Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.660
- 11.494
- 2.088
Herhalde ki bir oyuncunun performasi gol degildir , hatta rakamlara yansiyan degildir , belki hagi nin finalde adams a attigi yumruk , bulentin cikik omuzla hirsi da istatistige yansimaz
Bunlari biz de biliyoruz .. Fakat kalkip da 19 macta hic gol atilmamasini sneijder gibi bir oyuncu icin normal bulmak da biraz ipe un sermek oluyor ... Neticede toshak in ertugrulu sag beke cekmesi gibi bir yere alinmadi sneijder
bunu kanitlayan en net sey , gol atamadigi surecte zaten tonla sut atmis , burada bir carpiklik var ,normal degil bu rakamlar
konustugumuz sey 3 sezonda 30 gol atmisti 2 sezonda 12 ye dustu gibi makul sayilabilecek bir sey degil .. 19 mac 40 kusur sut 0 gol ... bir sey var demek ki
bu adamin gecmiste uzaktan sutla attigi gollerin pozisyonlarini zaten bulmaya devam etmis sut sayisindan anlasilan
Normal değil,şutlarında düşüş var yukarıda da yazdım zaten.Ama diyorum ki,eskisi gibi takımın beyni bir Sneijder izleyeceksek 'defolsun gitsin' denilecek bir problem değil bu.2-2'lik Bjk maçını izledin mi mesela?Çok beğendim ben o maçta,öyle oynayacaksa gol de asist de önemli değil.Kendisi atamasa,attıramasa,gol olacak hücumların arka planını yapıyor zaten.