Şalgam içtiği için sevmemene şaşırmadım da sneijderi ben severim ki. Sneijderi tüm muhabirler söyler florya çalışanları sevmez diye. Ali Naci Küçük'ten Kadir Çetinçalıya kadar. Para mevzuları yüzünden. Hasan Şaş'ın sevilme sebebi de aynı bonkör olması.

kral ben de hiç duymadım sevilmiyor diye ya.

keza demiş olsa dahi bu saydığın gazetecilerin birilerini pohpohlamak , gömmek ya da korumak için mesleğini göz ardı edip sıklıkla maşa durumunda olduğu ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım.

geçenlerde avrupa kulüplerine gidip ziyaret falan ediyordu real haberleri çıkmıştı real olabilir. real değilde bize gelirse ajaxın sistemini biliyor çok büyük fayda sağlayabilir umarım doğrudur

Kaynak ne necmettin

tenor.gif

Kaynak ne necmettin
Çok defa duydum yayınlarda bu dediğim muhabirlerden ki ben hep kaynaklı konuşurum da toplu lince maruz kalınca bir manasu kalmıyor o zaman da araya kaynıyor hatta geçen süleyman rodop da dedi canlı yayında ki o dönem futbolcuyken yani ben de florya için duymuştum. Canlı yayınları videolara yükleyip atıyorlar galiba youtubea ben canlı izlemiştim duruyordur kuvvetle muhtemel. Ama riera doğru çünkü o da seviliyor mütevazi olduğundan ayrıca keşke gelse o zaman selçukun önü kesilir ki benden çok isteyen olmaz bunu.

Yardımcı antrenörlük için eğitimden geçip belge felan almak gerekmiyor mu ? Şino böyle bir eğitimden geçmiş miydi

Isine gelmeyince anlamiyorsun zaten.

Kaynak sormus bende senin adina götüm diye cevap verdim.
Yok verdim kaynak da can kafan farklı çalışıyor valla orada bir de ünlem olan ıyy var yani dediğin manayı değiştiriyor yanlış ifade olmuş oluyor

Bu verdiğin görselde beni desteklemiş oluyorsun gayri ihtiyari aman sen de kimsin ıyy diye Şükrü’ye cevap vermiş oldun ki teknik olarak da Şükrü’yü alıntılamışsın

Ezcümle allah yardımcın olsun kanka

Yok verdim kaynak da can kafan farklı çalışıyor valla orada bir de ünlem olan ıyy var yani dediğin manayı değiştiriyor yanlış ifade olmuş oluyor

Bu verdiğin görselde beni desteklemiş oluyorsun gayri ihtiyari aman sen de kimsin ıyy diye Şükrü’ye cevap vermiş oldun ki teknik olarak da Şükrü’yü alıntılamışsın

Ezcümle allah yardımcın olsun kanka

Verdigin kaynak da müthis ha Süleyman Rodop.

Her yönüyle mükemmel hamle olur.
Belhanda'dan da yakında kurtuluruz gibime geliyor

Anlaşılan o ki Sneijder olayı gerçekleşirse Fatih Terim ile beraber sadece rakibe değil kendini Galatasaraylı sananlara da haddini bildirecek. Ayrıca paranın kölesi olan,asla atlatma haber yapmayan, sadece kulübün servis ettiği haberleri yazan adamı ciddiye almak da hangi kafa anlamadım. Ali Naci’nin yazdıklarının takip edilmesinin onu popüler yapan şey haberlerinin doğru çıkmasını sağlayan şey kulübün servis ettiği haberleri yayınlamasıdır. Parasını iyice ayarlarsanız her şeyi söyletebilirsiniz.

Anlaşılan o ki Sneijder olayı gerçekleşirse Fatih Terim ile beraber sadece rakibe değil kendini Galatasaraylı sananlara da haddini bildirecek. Ayrıca paranın kölesi olan,asla atlatma haber yapmayan, sadece kulübün servis ettiği haberleri yazan adamı ciddiye almak da hangi kafa anlamadım. Ali Naci’nin yazdıklarının takip edilmesinin onu popüler yapan şey haberlerinin doğru çıkmasını sağlayan şey kulübün servis ettiği haberleri yayınlamasıdır. Parasını iyice ayarlarsanız her şeyi söyletebilirsiniz.
Boş

Geri
Üst Alt