Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijderin büyük maçlarda etkili olmasına ragmen büyük maç kazandırmadı diyenlere bir sorum olacaktı. 2 yıldır derbi kazanamıyorsak, Muslera 2 yıldır büyük maç kazandıramıyormu oluyor şimdi bu bakış açısıyla? Yani Muslerayı satmak gerekiyor?
Cevaplarınızı merak ettim ama kesin birşeyler uydurup yazarsınız gibi duruyor haklı çıkmak adına. Çünkü yürütülen mantık net saçma kabul ederseniz.
Toplama kampcisi mi, yine sivri zekaliligini konusturmussun tebrik ederim.
Futbol takim oyunu degil mi? Diger arkadaslar neredeydi bu maclarda da tek elestiri oklari Sneijder odakli oluyor.
Futbol takim oyunudur, Sneijder de takim oyunun bir parcasi. Merak ediyorum Josue'ye Garry'ye Bruma'ya Poldi'ye attigi paslar gol olsa Sneijder büyük maclarda cok iyi oynadi mi diyecektiniz.
Futbol takim oyunudur, Sneijder de takim oyunun bir parcasi.
Takım gol atamadığı için değil daha çok gol yediği ve ortasahada top kazanamadığı için 4. ve 6. olmuş. Gol ve hücum girişimlerinde de ligde aslında üst sırada. Ama buna rağmen bütün suç bu hücum etkinliğinin başrol oyuncusunda.
Demin de örnek verdim. Araban var, motoru sapasağlam, kliması çalışıyor ama frenleri tutmuyor. Belirli de bir bütçen var. Ama sen şoför motorun sesini beğenmedi diye frenleri filan bırakıp motor ustasına götürüp motoru değiştirmeye çalışıyorsun. Durum bu kadar acınası aslında.
Cesur değiller aslında takıntıları konusunda. Biraz cesur olsalar aslında iki senede 90 gol yedi diye Muslera'nın gönderilmesini isteyecekler. Ha aslında daha tutarlı olur bu talep.
Böyle savununca insanlari her gecen gün sogutuyorsunuz
Galatasaray'dan üstün görmeyin
Bu argümanı her topçu için kullanabilirsin.
Selçuk Yasin Podolski Sabri Semih hatta Bruma bile cok eleştirildi bu sezon. Kimse tek sorunumuz Sneijder olduğunu iddaa etmiyor ama haklı olarak eleştiriliyor. Sneijderin özelliği ney de onu eleştirmeyelim?
Son olarak şöyle olsaydı böyle olsaydı demeye gerek yok bence. Olanlara göre yorumluyoruz.
Cevap alamadım?
Böyle savununca insanlari her gecen gün sogutuyorsunuz
Galatasaray'dan üstün görmeyin
Galatasaray'dan üstün görme ne demek anlamıyorum ki Sneijder kalsın Galatasaray gitsin mi diyoruz? Galatasaray için iyisi bu diye istiyoruz.
yardır renkdaş düşmanlar çatlasın