Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

Sneijdere elveda dedik lakin Musapida yolcu etmek beni derinden yaralar.

Senin disinda aglayan yok farkindasin degil mi

Sirf sneijder'in Galatasaray gelecegi sallantida diye günlerdir agliyorsun,Galatasaray son Mac sampiyonluk kaybetse bu kadar aglamassin be utan

kac kere dedim sali gününe kadar ne denilse bostur diye. Senin gibiler habire yazip duruyor bozuk plak gibi

1 Musap 1000 tane Anti-Sneijder taraftarini haklar.

5 Temmuz 2017 Sneijder kalkışması... YEDİRMEYECEĞİZ!

Aynen atti, juventusa da atti, arti sneijder golünün assist asisti reisini verdi, gecmiste kaldi. Kimse yok umutu o seneki cl performansindan dolayi geri isteyen.
Hagi Monaco'ya enfes gömmüştü yarın gelsin başlasın bence

Madem geçmişle yaşıyoruz

G.tünden element uydurma toplama kampçı

Bunu kimse iddaa etmiyor

Toplama kampcisi mi, yine sivri zekaliligini konusturmussun tebrik ederim.

Futbol takim oyunu degil mi? Diger arkadaslar neredeydi bu maclarda da tek elestiri oklari Sneijder odakli oluyor.

Futbol takim oyunudur, Sneijder de takim oyunun bir parcasi. Merak ediyorum Josue'ye Garry'ye Bruma'ya Poldi'ye attigi paslar gol olsa Sneijder büyük maclarda cok iyi oynadi mi diyecektiniz.

Sneijderin büyük maçlarda etkili olmasına ragmen büyük maç kazandırmadı diyenlere bir sorum olacaktı. 2 yıldır derbi kazanamıyorsak, Muslera 2 yıldır büyük maç kazandıramıyormu oluyor şimdi bu bakış açısıyla? Yani Muslerayı satmak gerekiyor?

Cevaplarınızı merak ettim ama kesin birşeyler uydurup yazarsınız gibi duruyor haklı çıkmak adına. Çünkü yürütülen mantık net saçma kabul ederseniz.

Son düzenleme:
kac kere dedim sali gününe kadar ne denilse bostur diye. Senin gibiler habire yazip duruyor bozuk plak gibi

musap sakin ol biraz sneijderi bu forumdaki insanlar yollamıyor sonuçta küfür edeceksen yönetime v.s et buradaki insanlarda senin benim gibi taraftar herkesin kendi yorumu görüşü var

musap sakin ol biraz sneijderi bu forumdaki insanlar yollamıyor sonuçta küfür edeceksen yönetime v.s et buradaki insanlarda senin benim gibi taraftar herkesin kendi yorumu görüşü var

burdakilerine küfür edecegimi kim diyor? Habire birsey uydurmayin

Geri
Üst Alt