Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

DD7DCkYVoAAfH_o.jpg

Elin Hollandallısını önümüzdeki sene parçalı forma altında izlemek istiyor musunuz Mehmet Bey?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi performans vereceğini düşünmüyorum abi. İyi bir Sneijderi her zaman parçalıyla görmek isterim tabi ama bence misyonunu tamamladı, kalırsa eğer bugün hunharca savunanların yüzünü baya yere düşürecek zannımca.

Ha yok kalır ve iyi performans gösterirse ne ala. Çıkar yanılmışım derim olur biter millet kafayı yemiş anasına küfredilmişçesine savunmaya geçiyor.

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Senden mi alinti yapmistim tam olarak hatirlamiyorum ama benim yorumum bu konuda belli daha önce yazmistim

Sneijder'in kariyeri ve kalitesi tartisilmaz,iyi bir takim kuruyoruz ve kalacak olursa faydasi olabilir bu takima ama eger giderse son 2 sezondan dolayi büyük bir kayip olarak görmem cünkü degisim sart.

Demin Uğur Karakullukçu da değişim şart dedi Sneijder'in gidişi için. Bend e diyorum ki tamam değişim şart da geçen seneden 28 oyuncunun tamamını gönderip 28 oyuncu alamayacağına göre öncelikler belirlemen lazım. Bana göre Sneijder de gönderilecekler sıralamasında 27. sırada olur 28 de Muslera. Yani O'na kadar gödnermen gereken 26 adam varken takmışsın kafayı Sneijder'e. Adama geçen sene uyduruk para cezasıyla başlayan mobbingi itibarsızlaştırmaya götürmüşsün. Üstelik bunu yaptığın adam da futbolda bir amrka ve sana senden ayrıldıktan sorna bile katkısı olabilecek birisi.

Aciklamasini yaptim

Sneijder giderse 'yeni 10 numaraniz belhanda' yazanlar var

Onlara diyorum
Bence yalan değil yani bu durum beni de rahatsız ediyor. Sneijder'in yerine 10 numarada düşünülecek isim Belhanda olmamalı. Kanat için aldık diyorlar da yalan bence. Sneijder gidecekse eğer benzer kalitede daha genç bir adam gelmeli. Bu isim kesinlikle Belhanda değil. Umarım yanılırım.

Takımın en büyük yıldızı hoşgeldin.

Ligin asist kralını, valla şaka yapmıyorum, evet ligin asist kralını "Hiç bişey yapmıyor göbekli portakal " diye eleştirecek kadar dangalakların yaşadığı ülkeye hoş geldin Wesley!

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Sneijder vs. Belhanda veya Sneijder vs. Tudor meselesine karşıyım.

Hepsi bir arada olursa daha güçlü olacağımız düşüncesindeyim Sneijder takımı 1-2 level yukarı taşır. Tudor'un kariyerini de parlatır. Bence Wesley bu akdar önemli adam.

Peki sneijder oynadiginda, son yillarda hic bir hocanin uzun vadeli cözemedigi, assimetrik sorununu nasil cözecegiz ? Ne ofansif, ne de defansif olarak sag kanadimiz olmadan oynuyoruz. Hep baski yiyoruz, baski kuramiyoruz. Sadece bizde degil Hollanda Milli takiminda ayni sorun var, ve cözemiyorlar.

Ayni zamanda, Sneijder kalirsa Tudor ile anlasabilme ihtimali neredeyse yok. Sneijder kesilince tepki gösteriyor, bu adam bol bol kesecek, bol bol kritik anlarda oyundan alacak. Bunun bize ancak zarari olur...

Cok duygusallastin, sahsi anlamda da seni hic böyle saldirgan görmedim. Ama Sneijder kalirsa, kulüpteki statüsüne iyilik degil, kötülük olacak. Taraftar bir nevze unuttu sezondaki performansini, yeni sezon hep yeni umuttur. Ama bir daha hüsran olursa, bu sefer kendisini savunacak adam bulamayacaksin.

Takımın en büyük yıldızı hoşgeldin.

Ligin asist kralını, valla şaka yapmıyorum, evet ligin asist kralını "Hiç bişey yapmıyor göbekli portakal " diye eleştirecek kadar dangalakların yaşadığı ülkeye hoş geldin Wesley!
Yasin 10 gol attı büyük oyuncu dimi reyiz

canli yayin yok kandirdiniz yine gasaraylilari
ben yatiyorum

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Aciklamasini yaptim

Sneijder giderse 'yeni 10 numaraniz belhanda' yazanlar var

Onlara diyorum
sen de takıntılı bi adamsın dünden beridir aynı şeyi tekrarlıyorsun. tartışma programlarındaki çirkef adamlar gibi bişeyi tutturdun mu cılkını çıkartıyorsun

Geri
Üst Alt