Sneijder Galatasaray'da Kaldı!

Hakan De Jong falanda antrenmana çıkıyor heralde bence Sneijder mesaj verdi basında kendisi itibarsızlaştırmaya çalışılıyor kendiside "harika haber" diye paylaştı ben gitmek istemiyorum anlamını çıkardım burdan

Allahu Akbaaaar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong nerede diye isyan etmeniz gerekmez mi @Tudor Düşmanları
Hayır, yönetimin geçen sene o mevki transferini yüzüne gözüne bulaştırıp, son dakika da taraftarın gazını almak için yaptığı transfer hatası, belkide Galatasaray tarihinin en hatalı transferleri arasında ilk ona girebilir.

Tudora düşmanlıkta olmaz, iyi veya kötü, daha ne iyi olduğunu ne de çok kötü olduğunu gösterdi, o yüzden takımımızın başında oldukça destek.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
bu haberle birlikte bu sezon yaptığımız transferlerin bir değeri oldu işte.

cavanda, semih, hbalta, de jong isimlerinin de takımdan ayrılmasıyla bu sene gerçekten umutluyum.

tumblr_nll1zadmVS1qe1rv9o1_400.gif

@SelmanOztrk
Kulübün Sneijder'ın kalması konusunda karar vermesinde Ben Arfa'nın teklifi reddetmesi en önemli etken oldu.

Adamın kariyerinde 1-2 ufak tefek sorunu var, sneijderin kalması belhanda'nın sakatlığıyla alakası yok tam tersi sneijder ve belhanda yan yana oynarsa takımın top tutma ve bitiricilik kalitesi zirve yapacaktır :D

umarım öyledir bana sakat gibi geldi.

Allahımmmm sana şükürler olsun.

Madem kalıyor,umarım elinden gelenin en iyisini verir hem biz mutlu oluruz/kazanırız hem kendisi.

Geri
Üst Alt