere alinmadi sneijder

bunu kanitlayan en net sey , gol atamadigi surecte zaten tonla sut atmis , burada bir carpiklik var ,normal degil bu rakamlar

konustugumuz sey 3 sezonda 30 gol atmisti 2 sezonda 12 ye dustu gibi makul sayilabilecek bir sey degil .. 19 mac 40 kusur sut 0 gol ... bir sey var demek ki

bu adamin gecmiste uzaktan sutla attigi gollerin pozisyonlarini zaten bulmaya devam etmis sut sayisindan anlasilan

Fenerbahce maci , bjk maci , gencler maci , eskiden aklimda kalan karabuk maci , gecen sezon konya maci , ts maci ..

Bir anda ozel arastirma yapmadan aklima gelenler ,hepsi ceza alani disinda .. Bu istatistiklerin isiginda sunu soruyorum , 19 mac 40 kusur sut , 0 gol

sneijderin baska bir doneminde (herhangi bir takimda) bu tip bir istatistigi var mi , varsa var ,surada dersin

Tabi ki var, İnter'de 28 lig maçında gol atamadığı bir dönem var ki 09/01/2010 - 03/02/2011 tarihleri arasında lig golü atamadı ve bu dönemde kariyerinin zirvesini yaptı Fifa Ballon d'OR'a aday oldu.

Geri
Üst Alt