Sneijder, Fesih Hakkını Kullanmadı!

Herhalde ki bir oyuncunun performasi gol degildir , hatta rakamlara yansiyan degildir , belki hagi nin finalde adams a attigi yumruk , bulentin cikik omuzla hirsi da istatistige yansimaz

Bunlari biz de biliyoruz .. Fakat kalkip da 19 macta hic gol atilmamasini sneijder gibi bir oyuncu icin normal bulmak da biraz ipe un sermek oluyor ... Neticede toshak in ertugrulu sag beke cekmesi gibi bir yere alinmadi sneijder

bunu kanitlayan en net sey , gol atamadigi surecte zaten tonla sut atmis , burada bir carpiklik var ,normal degil bu rakamlar

konustugumuz sey 3 sezonda 30 gol atmisti 2 sezonda 12 ye dustu gibi makul sayilabilecek bir sey degil .. 19 mac 40 kusur sut 0 gol ... bir sey var demek ki

bu adamin gecmiste uzaktan sutla attigi gollerin pozisyonlarini zaten bulmaya devam etmis sut sayisindan anlasilan

Normal değil,şutlarında düşüş var yukarıda da yazdım zaten.Ama diyorum ki,eskisi gibi takımın beyni bir Sneijder izleyeceksek 'defolsun gitsin' denilecek bir problem değil bu.2-2'lik Bjk maçını izledin mi mesela?Çok beğendim ben o maçta,öyle oynayacaksa gol de asist de önemli değil.Kendisi atamasa,attıramasa,gol olacak hücumların arka planını yapıyor zaten.

Normal değil,şutlarında düşüş var yukarıda da yazdım zaten.Ama diyorum ki,eskisi gibi takımın beyni bir Sneijder izleyeceksek 'defolsun gitsin' denilecek bir problem değil bu.2-2'lik Bjk maçını izledin mi mesela?Çok beğendim ben o maçta,öyle oynayacaksa gol de asist de önemli değil.Kendisi atamasa,attıramasa,gol olacak hücumların arka planını yapıyor zaten.

Ben bu sezonun geneli icin sneijder icin lehte yorumlar da yaptim , cikarttirmasinlar simdi bana .. Zaten benim derdim sneijder ile degil , insanlar bunu anlamiyor ,bende defolsun gitsin gibi laflar da olmaz

satilmasi daha lehte gelirse o yonde degerlendirilsin derim mesela ... cok kereler sneijderin 4,5 u soylerken selcuk un 3,5 una da , umut sabrinin paralarina da deginmisimdir

ben dususu ve eski etkisinin olmamasini SADECE kendisi disindakilere baglayip halen inatla adami bireysel olarak ayni seviyede gorenlere karsi bu sozleri sarf ediyorum

Şutlarında harbiden gerileme var yani bunu anlamak için sevmek ya da sevmemek gerekmiyor. İlk zamanlarında her yerden mermi gibi şut atıyordu şu an ciddi fark var. Sakatsa bi de Podolski'yi görelim mevkisinde. Sneijder saha içinde yürümüyor ama biraz taşımak gerekiyor bazen. Podolski'yi kanatta oynatmak yerine ortada oynatıp onu taşımak daha mantıklı bence. Adamı saha içinde dinç tutacaksın o da ön tarafta gelince yapıştıracak ki Podolski kanatta oynarken bile maçların 2.yarılarında çok gol attı. Yani fiziken yorulsa bile ayak gücü yüksek kalıyor genelde, ortada bek falan da kovalamasına gerek kalmaz çok daha dinç olur. Arkasına Tolga ve De Jong ile bir görmek lazım.

Bir kere eger kaleden uzaklastiysa burada Riekering de tartisilir , bizim elimizde onun gibi suratle dikine delecek tonla adam yok . Yasin daginik , bruma kanatlarsa , poldi o suratte degil kuvvetli olsa da

Sneijderin bazi sut harici gollerini hatirlayin , kritik bir karabuk deplasmaninda soldan girip attigi , real madride 3-2 lik macta attigi .. kendisine duvar olan biriyle 2 ye 1 denen seyi yapip kasla goz arasinda kaleciyle karsi karsiya kaldigi .

Onu bu gorevinden uzaklastiranin antrenor olduguna inaniyorsak , kusura bakmayin boyle bir sistem tercihi de olamaz

Geri
Üst Alt