Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

Dogru yaz ki , karsindaki seni adam yerine koysun .
hqdefault.jpg

Hala büyük mac istatistigi koymak icin gerizekali falan olmak gerek acikcasi, tüm takim bu maclarda costu kendinden gecti ve cok iyi oynadi ama tek Sneijder cok kötüydü ve beklenileni veremedi.

Muazzam bir tespit sekli gercekten.

2x TS: 0 gol 0 assist
2x BJK: 0 gol 0 assist
2x FB: 0 gol 0 assist
3x Başak: 0 gol 1 assist

YouTube

Futbol takım oyunu olduğunu unuttukmu kardeş? Senin takımın yapısını (defans vasat, orta saha vasat) rakipler boğunca tek bir oyuncunun nasıl etki etmesini bekliyordun mesela? 100%lük gol pası verip kalenin dibinde Josue ve Rodriguesler atamamasından sonra nasıl etki edecekti mesela? 10 kişiye calım atıp golmü atacaktı? Futbol yorumluyorsunuz, en azından futbola yakışacak yorumlar yapmaya gayret edelim kardeşim. Futbolun gerçekleri vardır, gerçeklerin biri takım oyunudur mesela.

Dikkat edelim, çünkü bu mantığınıza göre Muslera vasat kalecidir. Yediği gol sayılara bakalım son 2 sezon.

Son düzenleme:
Kararlidir davasinda, analarin duvasinda.... IMPARATUDOR...

galatasarayda-teknik-6f7ee62e2057b469cecc.jpg

Su fotoraf icinde aslinda Tudor´un yasli bir teyze ile fotorafini aramistim, bulamayinca Riekerink´in cok iyi yakalandigini fark ettim. Imparatudor´un sevket gösterdigi, yasli bir ana gibi resmen.

Son 20 dakika

Wesley Sneijderrrrrrrrrrrrrrr

Sevdası Galatasaray olanların Sneijder nöbeti devam ediyor.

birazdan farkli kavgalar izleyecegiz gibi

Acikca söylemek gerekirse burada dozav ayarlayaman arkadaslar var... Olayin biraz da keyif meselesi tatli tatli atismalar yapiyoruz, burada mac icin sahsilesecek, rambo oynamaya hazir bir cok cocuk var maalesef.

chill...

Musaf sakin ol renkdas bu kadar gergin olmak iyi birşey degil gergin adama tip bile veren cikmaz

Musap adlı arkadasın yasına verıyorum ben fevri davranıyor daha cok yol alması gerek böyle tartısmaları düzgün yapabılmesi icin..

Mallaşmayın.

Burada atom parçalamıyoruz alt tarafı futbol konuşuyoruz, elin hollandalısınıjn umrunda bile değilsiniz ama kalkıyorsunuz o herif için insanlara küfür etme noktasına geliyorsunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt