- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Guzeell
Bi kanat alıp hucum hattını tamamlayalım
Bi kanat alıp hucum hattını tamamlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence daha ermedi, yada daha doğrusu daha tatmin edici değil.Krizin sona ermesi Galatasaray adina sevindirici
Sneijder'in son 2 sezonu unutturmasi lazim,bu tartismalar onu daha da hirslandirir umarim
Behzat Uygur @behzatuygur 2 sa.Ben soyunma odası vs bilmiyorum böyle bir şey de savunmadım o yüzden hiç ilgilenmiyorum Türk basının yazdığı saçmalıklarla, varsa bir olay çözsünler işleri problem yaratmak değil yönetimin çözmek.Ben ayni gormuyorum, meseleyi Tudor'un futbolculari idare edememesi ve yasanan tartisma yuzunden Sneijder'i gondermeye calismasina baglayanlar ayni goruyor. Sonucta Sneijder iyi futbolcu De Jong da kotu futbolcu diye soyunma odasinda hocaya cikismalarinin cezasi farkli mi olmali (TD gozunde)? Farkli olursa takimi nasil idare edecek adam? Iyi oynayan posta koyma hakkini elde etmis olacak
Madem gitmiyorsun,son 2 sezon ki rezalet performansını telafi et.Başka bir şey istemiyoruz.
Gecen sene 16 asist yapan adam mi rezalet performans sergilemis?
ama fb maçında gol atmadı
tek argüman bu