İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Gelirse formasını alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şalgam içtiği için sevmemene şaşırmadım da sneijderi ben severim ki. Sneijderi tüm muhabirler söyler florya çalışanları sevmez diye. Ali Naci Küçük'ten Kadir Çetinçalıya kadar. Para mevzuları yüzünden. Hasan Şaş'ın sevilme sebebi de aynı bonkör olması.
Sneijder gelemez çünkü Florya’da sevilmiyor
Çok defa duydum yayınlarda bu dediğim muhabirlerden ki ben hep kaynaklı konuşurum da toplu lince maruz kalınca bir manasu kalmıyor o zaman da araya kaynıyor hatta geçen süleyman rodop da dedi canlı yayında ki o dönem futbolcuyken yani ben de florya için duymuştum. Canlı yayınları videolara yükleyip atıyorlar galiba youtubea ben canlı izlemiştim duruyordur kuvvetle muhtemel. Ama riera doğru çünkü o da seviliyor mütevazi olduğundan ayrıca keşke gelse o zaman selçukun önü kesilir ki benden çok isteyen olmaz bunu.Kaynak ne necmettin
Emrah sen misin yani can
Emrah sen misin yani canahmet de ben mi anlamadım???
Yok verdim kaynak da can kafan farklı çalışıyor valla orada bir de ünlem olan ıyy var yani dediğin manayı değiştiriyor yanlış ifade olmuş oluyorIsine gelmeyince anlamiyorsun zaten.
Kaynak sormus bende senin adina götüm diye cevap verdim.
Yok verdim kaynak da can kafan farklı çalışıyor valla orada bir de ünlem olan ıyy var yani dediğin manayı değiştiriyor yanlış ifade olmuş oluyor
Bu verdiğin görselde beni desteklemiş oluyorsun gayri ihtiyari aman sen de kimsin ıyy diye Şükrü’ye cevap vermiş oldun ki teknik olarak da Şükrü’yü alıntılamışsın
Ezcümle allah yardımcın olsun kanka
lisansi varmisYardımcı antrenörlük için eğitimden geçip belge felan almak gerekmiyor mu ? Şino böyle bir eğitimden geçmiş miydi
nerde abi mundoda
BoşAnlaşılan o ki Sneijder olayı gerçekleşirse Fatih Terim ile beraber sadece rakibe değil kendini Galatasaraylı sananlara da haddini bildirecek. Ayrıca paranın kölesi olan,asla atlatma haber yapmayan, sadece kulübün servis ettiği haberleri yazan adamı ciddiye almak da hangi kafa anlamadım. Ali Naci’nin yazdıklarının takip edilmesinin onu popüler yapan şey haberlerinin doğru çıkmasını sağlayan şey kulübün servis ettiği haberleri yayınlamasıdır. Parasını iyice ayarlarsanız her şeyi söyletebilirsiniz.