Sneijder Galatasaray'da Kaldı!

Kıro, cahil ve Dursun tayfası üzülmüştür.

Olması gereken Sneijder'in takımda kalması.

Ancak ben yine söylüyorum Dursun gerekirse soda şişesiyle intihar eder*, ama yine de bu sezon gitmesi için elinden geleni yapar.

*Boyle bir intihar yontemi gorulmedi | Yaşam Haberleri

Kaldığını düşünmüyorum. Savaş açtı sadece. Bence yanlış da yaptı yöntem olarak. Gidişini hızlandırır. Bir sabah Sneijder feshedildi tek taraflı okuruz 4 ay sonra da Olcan gibi bu sefer yarı Riva kadar tazminat öderiz.

Gecen sene, o herkesin berbat oldugu yilda 17 asist 5 gol ile takima en cok katkida bulunan oyuncuyu kotu diye gazlayan ifb medyasinin gsc de bu kadar borazani olmasi uzucu tabi!

Diyolarki fb tv gonullu franchise i aspor temkinliymis!! Herifler Snrijder gibi biri kaliyo diye kahroldular da ondan!

o gol ve asistleri hangi maçlarda yaptı bir bak bakalım . fenerli kalemşörler bayram ediyor senin haberin yok .

yemedi yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ver lan 10 numarayı zekası kıt belhanda

Yaşım 35 kral metin oktayı izlemedim doğal olarak , Gica geldiğinde 16 yaşındaydım ve 5 yıl o ayrıcalığı yaşadım.
Wesley elbette Hagi kadar yetenekli, hırslı ve aidiyet duygusu yüksek bir oyuncu değil, buna rağmen wes gibi bir 10 numara için 12 yıl beklendi. Seneye tarihimize geçmiş yeni nesil 10 numaramıza yakışır bir vedayla ayrılmak bize yakışan bir davranış olacaktır.

o gol ve asistleri hangi maçlarda yaptı bir bak bakalım . fenerli kalemşörler bayram ediyor senin haberin yok .
Ligde mücadele eden takımlara karşı yaptı. Burda rakip takımın yalanan on numarası topu topu iki gol atmış ligde ki "büyük" maçlarda, onlardan biri şans golü diğeride benim gözümde büyük olmayan Trabzona karşı. Buna rağmen bu forumda dahil, medyada adamın yalanmadık yeri ve şekli kalmadı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

çok bekledik be ÇOKKKKKKK

a07301b885d833fd09c51a45352ed440.jpg

Dursunun Sneijderi salakca bir şekilde göndermesi olmazdı zaten gelecek sene sözleşmesi biterse gider zaten sorun filan olmaz o zaman iki tarafta mutlu ayrılır.

volkan demirelcilere girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu goooooolllllllllllll girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Beyler bosuna gaza gelmeyin kesin kaldi diye birsey yok sirf sneijder hamlesini yapti yönetimin restini bekliyor. Umarim yönetim en sacma yolu secip de tek tarafli sözlesmesini fesih etmez. Boru gibi kazik girer yoksa

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

hırvat köylüsü kendisine kulüp arasın yada kondisyoner olarak kalsın

sinyor lucescu gelsin

HALA GEÇ DEĞİL

bu adam gerçek bi galatasaraylı bu duyguyu ondan söküp alamazsınız tıpkı melo muslera gibi

Son düzenleme:
Beyler bosuna gaza gelmeyin kesin kaldi diye birsey yok sirf sneijder hamlesini yapti yönetimin restini bekliyor. Umarim yönetim en sacma yolu secip de tek tarafli sözlesmesini fesih etmez. Boru gibi kazik girer yoksa

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Attığı tweet benim için net, Galatasaray wants me to resume Training. Ayrıca burdan çıkardığım bir başka mesajda bu adam kampa çağrılmamış sanki, çünkü to resume Training yazmış.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ligde mücadele eden takımlara karşı yaptı. Burda rakip takımın yalanan on numarası topu topu iki gol atmış ligde ki "büyük" maçlarda, onlardan biri şans golü diğeride benim gözümde büyük olmayan Trabzona karşı. Buna rağmen bu forumda dahil, medyada adamın yalanmadık yeri ve şekli kalmadı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

oyun kurucunun asıl görevi gol atmak değildir. buna göre yargılamam ben .
bu sene maçları izledim siz de full hallerine özellikle portakalımıza bakın lütfen. ne demek istiyorum anlayacaksınız. show yaptıgımız 5-6 attıgımız maçlarda gol ve istatistik kastığını diğer maçların genelinde adının bile geçmediğini göreceksiniz.
neyse umarım bu dönüş ve oyunu herkesi mutlu eder.
kimse wesley düşmanı değil.

bu adam artık gerçek bi galatasaraylı oldu bu duyguyu ondan söküp alamazsınız tıpkı melo muslera gibi

Sneijder şimdi Galatasaray'lı olmadı.

Fener'e ilk gol attığı gün iliklerine kadar Galatasaray'lı oldu. Yeni değil yani.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sneijder şimdi Galatasaray'lı olmadı.

Fener'e ilk gol attığı gün iliklerine kadar Galatasaray'lı oldu. Yeni değil yani.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
o anlamda demedim yanlış anladın. bu hareketiyle galatasaraylı olmadı zaten çoktandır kalbimize girdi

oyun kurucunun asıl görevi gol atmak değildir. buna göre yargılamam ben .
bu sene maçları izledim siz de full hallerine özellikle portakalımıza bakın lütfen. ne demek istiyorum anlayacaksınız. show yaptıgımız 5-6 attıgımız maçlarda gol ve istatistik kastığını diğer maçların genelinde adının bile geçmediğini göreceksiniz.
neyse umarım bu dönüş ve oyunu herkesi mutlu eder.
kimse wesley düşmanı değil.
On numaranın görevi skora katkı vermektir değil skora katkı vermek. Bu sadece gol ve asist ile olmaz, pozisyon başlatma, zor bir pozisyonu kurtarma ile bile olur. Evet Sneijder bu sezon iyi değildi, ondan önceki sezonuda katabiliriz. Ancak oynadığı maçlarda attığı bir çok gollük pas, zor görünüpte ortaya çıkan ama heba edilen pozisyonlar var, yaptığı asistler dışında.

Ancak devamlı hangi takımlara karşı yaptı denmesi de artık havada kalıyor, sorunun cevabı çok basit, lig de oynayan takımlara karşı yaptı. Sanki Türkiye'de oynanan derbi ve büyük maçlar o kadar müthiş ve gollü geçiyor da ikide bir sadece büyük maçlar ortaya atılıyor.

Oysa kötü olan sneijderin olmadığı maçlarda, ya hiç pozisyonumuz olmuyordu yada zar zor oluyordu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sino capsiz dursunu agzinin ortasina vura vura egitecek.

Geri
Üst Alt