Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

Mallaşmayın.

Burada atom parçalamıyoruz alt tarafı futbol konuşuyoruz, elin hollandalısının s...inde bile değilsiniz ama kalkıyorsunuz o herif için insanlara küfür etme noktasına geliyorsunuz.
haklısın elin hırvatı için de pisleşenler var onlar için de bu uyarı yapılmalı. tartışmak normal bişey hakarete varmadıkça

Bu adem cakar denilen herif, kendini birsey zannediyor, cunku herkesten farkli olma istegi var, millet beni gorsun benimle tartissin derdinde

Semih'e bu kadar diz ustunde haykirmasinin nedeni budur.

Bu adem cakar denilen herif, kendini birsey zannediyor, cunku herkesten farkli olma istegi var, millet beni gorsun benimle tartissin derdinde

Semih'e bu kadar diz ustunde haykirmasinin nedeni budur.
Adem bey mantıklı yorum yapan bir renktaşımız bu yorumun yakışmadı

TapaTalK

Sneijder'in gitmesiyle Galatasaray müspet bir ivme kazanacaktır Sn Tudor yönetiminde

Sneijder kalırsa, Tudor'a artistlik yapacak ve bu Tudor'un otoritesini bozabilir diğer oyuncular nezdinde. Sorunların daha az yaşandığı bir Galatasaray için Sneijder gitmeli diyorum

Dünya markamızı Sampdoria istemedi ama umarım en doğru kulübü bulur

Son düzenleme:
Musap ceza yer oranı 1.05 'den bahse açılmıştır.

Herseye ragmen kalsa da olur diyordum da Sneijder'i Galatasaray'dan üstün görenleri gördükten sonra insan daha da soguyor

aha gitti musAp ademi yedirmeyeceğimizi tahmin etmeliydi

Toplama kampcisi mi, yine sivri zekaliligini konusturmussun tebrik ederim.

Futbol takim oyunu degil mi? Diger arkadaslar neredeydi bu maclarda da tek elestiri oklari Sneijder odakli oluyor.

Futbol takim oyunudur, Sneijder de takim oyunun bir parcasi. Merak ediyorum Josue'ye Garry'ye Bruma'ya Poldi'ye attigi paslar gol olsa Sneijder büyük maclarda cok iyi oynadi mi diyecektiniz.

Takım gol atamadığı için değil daha çok gol yediği ve ortasahada top kazanamadığı için 4. ve 6. olmuş. Gol ve hücum girişimlerinde de ligde aslında üst sırada. Ama buna rağmen bütün suç bu hücum etkinliğinin başrol oyuncusunda.

Demin de örnek verdim. Araban var, motoru sapasağlam, kliması çalışıyor ama frenleri tutmuyor. Belirli de bir bütçen var. Ama sen şoför motorun sesini beğenmedi diye frenleri filan bırakıp motor ustasına götürüp motoru değiştirmeye çalışıyorsun. Durum bu kadar acınası aslında.

Cesur değiller aslında takıntıları konusunda. Biraz cesur olsalar aslında iki senede 90 gol yedi diye Muslera'nın gönderilmesini isteyecekler. Ha aslında daha tutarlı olur bu talep.

Twitter

Dakikalar kaldı dünya yıldızına <3

Hagi Monaco'ya enfes gömmüştü yarın gelsin başlasın bence

Madem geçmişle yaşıyoruz
Yanlış bir bakış açısı olduğunu söylemem lazım. Şampiyon olamamış olsak dahi 2013-2014 sezonundaki Sneijder'i tekrar kazanabilirsek bu sene şampiyonluğu alırız. Tabi doğru düzgün bir kadro kurulması şartı ile.

Bu arada mümkünse eğer sol kanatta Prekazi'yi görmek isterim.

Geri
Üst Alt