GSCimbom
Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası
Alper Altun

Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
144
Okunma
8,3K
Sayfa
4/8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda doğru düzgün yönetici olsa, o parayı mantıklı kullanacak hoca olsa kabul derdim ama şimdi kesinlikle olmaz diyorum.

Yok 31 yaşında yok şu kadar alıyor diye mantık kasmaya çalışan sivri zekalılar var allah akıl fikir versin ne diyim bilemedim ki :red:

Gitmek istiyorsa zaten tutamayız. Sözleşmesindeki maddede yazan meblayı ödeyen alır zaten lakin gitmek istemeyecektir. Gitmek istemeyen Sneijder'i zorla göndermeye kalkarlarsa ve bunda da başarılı olurlarsa kepenkleri de kapatmayı unutmasınlar. Bu taraftar(ultraMallar dışında) bu hatayı kolay kolay affetmez.

"Sneijder gitmek istiyorsa" demiştim eurovizyondaş

İstemiyorsa zaten kalsın. Fakat Sneijder'e rağmen reddetmek mantıksız olacaktır.

Senin mesajı kastederek söylemedim Can, genel olarak çoğu kişi o mantıkta yorum yapıyor da.

Sneijder gitmek isterse orası ayrı tabi ama bence ne olursa olsun satılmamalı.

Sneijder Galatasaray'ın ve ligin en iyi oyuncusudur. Şayet satılırsa bizim takımdan bir cacık olmaz.

Farazi konuşuyorum, adamlar 100 milyon saydılar diyelim Sneijder'a, yerine yarısı kadar kariyerli ve yetenekli bir adam getirebilecek misin? Her şey para değil yani.

Sneijder'in serbest kalma bedeli 7.5 milyon €.
Ancak Sneijder kullanmak istedigi taktirde bu hakkini,sadece yaz transfer doneminde kullanabilir ve yurtdisi transferlerinde kullanabilir. 20 milyon € bedelinin anlami ise, Sneijder'in yurticinden bir takima transfer olmasi halindeki serbest kalma bedeli,yani pek bir anlami yok.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Mantığım diyor ki; değerini bulan oyuncuyu satacaksın, hiç bir oyuncunun son sahibi olmayacaksın. Ancak bu sayede gelir-gider dengeni koruyabilirsin. Fakat öyle bir yönetim var ki maalesef başımızda o gelecek para kim bilir hangi çöplere gider. O yüzden satılmasın diyorum.

Takımın en iyi oyuncusu kim ? Sneijder.
Sneijder giderse zaten kalitesiz olan takım iyice kalitesizleşir mi ? Evet.

Ama...

Eğer Sneijderin 20 milyon euro'ya satılması halinde ceza almayacaksak kesinlikle satılmalı... Sneijder bana göre en fazla 1 sezon daha katkı sağlar, sonra iyice salar kendini zaten geçmişte sakatlık problemi yaşamış bir futbolcu, kewell'a döner bence. (1 sezon sonra)

Artıları, eksileri iyi hesaplamak lazım zor karar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri