- 16 Haziran 2010
- 204.179
- 156.295
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyimisin Vasf?
İyi performans vereceğini düşünmüyorum abi. İyi bir Sneijderi her zaman parçalıyla görmek isterim tabi ama bence misyonunu tamamladı, kalırsa eğer bugün hunharca savunanların yüzünü baya yere düşürecek zannımca.Elin Hollandallısını önümüzdeki sene parçalı forma altında izlemek istiyor musunuz Mehmet Bey?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senden mi alinti yapmistim tam olarak hatirlamiyorum ama benim yorumum bu konuda belli daha önce yazmistim
Sneijder'in kariyeri ve kalitesi tartisilmaz,iyi bir takim kuruyoruz ve kalacak olursa faydasi olabilir bu takima ama eger giderse son 2 sezondan dolayi büyük bir kayip olarak görmem cünkü degisim sart.
Bence yalan değil yani bu durum beni de rahatsız ediyor. Sneijder'in yerine 10 numarada düşünülecek isim Belhanda olmamalı. Kanat için aldık diyorlar da yalan bence. Sneijder gidecekse eğer benzer kalitede daha genç bir adam gelmeli. Bu isim kesinlikle Belhanda değil. Umarım yanılırım.Aciklamasini yaptim
Sneijder giderse 'yeni 10 numaraniz belhanda' yazanlar var
Onlara diyorum
Ben Sneijder vs. Belhanda veya Sneijder vs. Tudor meselesine karşıyım.
Hepsi bir arada olursa daha güçlü olacağımız düşüncesindeyim Sneijder takımı 1-2 level yukarı taşır. Tudor'un kariyerini de parlatır. Bence Wesley bu akdar önemli adam.
Yasin 10 gol attı büyük oyuncu dimi reyizTakımın en büyük yıldızı hoşgeldin.
Ligin asist kralını, valla şaka yapmıyorum, evet ligin asist kralını "Hiç bişey yapmıyor göbekli portakal " diye eleştirecek kadar dangalakların yaşadığı ülkeye hoş geldin Wesley!
sneijder gidince neremize yakıyoruz renktaşım
sen de takıntılı bi adamsın dünden beridir aynı şeyi tekrarlıyorsun. tartışma programlarındaki çirkef adamlar gibi bişeyi tutturdun mu cılkını çıkartıyorsunAciklamasini yaptim
Sneijder giderse 'yeni 10 numaraniz belhanda' yazanlar var
Onlara diyorum