Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

Böyle savununca insanlari her gecen gün sogutuyorsunuz

Galatasaray'dan üstün görmeyin

Sneijderin büyük maçlarda etkili olmasına ragmen büyük maç kazandırmadı diyenlere bir sorum olacaktı. 2 yıldır derbi kazanamıyorsak, Muslera 2 yıldır büyük maç kazandıramıyormu oluyor şimdi bu bakış açısıyla? Yani Muslerayı satmak gerekiyor?

Cevaplarınızı merak ettim ama kesin birşeyler uydurup yazarsınız gibi duruyor haklı çıkmak adına. Çünkü yürütülen mantık net saçma kabul ederseniz.

Cevap alamadım?

Heyya heyya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tumblr_nqpg26xm5R1snvipio1_r2_1280.jpg

wesley-sneijder-galatasaray-fenerbahce-stsl-10182014_1qdtani0nwsze11oktcoqbcw94.jpg

DOS, Sag bek, sol bek, sol kanat, sag kanat, stoper, forvet lazimken gidip 8 milyona OOS aliyorsan, malsin.

Toplama kampcisi mi, yine sivri zekaliligini konusturmussun tebrik ederim.

Futbol takim oyunu degil mi? Diger arkadaslar neredeydi bu maclarda da tek elestiri oklari Sneijder odakli oluyor.

Futbol takim oyunudur, Sneijder de takim oyunun bir parcasi. Merak ediyorum Josue'ye Garry'ye Bruma'ya Poldi'ye attigi paslar gol olsa Sneijder büyük maclarda cok iyi oynadi mi diyecektiniz.

Futbol takim oyunudur, Sneijder de takim oyunun bir parcasi.

Bu argümanı her topçu için kullanabilirsin.

Selçuk Yasin Podolski Sabri Semih hatta Bruma bile cok eleştirildi bu sezon. Kimse tek sorunumuz Sneijder olduğunu iddaa etmiyor ama haklı olarak eleştiriliyor. Sneijderin özelliği ney de onu eleştirmeyelim?

Son olarak şöyle olsaydı böyle olsaydı demeye gerek yok bence. Olanlara göre yorumluyoruz.

Takım gol atamadığı için değil daha çok gol yediği ve ortasahada top kazanamadığı için 4. ve 6. olmuş. Gol ve hücum girişimlerinde de ligde aslında üst sırada. Ama buna rağmen bütün suç bu hücum etkinliğinin başrol oyuncusunda.

Demin de örnek verdim. Araban var, motoru sapasağlam, kliması çalışıyor ama frenleri tutmuyor. Belirli de bir bütçen var. Ama sen şoför motorun sesini beğenmedi diye frenleri filan bırakıp motor ustasına götürüp motoru değiştirmeye çalışıyorsun. Durum bu kadar acınası aslında.

Cesur değiller aslında takıntıları konusunda. Biraz cesur olsalar aslında iki senede 90 gol yedi diye Muslera'nın gönderilmesini isteyecekler. Ha aslında daha tutarlı olur bu talep.

Wesley gidince Sneijder de de Melo da da oldugu gibi Muslera ile ilgili algi yaratilir bizimkiler de kanar ne olacak yani Sneijder den sonra elbette ona gelecektir.

Bu konuda düzgünce tartışacaksınız tartışın.Bundan sonra hata yapana uyarı yok direkt myc vermeye başlayacağım.İlk ve son uyarı.

Bu argümanı her topçu için kullanabilirsin.

Selçuk Yasin Podolski Sabri Semih hatta Bruma bile cok eleştirildi bu sezon. Kimse tek sorunumuz Sneijder olduğunu iddaa etmiyor ama haklı olarak eleştiriliyor. Sneijderin özelliği ney de onu eleştirmeyelim?

Son olarak şöyle olsaydı böyle olsaydı demeye gerek yok bence. Olanlara göre yorumluyoruz.

Bekledigim cevabi aldim ben her zamanki gibi, tesekkürler.

reyiz kalirsa valbuena cücesine futbol dersi verecek bu sezon

kimse durup dururken sneijder büyük maçlarda yokları oynadı demedi

sneijder bilmem kaç asist yapmış nasıl eleştirirsiniz gibi istatistik esiri yorumlara cevaben iletildi , muslera da bu sezonu iyi geçirdi deseler onun da yediği hatalı goller ortaya konurdu ama bu gönderilsin demek anlamına gelmiyor, sneijderin kafasına yatmayan olaylar gelişince takımı olumsuz etkileyecek işler yapma potansiyeli musleradan çok daha yüksek

elma ile armutları karıştırmayınız

Son düzenleme:
Musab: florya'da ne yapıyordun? Tudor: takımı calistiriyordum. Musab: peki snayderi neden havaya uçurdun? Tudor: antrenmandan kaciyordu.*

Sneijder kalırsa, ve bütün maçlarımızı Akhisar ve Alanyaspor'a karşı oynarsak şovunu yapacaktır

Geri
Üst Alt