Sneijder Galatasaray'da Kaldı!

Guzeell
Bi kanat alıp hucum hattını tamamlayalım

foto süper lan herkes görsün

10706880_166194273555578_1008166705_n.jpg

Eğer kalırsan fit kal arkanda olalım her zaman.

Ama sezona göbekli başlarsan efsanelik falan biter.

Krizin sona ermesi Galatasaray adina sevindirici

Sneijder'in son 2 sezonu unutturmasi lazim,bu tartismalar onu daha da hirslandirir umarim

Krizin sona ermesi Galatasaray adina sevindirici

Sneijder'in son 2 sezonu unutturmasi lazim,bu tartismalar onu daha da hirslandirir umarim
Bence daha ermedi, yada daha doğrusu daha tatmin edici değil.

Şimdi Sneijder çıkacak çalışıp formayı alacak, çıkıp etkisini maçlarda gösterecek. Tudor da olan bitenin üstüne sünger çekecek, takıma bu durumu anlatıp performansı iyi olursa formayı verecek.

Yoksa Medya bu işi kaşımaya devam edecek.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Benim Sneijder' in yazdıklarından anladığım takımda kaldığı değil, kendisine sağlık kontrolünden geçmesi ve Florya' da antrenmanlara başlamasının söylendiği. Hakan Balta ve De Jong da şu an Florya' da antrenman yapıyorlar. Temkinli olmakta fayda var.

Ha bence süreç öyle kötü yönetildi ki bu saatten sonra Sneijder kalsa da, gitse de Galatasaray bu işten yara almadan kurtulamayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forma nolacak forma?
Embesil herifler.
Neyse konumuza dönmüş olursak çok sevindim. sağlam verimi alacağımız yıl olacak.
Bu sene kupayla bitirirse o zaman gerçek efsane olacak.

GSC Mobile App

millet 33 yaşında valbuenayı alıyor biz 32 yaşında premium sınıfından sneijderi gödermeye çalışıyoruz üstelik ölüsü bile forvetsiz takımda 15 asist yapmış

bu kadar kıt zekalar var aramızda

Ben ayni gormuyorum, meseleyi Tudor'un futbolculari idare edememesi ve yasanan tartisma yuzunden Sneijder'i gondermeye calismasina baglayanlar ayni goruyor. Sonucta Sneijder iyi futbolcu De Jong da kotu futbolcu diye soyunma odasinda hocaya cikismalarinin cezasi farkli mi olmali (TD gozunde)? Farkli olursa takimi nasil idare edecek adam? Iyi oynayan posta koyma hakkini elde etmis olacak
Ben soyunma odası vs bilmiyorum böyle bir şey de savunmadım o yüzden hiç ilgilenmiyorum Türk basının yazdığı saçmalıklarla, varsa bir olay çözsünler işleri problem yaratmak değil yönetimin çözmek.

Yaşı umrumda değil. Sahada izlemekten hala keyif alıyorum.

Yonetim tek tarafli sozlesmeyi afedersiniz bok fesheder. Boru mu bu adam senede 5 milyon aliyor

My name is Sneijder. Sneijder from Galatasaray deseymiş daha iyimiş.

Geri
Üst Alt