Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizi paraylami veriyorlar.o gol ve asistleri hangi maçlarda yaptı bir bak bakalım . fenerli kalemşörler bayram ediyor senin haberin yok .
Sizi paraylami veriyorlar.
Ligde 17 takım var
Hangisine asist yapılacak hangisine yapılamayacak diye bie kural mı var?
Ölüp bittiğiniz talisca da bu 17 takıma karşı forma giydi neden asist kralı olamadı?
Küçük takımlara yapılan asistler sayılmıyor mu?
Üstelik taliscanin etrafında sürekli çalışan oyuncular vardı.
Hele şu sneijder'in kalma olayı bir gerçekleşsin gerekli yerlere gerekli ayarı verecektir.
Sürün yağlı surat!
Sizi paraylami veriyorlar.
Ligde 17 takım var
Ölüp bittiğiniz talisca da bu 17 takıma karşı forma giydi neden asist kralı olamadı?
Hele şu sneijder'in kalma olayı bir gerçekleşsin gerekli yerlere gerekli ayarı verecektir.
Sürün yağlı surat!
diğer konuya da attım, buraya da atayım, çünkü ne hikmetse yalanmadık şekli kalmayan Taliscanın ligde müthiş geçen derbi maçlar da sadece iki golü var. Bunlardan biri elli sefer vursa bir kere gol olacak bir serbest vuruş, diğeri benim için ikinci lige ait olan, büyük takım olmayan Trabzon.Sizi paraylami veriyorlar.
Ligde 17 takım var
Sürün yağlı surat!
düzgün konuş. talisca denen heriften bana ne .
kim hayransa ona anlat.
maç seçip zayıf rakibe karşı asist ve gol kasıp %90 maçta yatışını görmediyseniz hayırlı pazarlar.
zaten esas konu talisca değil ki, ikide bir büyük takım, yaptığı asistler hangi takımlara karşı hikayesi. Bu hikayeyi çoğu zaman Talisca üzerinden anlattıkları için, Talisca örnek olarak veriliyor. Bir sezonda zaten topu topu dört tane derbi maçı oynanıyor, onlarında ne kadar rezil olduğu malum olsa gerek.düzgün konuş. talisca denen heriften bana ne .
kim hayransa ona anlat.
maç seçip zayıf rakibe karşı asist ve gol kasıp %90 maçta yatışını görmediyseniz hayırlı pazarlar.
derdin ne senin koçum ?
fenerli değiliz . forumda bir sürü adam benim gibi düşünüyor.
haklı sebeplerimiz var. sizin gibi 2 sene öncesinde kalmadık . güncele bakıyoruz.
zaten esas konu talisca değil ki, ikide bir büyük takım, yaptığı asistler hangi takımlara karşı hikayesi. Bu hikayeyi çoğu zaman Talisca üzerinden anlattıkları için, Talisca örnek olarak veriliyor. Bir sezonda zaten topu topu dört tane derbi maçı oynanıyor, onlarında ne kadar rezil olduğu malum olsa gerek.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
@Sarper Yıldırım suskunsun hayal kirikligi yasadin sanirim
Sneijder kaldıgı filan yok sadece manageri Albert istedigini almak icin zaman kazanıyor Melo gibi transfer sezonunun son günü gider.
Tuncay döverim seni acma lan o som agzini![]()
Tuncay döverim seni acma lan o som agzini![]()