GSCimbom
Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası
Alper Altun

Sneijder İçin 16 Milyon Euro İddiası Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
144
Okunma
8,3K
Sayfa
5/8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çinlilerin transfer piyasasına vurgunundan sonra sneijder gibi adamları bu saatten sonra 20 milyona alamazsın. Daha hiç bir üst düzey futbolcuyu çok para vermeden alabilme ihtimalin dahi yok. O sebeple elindeki değerli adamların futbol hayatını sonlandırana kadar değerini bilip ona göre adım atılmalı.

İlla birilerini satcaksak ched-selçuk-balta-semih-yasin-podolski(yazın) şeklinde ilerleyebilir. Yazın yine brumayı 25civarına aynı bölgeye iteleyebilirsin.

Ha bütün bunlara ihtiyaç yok emin olun senelik verdiğimiz 30 milyon euro faizden kurtulsak yeter. O konuda da devlet bankaları tarafından faizsiz denilebilecek ve 10 senelik yapılandırma yapılacak.

Yani şu saatten sonra aklını kullanan kulup uçar gider.

Tek bir soruyu sorması lazım Dursun'un kendisine ;

"Sneijder'i satarsam, taraftar stada neden gelsin ?"

15 i üstüne her teklife satılabilir. iyi teklif verilen herkes istisnasız satılmalı. seneye de aam gibi bir politikayla bu takım yeniden dizayn edilmeli

Hani elde iki bomba gibi forvetin olur 4-4-2 falan oynarsin o bizde yok. Bu yuzden Sneijder'in satilmasi son derece sakincali. Fakat sozlesmesinde gozardi edemeyecegimiz bir opisyon var, bu da 20 milyon Euro. Bu yuzden asagisina satilmasi taraftari degilim. Zira 16 milyon Euro'yu veren 20 milyon'u da bu kalibredeki bir isim icin hayli hayli verir.

china1.jpg

Melo örnegi var ortada. Satar yerine iyisini aliriz, pek önemli degil diyordunuz. Takim dagildi Melo gidince.

Sneijder'i de satinca Osmanli 3 degil, 8 atar.

Farazi konuşuyorum, adamlar 100 milyon saydılar diyelim Sneijder'a, yerine yarısı kadar kariyerli ve yetenekli bir adam getirebilecek misin? Her şey para değil yani.

Vallaha abi, lafım sana değil ha yanlış ama şu laftan da gına geldi artık. Kariyerli, kariyerli diye diye düştük bu duruma. Özel sektörde, yeni üniversite mezunu adamı işe almayan, tecrübe diye ölüp biten firma mantığından kurtulmamızın zamanı geldi de geçiyor artık.

Bu takimda 2 tane dokunulmaz adam var. Biri Muslera digeri ise Sneijder.

Geri kalan adamlardan kim giderse gitsin üzülmem. Bu ikiliyi elden cikardigimiz an siradan bir takim haline geliriz. Anadolu takimindan öyle ahim sahim bir farkimiz kalmaz.

Bazi arkadaslar cok cabuk unutmuslar 5 sene önce ne hallerde oldugumuzu.

sneijder satılsın ama şimdi değil haziranda. yerinede benitez ve kapuska alınır belki. ama şu anda takım çöker sistemimiz sneijder üzerine kurulu o giderse tamamen çökeriz.

18 - 20 arasına direk okutmak lazım. Zaten takımın hedefi kalmadı. Misal veriyorum 18' e satıpta UEFA gelirlerinden olmayıp bi 18 daha kazanmış olacaksak satalım. Çünkü bu paraya açığımızı kapatmış oluyoruz. Bu FFP belasından kurtulalım da yeter ki zaten bu sezon hedefimiz kalmadı.

Satmaya dünden razi olan arkadaslar sanirim 2010/11 yilina dönmeyi hedefliyor.

Hayır tam tersi...

2010/11 yılında yaşanan facia bir anda olmadı, senelerin verdiği birikimdi; dip noktaydı.

2002-2010 arası gibi olmayalım diyorum şahsen, duygusal bakmamak lazım Sneijder dediğimiz adam 24 yaşında değil, en fazla 1-2 sene katkı sağlayabilecek bir adam ve mali durum ise herkesin malumu...

Ha sattık diyelim yüksek bir ücrete, bu yönetimin o parayı iç etmeyeceğinin garantisi yok buna katılıyorum. :D

Bu takimda 2 tane dokunulmaz adam var. Biri Muslera digeri ise Sneijder.

Geri kalan adamlardan kim giderse gitsin üzülmem. Bu ikiliyi elden cikardigimiz an siradan bir takim haline geliriz. Anadolu takimindan öyle ahim sahim bir farkimiz kalmaz.

Bazi arkadaslar cok cabuk unutmuslar 5 sene önce ne hallerde oldugumuzu.

bu dokunulmaz olayını yıllardan beri anlayamadım.

dersin kulübü futbolcular kurmus :D

insallah satılır. batarmıyız batmazmıyız daha net görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri